Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odpalić CM, Przecież to takie proste

andrzejx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a wiec maly replay

franio z tego forum mial podobny pomysl jak zaczol scamowac ludzi na scrackowany cm ^^ tez zrobil taki filmik i pr0 cm dzialal oh noes, ten filmik gowno pokazuje tez moge cos podobnego zrobic mam pomysl , wyslij do Kokosza tego scrackowanego CM i niech kokosz potwierdzi , co za problem? kokosz chyba pomagal nawet lodiemu w robieniu CM (tak mi sie obilo o uszy niejestem pewien niemam dobrej pamieci :P) wiec jemu chyba mozesz dac swoja probke, niech potwierdzi ze twoj cm dziala a takto mozesz sobie ten cm i te filmiki ...

kleszczu to ty jestes smieszny ;) ze zaplacil ktos za CM to nieznaczy ze niewykorzysta go w ten sposob ze zablokuja go innym? inni tez zaplacili i co cm beda mieli zablokowany bo ktos inny tez zaplacil? i przez niego maja zablokowany? chyba cos w tym jest prawda?

2006-2010

Opublikowano

Zrozumcie CM stworzyl Lodi dlatego pytania o CM powinny byc kierowane do niego ... Macie pretensje do osob z forum ze wiedza jak odpalic CMa a nie chca Wam powiemdziec ? Poprostu moze troche pokabinowali i odpalili ... A nie tak jak czesc osob idzie na latwizne - liczy na innych ze powiedza (jesli nie powiedza maja pretensje do nich^^) . Ludzie pokombinujcie nad CM moze odpalicie ... Gdyby nie bylo tego forum to byscie nawet nie wiedzieli o istnieniu CMa a juz nie mowiac o innych botach i haczykach . Kokosz , Ziomal rada dla Was za kazdy glupi post na temat odpalenia CMa powinien byc ban ... Inaczek nie dojdziecei do ladu z noobkami i CM padnie ... A informacja ze CM dziala po updacie nie powinna wogule ujzec swiatla dziennego ... Pozdro xD

Opublikowano

Tak najlepiej trzymac jezyk za zebami i nic nie mowic..to jest wlasnie Polska -.- teraz jestem 200 zl?+ w plecy ale niee wy to macie w dupie martwicie sie o siebie tylko ehh dobra szkoda slow tyle topicow i tak nikt nie powiedzial jak odpalic cm pozdro z takim forum . . .

CYTAT(GorgonEye @ May 10 2008, 07:50 PM)

http://pl.youtube.com/watch?v=4g8g_lz0ba4

chyba wszystko jasne..

tak sie wpartuje w to i wpatruje ii wiecie co;p to jest przerobiony film -.- jak on wchodzi Helheim - wybral serwer patrzcie na smoka ktory lata po 1sek jest calkiem w inny miejscu;p lag?? watpie

Moge nawet zaplacic zeby CM działał :|

Opublikowano

Ale kogo to interesuje ze Ty kupiles CMa i masz z nim problem ? Napisz do Lodiego ... On jest autorem tego programu wiec do niego kieruj pytania jak odpalic CMa ... Po 2 kupiles CMa na wlasna odpowiedzialnosc , wiedziales ze moze On nie dzialac po updacie wiec o co Ci chodzi ? Ze ktos doszedl do tego jak dpalic CMa to jest jego srawa i nie musi sie tym dzielic ... A ten kto wiem jak odpalic napewno tego nie powie (przynajmniej ja chodz nie gram juz w MU) bo za duzo jest noobow na MU ... Pogodzcie sie z tym ze nikt Wam nie powie jak odpalic CMa !!! Bo byla by to glupota ... Ci co wiedza niech sie ciesza xD Gdyb nie to forum to nie wiedzieli byscie ze CM dziala i grali byscie normalnie ... A ze jakis burak wypaplal ze CM dziala to odrazu szum wokol CMa ... NIE DOWIECIE SIE JAK ODPALIC CMa , PRZYNAJMNIEJ NIE NA TYM FORUM !!! KONIEC TEMATU xD

