Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co was wkurza na polskim YouTube

Dezonn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Walic te letsplaye vlogerow i inne syfy - poprostu jak mnie cos nie interesuje to nie ogladam.

Mnie bardziej drazni " sztuczne " usuwanie podkladow dzwiekowych z niektorych filmikow - gdzie w innych funkcjonuja normalnie.

Blokowanie filmow dla poszczegolnego kraju gdzie dwa liniki dalej ten sam filmik mozna obejrzec.

3KIpGJ1.gif

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Minkraft, w 3dupy dzieci które powinny chodzić do szkoły a nie kręcić filmy na Jutjubie...

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Kurczę myślę, że lepiej gdyby serwis YouTube wzbogacił się o moderatorów i cały ten syf usuwali. Każdy ma prawo dodawać filmiki, ale czasami przekraczają granice ludzkie... I jeszcze serwery oblężone. O wiele za dużo Minecrafta, tego jest najwięcej...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

dzieci próbujące się wybić jak dla mnie to jest żałosne i wkurzające

Opublikowano

Reklamy to jest ppoprostu nuuuuudne do tego jak wyżej wspominają te cholerne dzieciaki ,które kręcą lets playe z jakiejś gry która przypomina jedno wielkie gówno.No i te Vlogi i walka kto jest lepszy.

Nie czaruj.

Opublikowano

To że jakieś bibiery mają po kilkadziesiąt milionów wyświetleń a np Notorious czy inni raperzy po kilkadziesiąt tysięcy. Reklamy!

Opublikowano

Troszke wasz nie rozumiem z tym mc i metinem, sam nagrywam z 3 miesiace juz :D i jakos krece/krecilem te gry, a dlaczego? Bo mi sie podobaly. Fakt filmiki 240p wkurzaja i paski po bokach, ale poprostu nie zwracaj na to uwagi.

a co like i sub, chyba kazdy jutjuber mowi na koniec cos w stylu " komentujcie, lajkujcie itp....". A mowia to dlatego ze to bardzo motywuje, moze wy tego nie rozumiecie bo nie nagrywacie ;D

Pozdro....

Opublikowano

Troszke wasz nie rozumiem z tym mc i metinem, sam nagrywam z 3 miesiace juz :D i jakos krece/krecilem te gry, a dlaczego? Bo mi sie podobaly. Fakt filmiki 240p wkurzaja i paski po bokach, ale poprostu nie zwracaj na to uwagi.

a co like i sub, chyba kazdy jutjuber mowi na koniec cos w stylu " komentujcie, lajkujcie itp....". A mowia to dlatego ze to bardzo motywuje, moze wy tego nie rozumiecie bo nie nagrywacie ;D

Pozdro....

Ja nagrywałem pierw Call Of Duty miałem 30filmów z niego i co?

Jakieś dzieci z minecrafta zaczely zglaszac moje filmy i konto mi zablokowali (w sensie nie moge nic wrzucic itd.)

Zalozylem drugi kanal to samo

Trzeci... sam już chce go zamknąć przez to co sie dzieje na tym Polskim niby "YouTube"

"Po prostu ku*wa proszę Cie , nic mi nie przypominaj"

Opublikowano

Ja nagrywałem pierw Call Of Duty miałem 30filmów z niego i co?

Jakieś dzieci z minecrafta zaczely zglaszac moje filmy i konto mi zablokowali (w sensie nie moge nic wrzucic itd.)

Zalozylem drugi kanal to samo

Trzeci... sam już chce go zamknąć przez to co sie dzieje na tym Polskim niby "YouTube"

musiales cos robic niezgodnego z regulaminem. Miales muzyke w filmach?

Ja nagralem juz z 100~ i jakos zaden moj film nie zostal zgloszony.

Opublikowano

Fajnie ale popracuj nad płynnością mowy. Brzmisz jakbyś miał problemy z czytaniem :(

Haha bo właśnie to w notatnik wpisałem żeby nic nie zapomnieć itd. i pisałem zamiast "Ł" "L" i dlatego mialem problem.

Mieszkam za granica i czasami coś mi się jebie popracuje jeszcze nad tym.

Ale narazie nie zamierzam nic robić na polskim youtubie póki wszystko nie wróci do normy.

"Po prostu ku*wa proszę Cie , nic mi nie przypominaj"

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...