Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czolgi premium

RandomBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołgi premium służą do zarabiania kredytów. Mają większe współczynniki przez co wynosi się o wiele więcej kredytów niż zwykłymi czołgami.

76561198001815076.png
Opublikowano

SIemka, mam pytanie. opłaca się kupywać czołgi z działami samobierznymi za Złoto, czyli te premium? Co daje taki czołg premium?

Jeżeli chcesz łatwo i przyjemnie zbierać kase to oczywiście ,że się opłaca.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem 1 część pytania, ale zapewne chodzi Ci o artylerię premium. W tej chwili są to maszyny koło 3 tieru, nic wyżej chyba nie ma, dlatego zdecydowanie się nie opłaca. Niskotierowe premiumy mają ledwo zauważalnie większy credit factor, lepiej będzie się sprawował czołg 4-6 tieru, i to nawet nie premium, lecz zwykły dostępny za kredyty. Pojazdy za złoto opłacalne są dopiero od 5 tieru. Mam nadzieje, że pomogłem. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem 1 część pytania, ale zapewne chodzi Ci o artylerię premium. W tej chwili są to maszyny koło 3 tieru, nic wyżej chyba nie ma, dlatego zdecydowanie się nie opłaca. Niskotierowe premiumy mają ledwo zauważalnie większy credit factor, lepiej będzie się sprawował czołg 4-6 tieru, i to nawet nie premium, lecz zwykły dostępny za kredyty. Pojazdy za złoto opłacalne są dopiero od 5 tieru. Mam nadzieje, że pomogłem. Pozdrawiam.

Jedyna artyleria premium to 4 tier francuska.

Opublikowano

Jedyna artyleria premium to 4 tier francuska.

8.4 ma wejść arta amerykańska. 4 albo 6 tier. W pierwszym teście jej jeszcze nie ma =/

76561198001815076.png
Opublikowano

Że się podłącze do tematu Co lepsze IS6 czy T-44 ? .

IS-6 to czołg ciężki.

T-44 to med więc nie ma co ich porównywać....

Opublikowano

Przepraszam za pomyłkę Ale mi chodzi o t-34 o ile dobrze mówię Amerykański czołg ciężki Premium 8T . IS6 CZY T-34

Opublikowano

t-24 to rusek 5 tier;] t34 to usa ht 8 tier :) zdecydowanie t34, gdyż ten czolg ma najlepszy współczynnik zarobków w grze, poza tym lepsze dzialko,pancerz itp ;] is-6 to jedna, wielka porazka ;]

Opublikowano

Przepraszam za pomyłkę Ale mi chodzi o t-34 o ile dobrze mówię Amerykański czołg ciężki Premium 8T . IS6 CZY T-34

T-34.

Zarabia bardzo dobrze.

Działo ze średnią penetracją i świetnym dmg.

Poza tym papierowy pancerz ale co nie co potrafi odbić.

Opublikowano

Jeśli chodzi o zarobki czołgami premium to polecam również Churchilla III . Wysoka penetracja , dobry pancerz jedyny minus to jego wolna prędkość. Ja zarabiam nim średnio 20 k za bitwe :). Jego koszt wynosi 1500 sztuk złota co jest bardzo małą sumą.

logobigt.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o zarobki czołgami premium to polecam również Churchilla III . Wysoka penetracja , dobry pancerz jedyny minus to jego wolna prędkość. Ja zarabiam nim średnio 20 k za bitwe :). Jego koszt wynosi 1500 sztuk złota co jest bardzo małą sumą.

Twój kolejny mądry post....

Jak byś nie zauważył to kolega pytał czy lepszy jest T-34 czy IS-6 a nie o to co sądzisz o churchillu...

Opublikowano

T-34.

Zarabia bardzo dobrze.

kurwa mac! T-34 to rosyjski med 5 tieru do kurwy nędzy ile trzeba wam to tłumaczyć? premium ht 8tieru usa to T34 bez myślnika !!!
Opublikowano

kurwa mac! T-34 to rosyjski med 5 tieru do kurwy nędzy ile trzeba wam to tłumaczyć? premium ht 8tieru usa to T34 bez myślnika !!!

Kolejny który nie czyta postów....

Amerykański HT 8 tieru to rosyjski med 5 tieru tak>? Naucz się lepiej czytać a nie....

Jemu chodziło o T34 tylko ,że się pomylił....

