Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wrzuc.se

Wrotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś już jest ale tutaj się bardziej nadaje.

http://wrzuc.se - nowe podejście do uploadu zdjęć.

Dzięki wrzuc.se w łatwy sposób (przez proste ctrl + v) wrzucisz obrazek ze schowka na serwer, bez potrzeby zapisywania screena do pliku.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Wrotek...

Co tutaj dużo mówić? Twój poziom jest wysoki. Strona jest świetna, bo korzystam z niej od prawie że samego początku. Myśleliście nad rozbudowaniem strony do logowania/rejestracji i schowka wszystkich ss?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mam dużo pomysłów na rozwinięcie tego, niestety kompletnie nie mam czasu. Mam nadzieję że w marcu uda mi się dorobić kilka fajnych bajerów m.in. rejestracje :)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Dlaczego nie dziala wklejanie screenów poprzez hotkey ctrl+v ? :C

Stronka super, korzystam od dawna :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Votolm5.png Validator

Votolm5.png design

Votolm5.png sam z niego korzystam

Votolm5.png bardzo praktyczne

veg9Auf.png czasem coś się buguje

Opublikowano

strona fajna tylko po co robić serwis oferujący wrzucanie zdjęć jak jest już ich masa i to bardziej rozbudowanych z własną galerią itd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie jakbyś/cie zwiększyli limit wymiarów/wagi obrazka, ponieważ często mam problem wrzucić jakiś obraz z gry, strona się wówczas refreshuje.

Generalnie pełen podziw i szacunek za stworzenie tak użytecznej rzeczy online (świetny zamiennik screenshotera)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Stronka w 1 słowem - Z a j e b i s t a

Sam wątpię by się udało mi zrobić coś takiego ;). Muszę podpatrzeć jak ,żeś wykminił to z CTRL+V (Znaczy wykrycie wiem ,ale pobranie z schowka). Co prawda D&D z pulpitu już był co nie zmienia faktu ,że jest to bardzo przydatne.

Dodatkowo zajebisty + jest z tym ,że można pokazać też dany obszar :]

Jak dla mnie 11/10 stronka. Trochę w Stylu scr.hu ,ale twoje jest darmowe i bez pobierania :)

Opublikowano

Strona bardzo rozbudowana i bardzo estetyczna, a ludzie w tych czasach estetyczność sobie bardzo cenią.

Ile tworzyłeś czasu ten projekt, bo myślę że mi to zajęłoby trochę dużo czasu ;p

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Paradisa, ok. 6h + ze 2h pracy grafika.

Zwykły HTML5 + JavaScript

W wolnym czasie dorobię logowanie, galerię itp. Niestety ostatnio słabo z czasem.

•  carbonx zmienił(a) tytuł na wrzuc.se

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...