Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co was wkurza na polskim YouTube

Dezonn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ci wszyscy pseudo vlogerowie, chca sie upodobnic do tych zza oceanu, ale im to g...wnianie wychodzi.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

R&R, Niekryta piz*a, makijażystki i ogólnie nagrywanie lets srej - poradniki z gier jak najbardziej, ale w

grę może zagrać każdy (pomijając wyjątki z drewnianym komputerem - easy, też taki miałem, a internet

nadal mam 50kb/s down.) i się nią cieszyć, a nie wchodzisz na stonealone i jeb - 200 filmów na dzień.

//Ale wy macie problem z tym sprzedawaniem - adblock i po sprawie ;_;

//Poza tym z wojenek zawsze jest beka iks de

Opublikowano

lets play majnkraft hejorbrine majkraft mod

cały Minecraft...

Opublikowano

Co mnie wkurza na YT:

- nieumiejętnie nagrywany Minecrap

- rok2k włatca jutubuf i jego większość fanboyów

- słaba jakość audio i wideo

Opublikowano

Minecraft, zdecydowanie jest go tam za dużo.

Harlem Shake.

RockAlone2k.

ROJOV13.

Opublikowano

Za dużo:

Rocka- Grubasa manipulującego

Roja - Pojebanego idioty

Pingwina - Który wiecznie płacze i mówi że jest tylko atakowany ...

Kina - Sądzi że osiągnie 50 tyś subow

Opublikowano

Według mnie vlogi są wartościowymi materiałami na youtube. Dzięki temu można zbudować lepszą integrację właściciela kanału z jego widzami.

Nie trudno szukać irytujących, śmieciowatych kruczków na polskim yt. Materiały z Minecrafta, to jedno z pierwszych zmór, które nawiedza tę platformę. Materiały z tej gry są bezwartościowe, ale autorzy tych filmów są bardziej popularni niż ludzie ciężko pracujący. Nie oszukujmy się, ale youtube z dnia na dzień staje się bardziej profesjonalną platformą, gdzie filmy jak ktoś poślizgnął się na bananie już dawno odchodzą do lamusa. Teraz dzieje się tam o wiele więcej, jest rywalizacja, co bardzo mi się podoba. Autorzy filmów zachowują się jak autorzy mang w Jumpie, gdzie jest walka o widzów, o wyświetlenia i to bardzo się ceni.

Powtórzę raz jeszcze - filmy z Minecrafta, to śmieciowaty zasób, który ma bardzo niską wartość. W ich stworzenie autorzy zazwyczaj nie wkładają zbyt wiele pracy, ale widocznie polski youtube musi dorosnąć. Powodzenia w stworzeniu materiału Dezonn, wydaję się być wartościowym.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

idioci, którzy spamują gównianymi komentarzami o zerowym poziomie tak bardzo, że osoba wrzucająca film nie może znaleźć rad od ludzi, którzy się na tym znają i chcą pomóc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...