Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czolgi premium

RandomBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj możemy podyskutować. Osobiście jako właściciel dickera uważam, że można nim spokojnie zarobić na utrzymanie i kupno czołgów, a na premce to już w ogóle, jednak nie polecam go nowym, niedoświadczonym graczom, którzy nie grali TD i pakują pociski we wszystko co się rusza (800 kredytów za pestke...)

Opublikowano

Dla mnie jest średnia a skoro nie umiesz grać to wróć się na 1 tiery bo tam nie trzeba weak spotów by penetrować wrogów.

Tia, lepiej sam wróć, bo krytyki nawet przyjąć nie umiesz. Od kiedy na 8 tierach musisz znać weakspoty z działem o penetracji średniej 248mm? No chyba że na T28 trafisz. Na 9 tierach to tylko TD chyba od przodu nie przebijesz. Ewentualnie niemieckich HT, ale do tego jest półka. Na 10 mogą występować problemy, ale to właśnie tylko na 10 w tym przypadku trzeba znać Weakspoty.

Dicker Max- Maszynka ta dużo zadaje, koszty naprawy jak to w PT nie są duże, tylko za pestkę 800. Jednak dużo dmg= duży zarobek.

Opublikowano

Jak chodzi o czolgi premium, polecam T34, mam go i zarabia sie nim spoko po 50-100k za bitwe.

Lecz drogi ;p

wiem ze drogi wiec zastanawiam sie nad t25 a to jest czolg lekki czyli jaki styll gry nim przyjac?

Opublikowano

wiem ze drogi wiec zastanawiam sie nad t25 a to jest czolg lekki czyli jaki styll gry nim przyjac?

Ja bym nim grał bardziej jak medem.

Jest szybki i zwrotny,traci na zakrętach i ma dobre działo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...