Opublikowano
NIE DOWIECIE SIE JAK ODPALIC CMa , PRZYNAJMNIEJ NIE NA TYM FORUM !!! KONIEC TEMATU xD

w dupie byles gowno widziales -.- nie grasz w mu- nie udzielaj sie w tym topicu proste

hahahaha niby czemu maja nie powiedziec?? bo ty tak mowisz?? haha xD

Opublikowano

Bo jestes dzieckiem neo ... Jesli jestes taki madry to dojdz do tego jak odpalic CMa sam to porazmawiamy ale pewnie narazie podstawowka jeszcze sie klania ... Pewnie Twoim szczytem edukacyjnym bedzie zawodowka ^^ Zobaczysz tu post z opisem odpalenia CMa jak swinia niebo ... I widac jaki jestes madry ze placisz za haczyki 300zl+/- ^^ prawdziwe dziecko neo , jeszcze sobie b na allegro kup ^^ masz cos z glowa zeby tyle na gre wydawac ... Ziomal Post do zamkniecia xD Pozdrawiam ;]

Opublikowano

nie badz taki hop....

prawdziwe dziecko neo
czy ty kur** zaprzeproszeniem Wiesz co to jest DZIECKO NEO?? Nie?? to zamknij morde

300zl +-

Nie jestem biedakiem jak ty -.- pfff nie decyduj o zamykaniu postow bo nie masz odpowiednij rangi nawet.. w ogole za kogo ty sie uwazasz?? nie znasz mnie i oceniasz.. pdst sie klania??? yyy lepiej popatrz na twoje zdania ..

Zobaczysz tu post z opisem odpalenia CMa jak swinia niebo ... I widac jaki jestes madry ze placisz za haczyki 300zl+/- ^^ prawdziwe dziecko neo

Co ma "Cma jak swinia niebo" do 300zl?? i do tego prawdziwe dziecko neo?? Koles do kazdego postu mozna sie przyczepic nawet dobrego zdania nie potrafisz zrobic

masz cos z glowa zeby tyle na gre wydawac

tak jak wyzej napisalem mam troche "Hajsu" to moge kupic co chce chyba nie??

Jestes moja matka zeby decydowac o tym??

Opublikowano

PO PIERWSZE - MORDE TO MASZ TY ... !!! PO DRUGIE NIE DOSTANIESZ INFO NA TEMAT ODPALENIA CMa !!! NIE BEDE SIE WDAWAL W GLUPIE ROZMOWY Z DZIECKIEM KTORE NIE UKONCZYLO SZKOLY PODSTAWOWEJ (PONAD GIMNAZJALNEJ) . PO TRZECIE HOOJ Z TEGO ZE DALES 300zl+/- ZA HACZYKI SKORO NIE UMIESZ ICH ODPALIC A PRZYNAJMNIEJ CMa Z CZEGO JESTEM ZADOWOLONY ;] POZDRAWIAM xD

Opublikowano

o bosh... mati jak sie mysli sie ma a jesli jest sie zwyczajnie glupim czlowiekiem , leniem i liczyc chcesz na innych cale zycie to sorry ... cry me a river , zwyczajnie odpusc sobie nikogo to nieobchodzi ile kasy zmarnowales, tu chodzi zeby cm stal na nogach ;)

franio z tego forum mial podobny pomysl jak zaczol scamowac ludzi na scrackowany cm ^^ tez zrobil taki filmik i pr0 cm dzialal oh noes, ten filmik gowno pokazuje tez moge cos podobnego zrobic mam pomysl , wyslij do Kokosza tego scrackowanego CM i niech kokosz potwierdzi , co za problem? kokosz chyba pomagal nawet lodiemu w robieniu CM (tak mi sie obilo o uszy niejestem pewien niemam dobrej pamieci ) wiec jemu chyba mozesz dac swoja probke, niech potwierdzi ze twoj cm dziala a takto mozesz sobie ten cm i te filmiki ...

