Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Publiczny test aktualizacji 8.4

Fernox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozecie wejść do gry na testowym ?? Bo u mnie pisze ze jestem 22 514 ;D a czekam 40 minut

Musisz poczekać, tak jak każdy. U mnie mniej niż 4k już.

76561198001815076.png
Opublikowano

tak ale nie znaczy to, ze on za 0 moze strzelaac;] o tym wlasnie mowie..

Jeśli załadujesz pociski AP (czasem się lepiej sprawdzają niż HE to może za 0 strzelić (a tak w ogóle to przy strzale w lufę czołgu nawet arta może czasami 0 walnąą z amunicji HE)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Ja chce polskie czołgi ... Polskie community to gówno np. Takie HISZPAŃSKIE community dało rys drzewka a polskie to nawet nic nie poda żadnej informacji no do chuja pana co tam jest takiego, ze nie chcą podać ??

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Ja chce polskie czołgi ... Polskie community to gówno np. Takie HISZPAŃSKIE community dało rys drzewka a polskie to nawet nic nie poda żadnej informacji no do chuja pana co tam jest takiego, ze nie chcą podać ??

A czytałeś oficjalne polskie forum WoTa? Ja czytałem i było kilka tematów, gdzie ludzie pokazywali projekty drzewka polskiego do X tieru. Linka nie podam, bo to było jakoś 1-2 miesiące temu, ale wystarczy poszukać.

Nie zapominaj, że ty też jesteś członkiem polskiego community, więc mógłbyś zrobić coś w tej sprawie, a nie narzekać na innych...

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

ty jestes z papieru.. wpisz sobie w wiki pt90 twardy i wtedy oceń, czy on jest taki papierowy

To może jeszcze dodamy Abramsa do gry? Chyba w WoT jeszcze nowoczesnych czołgów nie ma
Opublikowano

No ten brytol to mi już tak pod lata 50-60 podchodzi... co do polskich czołgów to mam cichą nadzieje że je kiedyś tam wprowadzą... co z tego że polska nie posiadała wybitnych maszyn skoro na papieże mieliśmy naprawde niezłe rozpruwacze co zresztą widać po projektach pl drzewka rozwoju.

Opublikowano

Jestem ciekaw jakie były by polskie czołgi, chyba takie z papieru

Buhahaha chyba nie znasz historii zobacz sobie w google

pz II miał pancerz 13mm

a 7 TP 18mm

Jest różnica ? - I to jaka! Nasze czołgi były w swoim rodzaju takie jak niemeicki czyli dobry pancerz, mobilnosc, dmg nie zabardzo ale ciut większy od niemieckich czyli np niemieckie działo wali 280 dmg to nasze z 300.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Ciekawe, niemieckie działa podczas drugiej wojny światowej waliły po 280 dmg. To w takim razie ile hp miały czołgi? lol

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja mam szczęście do tych kolejek :) Co chwilę gdy server busy sie pokazuje wwala mnie do kolejki gdzie jest 10 osób :D

Opublikowano

Ja mam szczęście do tych kolejek :) Co chwilę gdy server busy sie pokazuje wwala mnie do kolejki gdzie jest 10 osób :D

Ja też problemów z logowaniem nie mam, tylko wieczorem trzeba dłużej poczekać, bo więcej ludzi chętnych :)

76561198001815076.png
Opublikowano

KURW4 M4Ć xD Server Busy non stop ..

Pierdolone RUSKIE dzieci 8-10 lat tak samo z Polski grać nie umieją podnieta bo 10tier ..

Opublikowano

@up Powiem ci coś. Grają w te testy ci co mają conajmniej 2 tier. Co chwilę ja sam z innymi ruskimi klanowiczami zostaję bo te nooby grać nie potrafią. nie dość że gościu próbuję strzelać z mausa jak z pz 2... to jeszcze wyzywa innych graczy od ... nie ważne

(walibusz) : kurwa co za nie doje%%by nie ómiecie graci to ićće do szkoły Tak to była wypowiedź jednego z nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...