Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TTBot bot do robienia refków

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest ktoś mi w staniu pomóc skonfigurować tego bota ?

http://www.speedyshare.com/AmzTW/TTBot-v2.5d2.rar

https://www.virustotal.com/pl/url/60f63ab745fab7a6f0831e847833cf51f79f4b775bc0bd7c3cb768a126388ebb/analysis/1360858399/

Wiem tylko tyle że trzeba ustawić na

How-To

1. Open 'account.txt' file in your TTBot folder, follow the examples in the file for reference.

2. Start TTBot and do the steps below;

Tab - 'Optz'

-> 'Delay' set to between 5 and 15, depending on your PC Hardware.

-> 'BuyXP', check.

-> 'Auto-login', check.

-> Select your region.

Tab - 'Bot'

-> Solo Dominion, select.

3. F1 to start.

Display settings;

1024*768 @ 32bit color

HUD: Default

Borderless

Ale nie wiem do czego służy np TTmonitor reszta to obcykana tylko chciałbym pomocy co do tego bota dzięki

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jest ktoś mi w staniu pomóc skonfigurować tego bota ?

http://www.speedyshare.com/AmzTW/TTBot-v2.5d2.rar

https://www.virustotal.com/pl/url/60f63ab745fab7a6f0831e847833cf51f79f4b775bc0bd7c3cb768a126388ebb/analysis/1360858399/

Wiem tylko tyle że trzeba ustawić na

How-To

1. Open 'account.txt' file in your TTBot folder, follow the examples in the file for reference.

2. Start TTBot and do the steps below;

Tab - 'Optz'

-> 'Delay' set to between 5 and 15, depending on your PC Hardware.

-> 'BuyXP', check.

-> 'Auto-login', check.

-> Select your region.

Tab - 'Bot'

-> Solo Dominion, select.

3. F1 to start.

Display settings;

1024*768 @ 32bit color

HUD: Default

Borderless

Ale nie wiem do czego służy np TTmonitor reszta to obcykana tylko chciałbym pomocy co do tego bota dzięki

ej powiesz mi jak to działa?

Opublikowano

Sam to rozkminiam jak dziala dlatego porzebuje pomocy wiem tylko ze trzeba zrobic konto wpisac w notaniku odpalic bota pozmieniac rozdzialke w grze i na pulpicie i bot smiga ;d

Opublikowano

TTMonitor sam się odpala jak klikniesz F1 i on kontroluje liczbę gier itp., po prostu pokazuje co mniej więcej się dzieje.I jak już masz ustawione w grze i tą całą rozdzielczość w VMware to odpalasz plik main i klikasz F1 po skonfigurowaniu tam w opcjach wcześniej ten dominion, buy exp itp. i samo już leci. :>

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

To wiem ale jednak kupowanie XP nie działa czekam na odpowiedź na innym forum dlaczego nie śmiga

Ogólnie koleś zainspirował się ziomkiem co robił wcześniej NHC bota :)

Opublikowano

To wiem ale jednak kupowanie XP nie działa czekam na odpowiedź na innym forum dlaczego nie śmiga

Ogólnie koleś zainspirował się ziomkiem co robił wcześniej NHC bota :)

Ale co ci nie śmiga? Masz wersję aktualną bo w starej klikał na Runes nie Bosts, aktualna to:

"Current version 2.5d2 (10-02, 01.39 GMT +0)" - na niej wszystko działa, bo teraz mi expi :D

Nie chce robić nowego tematu ale jak np przestawić rozdziałke na tym bocie z 1280x720 na 1280x1024?

Na taką rozdziałkę nie zmienisz musisz i w grze dać na 1024*768 jak i systemową rozdzielczość ustawić na taką samą

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

ja zmieniam te rozdzielczosci wpisuje paasy do tego bota wszystko ustawiam klikam f1 wlacza sie lol i nic sie nie dzieje :/

Opublikowano

pwend powiedz mi kupuje Ci normalnie XP bosta ;d

Tak kupuje. :> Już kończy robić 10 refa.

Jeżeli mi się uda to zrobię tuta na MPC dziś. :)

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Miło by bylo bo dziwnym trafem mi ten bot nie kupuje nic a link do teamtu masz wiesz na jakim forum ^^ bo linków tu nie podajemy na inne fora z tego co wiem :P

Opublikowano

1 ref 10 lvl to okolo 8h wiec 10 refow 10 lvl to ok 80h a to troche ponad 3 dni ciaglego robienia refow tzn noc dzien

Opublikowano

No ten bot jest dobrym botem bo ma silnik NHC bota nie trzeba nic konfigurwać jak w LOL etalu jesli ktoś chce kupić sobie bota NHC super bot polecam płaci się chyba 10 $ za 30 dni ten jest jak narazie darmowy tylko zastanawia mnie czemu nie kupuje mi refków :P

Opublikowano

Pwn3d, możesz ogarnąć to dziś, instrukcja i download. Z góry dzięki :)

Bo coś sam próbowałęm ale nie za bardzo mi to działa :/

Z tego co wiem można kilka kont naraz na 1 pc robić (wirtualna maszyna) i pójdzie to szybciej niż robienie każdego osobno ;)

Opublikowano

Będzie ten TUT dziś?

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Zrobię tuta jak wrócę na chatę spokojnie ludziki jeszcze nabijcie refki. :>

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...