Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deszcz Meteorytów w Rosji

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to był metin czerni czy bitwy? Zaraz lecę po kosę ;)

Ciekawe co to tak naprawdę było. Ja bym się przestraszył.

Nieważne co to było, ale ważne gdzie to się znalazło - Rosja.

Nie ma się co się dziwić.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UWAGA! OGŁASZAM STAN WOJENNY! BUDUJEMY BUNKRY, HAKSZILD TO ZA MAŁO!

Daro, zbuduj lodówkę z hakszildem ona nas ochroni !

top@

To jest Rosja...

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

dla mnie tam moga ich wykurwic w kosmos 1 chuj ... bedziemy mieli wiecej ziemi..
2. ta wasza asteroida (co w tej waszej bajce byly smoki) miala byc 2020r.. wiec oby ta asteroida wasza HS'a nie opierdolila :D

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Brakuje tylko "Job twoju mać". Dla wiecznie najebanych ruskich to nic nowego.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

W wydarzeniach tego nie było.Przydało się heh ^^

Ja patrze a mnie jebnie taki meteoryt i zamienię się w batmana kto chce meteoryta :D?

Opublikowano

kurwa już umarłem :<

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

kurwa już umarłem :<

sygne masz rozmytą.

@

W Polsce też już podobno były jakieś odłamki tego xD

W Rosji w tym samym miejscu był deszcz meteorytów w 1949 roku, coś takiego czytałem.

Opublikowano

sygne masz rozmytą.

No way sherlock

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeden meteoryt uderzył w dom na mazurach. Więc na pewno blisko każdego.

Ja tam na mazury mam około 300/400km, a więc lajt. chyba, że coś pomyliłem z innym województwem xD
Opublikowano

a ja mam 60 km.

A ja jakieś 2000 km, bo mieszkam w Belgii i jestem bezpieczny. Mam hakszilda, bunkier, więc meteoryty mi nie strasznie. Poza tym to zapewne chwilowe - dziś przeleci ta Gloria obok, będzie szum przez 2-3 najbliższe dni, a potem każdy zapomni.

Opublikowano

Ja nawet nie wiem kaj są mazury....

Bo żeś wieśniak który nigdy świata nie zwiedził, prócz za swoim polem i oborą :3

Opublikowano

A ja jakieś 2000 km, bo mieszkam w Belgii i jestem bezpieczny. Mam hakszilda, bunkier, więc meteoryty mi nie strasznie. Poza tym to zapewne chwilowe - dziś przeleci ta Gloria obok, będzie szum przez 2-3 najbliższe dni, a potem każdy zapomni.

Takich rzeczy się nie zapomina, będę mieć uraz do końca mojego życia, wiesz jak ja to przeżyłem ? :CCCCCCCC

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Deszcz Meteorytów w Rosji

Jeden meteoryt nazywasz deszczem? Po prostu wybuchł 10 km nad ziemią i rozbił się na kilka mniejszych kawałków...

Wracając do tematu... Zdarza się... Równie dobrze mógł wjebać się w Warszawe, Gdańsk czy Berlin...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...