Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Klient Kerania.PL System Petów Dungeonów ITP

Milou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

upnal bys ale masz z kodami ? cała ?

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

Opublikowano

Dzieci czekają na questy bo sami nic nie potrafią.

Dzieci? Popatrz na Siebie i wyjdź z tematu jak Ci nic nie potrzebne. Tylko nabijasz posty.

Dam sobie rękę ujebać że masz max z 15 lat . ;O

Ciekawe cz Ty coś umiesz .... o.O

Opublikowano

Dzieci? Popatrz na Siebie i wyjdź z tematu jak Ci nic nie potrzebne. Tylko nabijasz posty.

Dam sobie rękę ujebać że masz max z 15 lat . ;O

Ciekawe cz Ty coś umiesz .... o.O

No kurde, ale questy to najprostsza dziedzina i wg mnie to powinno być podstawą jak dodawania rzeczy do clienta o.O

Opublikowano

No kurde, ale questy to najprostsza dziedzina i wg mnie to powinno być podstawą jak dodawania rzeczy do clienta o.O

No dobra NISMO, ale może nie wszyscy potrafią.. Np Mi słabo idzie z pisaniem questów, a z dodawaniem rzeczy do Clienta to wg mnie zajebiscie Mi wychodzi.

Opublikowano

Dzieci czekają na questy bo sami nic nie potrafią.

Dlaczego nazywasz nas "dziećmi" skoro nas nie znasz? , nigdy się nie widzieliśmy , nigdy się nie poznaliśmy a to że ktoś w profilu ma 15 lat nie oznacza że możesz go wyzywać od "dziecka" , bo nawet 15 latek potrafi się lepiej zachować niż dorosły... a z tego co widzę sam siedzisz w tym temacie i czekasz na "coś" ;).

Dodanie questów na serwer to minuta roboty, ale pisanie questów to już grubsza rzecz, do tego potrzeba mieć nie tylko umiejętności ale i też głowię (pomysł). Ja również czekam na questy, a zapewniam że nawet użytkownicy którzy piszą "Masz maks 15 lat i jesteś dzieckiem czekający na gotowce" jestem w 100% przekonany że nawet im coś się przyda.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Wiek tutaj nie stanowi żadnej bariery, możesz mieć lat 15 i ogarniać ładnie a 21 i nie ogarniać nic. Kwesta chęci, nic więcej. Questów się uczyłem pisać max 2 tygodnie, potem samo przychodziło. Jedyne z czym mam trudności, to dungeony, ale to też można opanować.

Opublikowano

Ostatnia szansa, jak będzie powtórka z rozrywki temat zamykam.

Opublikowano

juz, jeszcze kilka paczek wrzuce tych questow ; ) dlugo trwa bo troche jest tych katalogiw i plikow.

Opublikowano

juz, jeszcze kilka paczek wrzuce tych questow ; ) dlugo trwa bo troche jest tych katalogiw i plikow.

Do 02:00 da rade że coś wrzucisz? :D

Opublikowano
Opublikowano

zaraz niczego nie dam. nie kazdy ma upload %n mb-,-

jak nie chcecie czekac to sami napszcie proste

Opublikowano

Ja tam moge czekać nawet dniami mi to nie przeszkadza ;)

@UP

Dokładnie..

Wy to macie problemy....

Ja mogę pobrać 3123123 paczek questów i Mi to przeszkadzać nie będzie.. Czekać też mogę dniami i nocami :O

Opublikowano

Szczerze to zwątpiłem w te 2k questów xD Ale gdy rozpakowałem to wszystko... Szacun! Jeszcze nigdy nie widziałem tyle najebanych questów do folderów w których sa następne rary! :D Moze coś znajde ciekawego. Tymczasem zabieram się do przeglądania. Wielki +

(W samym folderze QUESTY w którym rozpakowałem kilka rarów znajdują się 3462 pliki!)

ESTAVIA.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...