Opublikowano

Ludzie wy to macie problemy ... Wiesz może jak jest z pancerzem na IS6 ? Bo Np penetracja mi nie przeszkadza bo mam wyuczone wekspoty czy jak to sie tam zwie : ) No i przede wszystkim jakie zarobki na nim są . Bo na teście niestety nie pokazuje ; / . Co do T34 To chodzi mi wyłącznie o zarobki i o skupianie celownika . Bo niektóre Tanki Mają tak że jak sie zatrzymają to zanim celownik zacznie sie zmniejszać to sie czeka sekundę czy tam dwie .

Zapomniałem dodac jaki jest czas przeładowania pocisku.

Opublikowano

Ludzie wy to macie problemy ... Wiesz może jak jest z pancerzem na IS6 ? Bo Np penetracja mi nie przeszkadza bo mam wyuczone wekspoty czy jak to sie tam zwie : ) No i przede wszystkim jakie zarobki na nim są . Bo na teście niestety nie pokazuje ; / . Co do T34 To chodzi mi wyłącznie o zarobki i o skupianie celownika . Bo niektóre Tanki Mają tak że jak sie zatrzymają to zanim celownik zacznie sie zmniejszać to sie czeka sekundę czy tam dwie .

Zapomniałem dodac jaki jest czas przeładowania pocisku.

T34 rozegrałem 450 bitew :D Więc trochę doświadczenia już mam.

Reload działa to 12s.

Ze skupianiem nie jest tak źle.

Co do IS-6 to pancerz ma naprawdę dobry odpowiednio skontowany dużo odbija.

Opublikowano

Nie mam ani tego ani tego, ale z doświadczenia mogę powiedzieć, że T34 jest znacznie cięższym przeciwnikiem niż IS-6, a jak wystawi samą wieże to pogrom normalnie:)

Opublikowano

T-34.

Zarabia bardzo dobrze.

Tak kurwa, średnia penetracja. Puknij się w łeb. 248 penetry na VIII tierze to dla ciebie średnia?! I to dla HT? TD mają tyle penetracji na tym tierze, a powszechnie wiadomo że TD mają najwięcej penetry. Co do T34 i IS-6, to zdecydowanie lepszy jest T34, ze względu że ma lepszy pancerz i zdecydownanie lepsze działo. Co z tego że ISa-6 rzuca max. do IX tierów, skoro nie jest w stanie przebić czołgów VII tieru. Jeżeli miałbyś między czymś wybierać, to między T34 a Lwem, gdzie też typuje T34 za faworyta.

Opublikowano

Oooo widze ze dysjusja sie tu rozwinela :D Po komentach dowiedzialem sie ze nie oplaca sie arty na zarabianie, wiec moze polecicie inny czolg premium :D

chodzi mi tylko o zarabianie.

Opublikowano

Tak kurwa, średnia penetracja. Puknij się w łeb. 248 penetry na VIII tierze to dla ciebie średnia?! I to dla HT? TD mają tyle penetracji na tym tierze, a powszechnie wiadomo że TD mają najwięcej penetry. Co do T34 i IS-6, to zdecydowanie lepszy jest T34, ze względu że ma lepszy pancerz i zdecydownanie lepsze działo. Co z tego że ISa-6 rzuca max. do IX tierów, skoro nie jest w stanie przebić czołgów VII tieru. Jeżeli miałbyś między czymś wybierać, to między T34 a Lwem, gdzie też typuje T34 za faworyta.

Dla mnie jest średnia a skoro nie umiesz grać to wróć się na 1 tiery bo tam nie trzeba weak spotów by penetrować wrogów.

Oooo widze ze dysjusja sie tu rozwinela :D Po komentach dowiedzialem sie ze nie oplaca sie arty na zarabianie, wiec moze polecicie inny czolg premium :D

chodzi mi tylko o zarabianie.

Zależy jaki tier ogólnie to z 8 polecam T34 a z 5 T-25

Opublikowano

Według mnie do zarabiania najlepszy jest JagdTiger 8.8, ładny MM ( max IX ), po schowaniu dolnej płyty dobry pancerz, działo ze średnim dmg 240 strzelające co około 4.5 sec, dochodzi do tego uber celność i tanie pociski. Niestety jest bardzo powolny, łatwo się pali i ma słabe camo, lecz da się to skorygować odpowiednimi umiejętnościami załogi. Penetracja jest wystarczająca.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Ja zamierzam kupić sobie dicker maxa 6 tier niemiecki td i churchilla III bardzo wysoki pancerz od przodu V tier rosyjski :)

Dickermaxem dużo nie zarobisz, bez premki to już wogóle. Churchill fajny czołg, tylko szkoda że go na 6tierzy rzuca.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...