Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TTBot bot do robienia refków

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MaT , czekalem do 6 minuty gry i nic . Az wyskoczyl error ze mam nie byc afk bo cos tam mi zrobia . Masz jakies pomysly jeszczE ?

Szczerze nie mam pojecia, ale może potem mogę Ci podesłać moje pliki, może coś pomoże. Ciężko coś zdziałać. Podeśli moje swoje ss'y z gry z ustawieniami all, bo może coś innego blokuje, a My tego nie wiemy. Porównam z swoimi i napisze Ci co zmienić, być może coś pomoże. Zobaczymy, bo nie wiem co innego może blokować.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up , poczekaj skoncze runde bo przed chwila zaczalem . Zaraz wszystko zrobie ss i podesle .

@edit ,OK , moze pierw sprobowalibysmy tak ze podeslesz mi swoje pliki hm ?

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

da sie jakos przyspieszyc proces tworzenia gry? tzn od klikniecia f1 mineło mi spokojnie 10minut. aktualnie bot dodał 5 bota do dominiona. także jeśli na stworzenie meczu czeka sie 15min to troche lipa... oraz co to znaczy to bordless?

ups. gra odpaliła 20sec do minionow i wyłączyło... w czym może być problem?

po ponownym odpaleniu itd gra wytrzymała do4minuty. od włączenia bota nawet myszką nie ruszałem. postać z respa nie wychodziła a po 4min wyłączył się lol w sekunde wraz z progtamem a ten drugi programik pokazywał coś ze restart... chyba to nie na mooje nerwy:)

Opublikowano

da sie jakos przyspieszyc proces tworzenia gry? tzn od klikniecia f1 mineło mi spokojnie 10minut. aktualnie bot dodał 5 bota do dominiona. także jeśli na stworzenie meczu czeka sie 15min to troche lipa... oraz co to znaczy to bordless?

ups. gra odpaliła 20sec do minionow i wyłączyło... w czym może być problem?

po ponownym odpaleniu itd gra wytrzymała do4minuty. od włączenia bota nawet myszką nie ruszałem. postać z respa nie wychodziła a po 4min wyłączył się lol w sekunde wraz z progtamem a ten drugi programik pokazywał coś ze restart... chyba to nie na mooje nerwy:)

Resetuje Ci się gra? Jeśli tak do pliku "TTmonitorsetting" podmień to.

#Min bot is allowed to not be in a game before being restarted.
OutOfGame=10

#Min bot is allowed being ingame before restart.
InGame=999

Opublikowano

Jak ci może bot 15 minut gre tworzyć moze to wina twojego kompa a nie bota

Mi tworzy 2 minuty z zegarkiem w ręku :s

Opublikowano

Co z tym tutem xD?

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

MaT

Zanim pierwszy raz odpaliłem bota wkleiłem to z góry:) (nie pomaga)

damiankos

No nie wiem, zły nie jest lapek i7 grafa 2gb hd ramu 8gb... z tym ze windows 7 64bit nie wiem czy to może mieć wpływ. rozdziałke oczywiscie zmieniałem i w grze i na pulpicie...

Opublikowano

Co z tym tutem xD?

Zaraz na YT będzie. :>

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

no przydałoby się, bo tak wykminiłem jak by zrobić kilka wirtualnych maszyn, i pare kont "matek" na 20 lvl i pod nie robić refy do 10 lvl to przy powiedzmy 20 matkach można przelewać sobie rp na głowne w formie skórek przy takich okazjach jak teraz ten tydzień smoka czy coś... a skoro 10 kont to 80h to na 3 maszyny wyjdzie doba. w dobe można zrobić 975rp na konto. tylko pierw trzeba botem zrobić je do 15lvl potem samemu dojechać do 20 i refy na nie. po otrzymaniu rp, robimy prezent. na wielkanoc pewnie znowu będzie ta opcja wiec w ten czas można wiele takich kont namnożyć tylko trzeba pamiętać zeby konta matki jak najszybcij do friend sobie dodawać :) bo dla jednej skórki to by mi sie nie chciało bawić, zresztą już kiedyś to wyczerpałem innym botem. i ją dostałem. teraz z opcją prezentów myśle o czymś grubszym:) tylko ciekawe czy jak bym dał sobie powiedzmy 100 prezentów nie dostałbym bana za 1000 kont w sumie ;d

Opublikowano

Pamietając o tym, że prezenty można przesyłac znajomym mając je ileś dni w znajomych :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

dlatego konta matki już bym dodawał do friend i zrobił sobie osobną liste z nimi. co by na wielkanoc dopiero odbierać prezenty. zrobić dziś 100kont to nie problem. potem codziennie robić jedno na 15lvl i 10 refów na nie. aby dostać rp. dalej kolejne itd... w międzyczasie gdzieś by się wbiło te 5 lvl aby prezenty wysyłać

Opublikowano

no przydałoby się, bo tak wykminiłem jak by zrobić kilka wirtualnych maszyn, i pare kont "matek" na 20 lvl i pod nie robić refy do 10 lvl to przy powiedzmy 20 matkach można przelewać sobie rp na głowne w formie skórek przy takich okazjach jak teraz ten tydzień smoka czy coś... a skoro 10 kont to 80h to na 3 maszyny wyjdzie doba. w dobe można zrobić 975rp na konto. tylko pierw trzeba botem zrobić je do 15lvl potem samemu dojechać do 20 i refy na nie. po otrzymaniu rp, robimy prezent. na wielkanoc pewnie znowu będzie ta opcja wiec w ten czas można wiele takich kont namnożyć tylko trzeba pamiętać zeby konta matki jak najszybcij do friend sobie dodawać :) bo dla jednej skórki to by mi sie nie chciało bawić, zresztą już kiedyś to wyczerpałem innym botem. i ją dostałem. teraz z opcją prezentów myśle o czymś grubszym:) tylko ciekawe czy jak bym dał sobie powiedzmy 100 prezentów nie dostałbym bana za 1000 kont w sumie ;d

Możesz mi to bardziej wytłumaczyć, bo nie wiem jakie prezenty i zbytnio nie ogarniam. I czemu 20 lvl?

Opublikowano

a więc teraz proszę o zamknięcie tego tematu i przekierowanie do tematu Pwn3d w dziale tutoraialy :)

Opublikowano

Możesz mi to bardziej wytłumaczyć, bo nie wiem jakie prezenty i zbytnio nie ogarniam. I czemu 20 lvl?

Od 20 poziomu można dawać prezenty ;)

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...