kleszczu to ty jestes smieszny ze zaplacil ktos za CM to nieznaczy ze niewykorzysta go w ten sposob ze zablokuja go innym? inni tez zaplacili i co cm beda mieli zablokowany bo ktos inny tez zaplacil? i przez niego maja miec zablokowany? chyba cos w tym jest prawda?

przeanalizuj ;)

2006-2010

Opublikowano
PO PIERWSZE - MORDE TO MASZ TY ... !!! PO DRUGIE NIE DOSTANIESZ INFO NA TEMAT ODPALENIA CMa !!! NIE BEDE SIE WDAWAL W GLUPIE ROZMOWY Z DZIECKIEM KTORE NIE UKONCZYLO SZKOLY PODSTAWOWEJ (PONAD GIMNAZJALNEJ) . PO TRZECIE HOOJ Z TEGO ZE DALES 300zl+/- ZA HACZYKI SKORO NIE UMIESZ ICH ODPALIC A PRZYNAJMNIEJ CMa Z CZEGO JESTEM ZADOWOLONY ;] POZDRAWIAM xD

Latwo Cie to "dziecko" wyprowadzilo z rownowagi :rolleyes:

Mati rozumiem twoje rozczarowanie i niesprawiedliwosc jakiej doswiadczyles (^^) ale lodi nie gwarantowal dozywotniego suportu dla CM'a. Globalny i Energy2000 tez maja racje-kogo (procz ciebie) obchodzi ze wydales 300zl na HACKI,rozumiem wydac na itemy ale na HACKI?! Twoja kasa i wybor.

BTW, moglby mu ktos pomoc z tym CM...

@OFFTOPIC

Japier***E!!! Wisla przegrala... ;/ :(

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

bo taka prawda, jestes gownem porownywalnm do buffiego i innych szmat tego pokroju , zlodzieje to najwieksze gowno czy to w grze czy to w RL kazdy ci to powie ;] juz haxy sa bardziej tolerowane wystarczy popatrzec na forum i w grze ;]

2006-2010

Opublikowano

zal.. udalo mi sie odpalic cm ale jak wchodze do gry to odrazu dc nawet bez hacka mam dc ^^

PS:

Globalny powtarzasz sie . . . po raz 2? albo po raz 3 z ta szkola znajdz jakis inny tekst ok??

ale lodi nie gwarantowal dozywotniego suportu dla CM'a. Globalny i Energy2000 tez maja racje-kogo (procz ciebie) obchodzi ze wydales 300zl na HACKI,rozumiem wydac na itemy ale na HACKI?!

moge wydac dwa razy tyle . . . wy na to mowicie " Bogate BaHory" ... ale to wasze zdanie -.-

Opublikowano
moge wydac dwa razy tyle . . . wy na to mowicie " Bogate BaHory" ... ale to wasze zdanie -.-

...ja na to mowie:przechwalanie sie,ah i jescze jedno nie jestes "Bogaty" bo tak to sie moga nazywac ludzie sukcesu ;) nie pracujesz wiec nie zarabiasz a kase daja ci rodzice (bo co im pozostaje). :rolleyes: Reasumujac, pozostaje slowo baCHor i to by pasowalo.

