Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Merkava/Kerkava

*ADRIANUS*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby już nie zaśmiecać forum nowym tematem to spytam się o jedną rzecz.Otóż pobrałem merkave a poźniej wyskoczyła mi ramka i w ogóle nie chciało się wypakować.Screen w załączniku.

post-693639-0-02282200-1360942557_thumb.jpg

Opublikowano

Dołączam się do tematu może ktoś udzielić instrukcji uruchomienia

Z góry dzięki :rolleyes:

Opublikowano

1. Pobieracie program

2. Rozpakowujecie go

3. Wyłączacie wszystkie przeglądarki

4. Uruchamiacie program jako Administrator ( Windows 7 - Prawy Przycisk Myszy na Merkava.exe i Uruchom jako Administrator, Windows XP - Uruchom jako. W Windows XP należy jeszcze wybrać konta użytkownika, który dysponuje prawami administratora, i wpisać stosowne hasło. )

5. Uruchom przeglądarkę i zaloguj się do gry

6. Kiedy już się zalogowałeś, otrzymałeś Trial Licencję do Merkavy.

http://endarkorbit.primochka.net/images/SetForMoz_EN.jpg

Opublikowano

Mam takie pytanie : Podczas zbierania palladium na merkavie pojawiaja sie takie cyferki na gorze i ida do loga . Co to jest ? I czy przez to , jest to wykrywalne i czy moge dostac bana jakiegos za to ? ;)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Odpowie mi ktos ?? I czy na trialu OS mozna robic wrota ? :)

Tak, trial to jest licencja 24h czyli pełne możliwości programu.

Opublikowano

Mam takie pytanie : Podczas zbierania palladium na merkavie pojawiaja sie takie cyferki na gorze i ida do loga . Co to jest ? I czy przez to , jest to wykrywalne i czy moge dostac bana jakiegos za to ? ;)

Pozdrawiam :)

Te cyferki np. 36000-0 to jest hp i osłona zaznaczonego celu.Gdy merkava lata to zaznacza wszystkie wrogie cele i je atakuje więc to tylko parametry aliena ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...