Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno złota na allegro

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na prawdę żal mi tych co nadal myślą, że oszukują z tym goldem n allegro (MÓWIE O DAOPAY) ... To że jest gold tańszy, nie znaczy że musi być Bóg wie skąd - jest coś takiego jak podwójne doładowanie konta, co wielu sprzedawców wykorzystuje, na tym polega cała filozofia

76561198018588473.png
Opublikowano

FeHnE, dnia 16 Feb 2013 - 15:34, napisał:

Tzn że 35+ 7 = 42zł......?

Za KAŻDĄ MINUTĘ POŁĄCZENIA płacisz 7ZŁ, nie 35+7zł = zależy od CZASU DZWONIENIA. Masz czas połączenia która WYNOSI 7MINUT = 7x7ZŁ = 49ZŁ.
Opublikowano

ahaaa... Czyli że ja kupuje to na allegro, oni wysyłają mi jakiś tam kod ja pod niego dzwonie i mi zabiera np 35zł ?

Opublikowano

Najlepiej kupić klucz z wersji pudełkowej, 2500golda za jakieś 30zł. Można tylko 3x kupić niby nie wiele ale zawsze coś. Kupiłem 3 jak były po 20zł i jestem zadowolony :)

Opublikowano

ahaaa... Czyli że ja kupuje to na allegro, oni wysyłają mi jakiś tam kod ja pod niego dzwonie i mi zabiera np 35zł ?

Jeżeli Ty chcesz kupić to po wpłacie pieniędzy sprzedającemu na konto wysyłasz mu kod zamówienia i on Ci zasila.

Opublikowano

Jeśli TY KUPUJESZ NA ALLEGRO, musisz SKONTAKTOWAĆ SIĘ ZE SPRZEDAWCĄ i podać mu KOD KTÓRY DOSTANIESZ CHCĄC KUPIĆ GOLD. On potem dzwoni pod ten kod i Ty dostajesz GOLD.

Opublikowano

To że dostaniesz bana na ileś dni to pikuś , można odczekać i tyle , ale na dodatek jak wykryją że kupiłeś poza stroną WoT złoto to dostaniesz złoto jeszcze na minus więc zastanów się zanim zrobisz zakup na allegro , nie wszystko lepsze co taniej nas wyjdzie ,

Opublikowano

Tzn ja kupuje na allegro złoto np 2500golda za 35zł on wysyła mi kod ja pod niego dzwonie i musze mieć na telefonie 35zł ?

Opublikowano

Tzn ja kupuje na allegro złoto np 2500golda za 35zł on wysyła mi kod ja pod niego dzwonie i musze mieć na telefonie 35zł ?

Jeśli kupujesz przez allegro to wchodzisz na stonę wota > daopay, kopiujesz kod i podajesz sprzedającemu. Płacisz mu w takiej formie jak w opisie aukcji.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...