Napisalem to ze wydales 300zl na hacki z lekkim usmiechem^^ bo mnie to poprostu zdziwilo,za tyle mogles kupic postac 300+lvl+slabe/srednie itemy (na globie)...ale skoro jestes madrzejszy :rolleyes:

One more...Nie polecam okazywania sie tym co masz bo mozesz latwo stracic kumpli ;)... i w grze i w real.(jesli nie skapowales-chodzi o zazdrosc)

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

myslisz ze dlaczego wpisalem H z duzej litery?? :) dobra koniec spamu bo z rozmowy o cm wchodzimy w moje zycie prywatne ;p

Niemam takich qmpli jak ty -.--- ii nie jestem samolubem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kłocicie sie jak małe dzieci a poza tym nie samym Cm sie zyje moze zaczelibyscie grac normalnie a nie

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

Globalny czy jak kij wie cie tam zwal

Bo jestes dzieckiem neo ... Jesli jestes taki madry to dojdz do tego jak odpalic CMa sam to porazmawiamy ale pewnie narazie podstawowka jeszcze sie klania ... |||>>Pewnie Twoim szczytem edukacyjnym bedzie zawodowka <<||| Zobaczysz tu post z opisem odpalenia CMa jak swinia niebo ... I widac jaki jestes madry ze placisz za haczyki 300zl+/-  prawdziwe dziecko neo , jeszcze sobie b na allegro kup  masz cos z glowa zeby tyle na gre wydawac ... Ziomal Post do zamkniecia  Pozdrawiam;]

Masz cos do zawodowki? moze z problemem ukonczyles Gimnazjum a do zawodowki niechcieli Cie wziasc? otoz ja ukonczylem ZAKONCZYLEM tok nauczania na zawodowce i mam nawet swoja firma jaki moral z tego? ze nie wyrazaj sie o ,,podstawach, tokach, nauczania" jezeli

a) sam o tym nic nie wiesz

B) jezeli Chcesz zaszpanowac przed ,,kolegami z internetu" jaki jestes ,,kuuuulll"

c) nie ma poprostu jestes przykry i przykre sa twoje posty dziecinne przeklinanie zeby pokazac jakim to jest sie twardzielem , nie wazna jaka jest szkola czy poziom nauczania wazne jest to czy sie uczy czy nie np. jest duzo przykladow znalem pewnego typa ktory poszedl na studia i co? zamiata korytarze w szkole podstawowej ;) , mozesz znowu pokazac swoja niechlujna arogancka prostacka prymitywna natura i zklnac mnie i tak nie bede nic z tego sobie robil nawet mnie to nie ruszy , za to Ty bedziesz mial radoche i bedziesz poskakiwal na krzesle po napisaniu posta ze wzgledu 1. ,,aaa ale mu dojechalem niech to przeczyta haha jestem the best" 2. napisalem posta mam o 1 post wiecej jupi :D" ... wiec elo i nie wyrazaj sie nastepnym razem o ,,nauce" ps. przestancie gadac i prosic o pomoc z CM , ,,powiedz ktos jak zrobic" itp trudno zrozumiec ze NIKT wam nie powie ? a dlaczego? a dlatego ze Bog obdarzyl wiekszosc z nas w rozum ktorego nie wietrzyc a trzeba wykorzystywac, dlaczego niechca powiedziec co zrobic by CM dzialal? bo mi tez by bylo szkoda straconego czasu na bawienie sie siedzenie (moze minuty lub godziny) przy kompie znalezienie rozwiazania a pozniej by ktos sie o tym dowiedzial i zostalo to zablokowane by znowu nie chodzilo. Wiec dla waszych informacji CM NIE DZIALA - ,,ale oni mowia ze dziala'' mowia? to niech mowia tez macie komputery i tez mozecie sie bawic -.- moze cos wykombinujecie. Hm... jezeli by padlo pytanie ,,a co pan dorosly robi na takim forum haa?" albo cos w tym stylu odpowiadam: wszystko jest dla ludzi bez wzgledu na wiek ;]

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Ale wy macie problemy ludzie, jaka roznica kto dziecko a kto nie, na forum wszyscy sa rowni i mi na przyklad jest do d..py kto kim jest i ile ma lat.

Opublikowano

Dobra, ale co to ma do tematu? Kolejne posty nie związane z tematem=warn++.

Idźcie sobie na jakiegoś czata i tam się kłóćcie..

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...