Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odpalić CM, Przecież to takie proste

andrzejx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe ja nie używam CM 1.0 chociaż mam kupionego,kolega używa(ł) i stracił 360lvl BK ^_^ chyba macie racje..

\m/ \m/

GG: 9261310

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niemogles sie opanowac zeby zrobic przypal? no swietna robota teraz male usrance beda robic supreme przypal , gz , lol hoy z ta gra , oto wiec mamy to! andrzejx - wszyscy kierujmy mu podziekowania za przyszla blokade cm , bo jak teraz wejda takie dzieci to zall myslec co sie bedzie dzialo <_< swietna robota! gratulacje imbecylu badz z siebie zadowolony :blink: moze i to bylo proste ale jednak dla niektorych tych najglupszych ,nawet 1 osoba juz mi weszla na mysl bylo trudne , teraz pewnie wraca do mu i bedzie noobowsko zasowac.. gz gz gz moze jeszcze opublikuj pakiety na DC Hack? dobrze ze nieznasz tych koffanych sposobow na blesiki bo bylo by juz prz3j3b4n3 lol rush blesses rush allegros.

2006-2010

Opublikowano

Witam

W zwiazku ze niegralem na CM mam pare pytan. 1 jak wylonczyc auto attack ?. 2 przy zalonczeniu gry wyswietla mi sie zlotymi literami cos tam o cm zy to znaczy ze mi go wykrywa ?. 3 podal by ktos jakis opisik CM.

Prosze mnie nieoceniac pochopnie moze dla wiekszosci to sa glupie pytania ale ja cm niemialem wczesniej stycznosci.

Opublikowano

Proponuje zamknąć temat-usunąć ;]

A fdla tych co wiedzą napisać poradnik jak używać żeby nie zablokowali. Podstawa: teleport przy uzywaniu AK ;]

Opublikowano

a ja proponuje zamknac to forum, bo niczemu innemu nie sluzy jak podzialowi na lepszych i gorszych:). Albo wywalcie konta (np.moje) ludzi ktorzy i tak sie nic nie dowiedza, bo sa gorsi (bo nie placili za hacki itd, itp). Nazywacie sie hackerami/cheaterami ale pewnie zaden z was nie zna pojecia poc (proof of concept) itd. NIe zalezy mi czy ktos mnie zbanuje, dostane warna czy co, tylko tak odbieram to forum. I dajcie sobie spokoj z nazywaniem sie hackerami, bo mimo ze tacy ludzie z reguly chronia sposoby obejscia to potrafia chociaz powiedziec cokolwiek a nie tylko mi dziala, albo skasowane na prosbe kolegi. tyle z mojej strony.

getch();

que?

Opublikowano
a ja proponuje zamknac to forum, bo niczemu innemu nie sluzy jak podzialowi na lepszych i gorszych:). Albo wywalcie konta (np.moje) ludzi ktorzy i tak sie nic nie dowiedza, bo sa gorsi (bo nie placili za hacki itd, itp). Nazywacie sie hackerami/cheaterami ale pewnie zaden z was nie zna pojecia poc (proof of concept) itd. NIe zalezy mi czy ktos mnie zbanuje, dostane warna czy co, tylko tak odbieram to forum. I dajcie sobie spokoj z nazywaniem sie hackerami, bo mimo ze tacy ludzie z reguly chronia sposoby obejscia to potrafia chociaz powiedziec cokolwiek a nie tylko mi dziala, albo skasowane na prosbe kolegi. tyle z mojej strony.

getch();

popieram w 100%. Temat: "Moje" pakiety i dyskusja... zero odzewu, zero pomysłów, nic poza "kombinuj niejestes tak daleko ;) "! Każdy inny temat to przechwałki, bluzgi itp.

Żal ale taka jest natura naszego narodu.

Częściej jestem na mpcforum.com tam chociaż są opisane jakieś próby wymyślenia czegoś nowego i dyskusja a nie jęczenie i wielka ściema.

Hakerzy... BUAHAHAHA Ja się chociaż za takiego nie podaję.

Pozdro for all.

Opublikowano

/home i irasek a co wy wnosicie do tego forum? Zakladacie tematy o pakietach choc tak naprawde nie macie o nich pojecia...wszystko co pojawilo sie w temacie "Moje"-(Buhaha) pakiety... zostalo wyniesione z MPCforum.com.Liczyliscie ze po rozpoczeciu dyskusji o pakietach wszyscy znajacy sie na "rzeczy" opisza wam swoje tajemnice na sukces xD? Owszem,w niektorych sprawach metoda "wiem ale nie powiem" jest niepotrzebna ALE w innych wrecz wskazana!!!

@Topic

andrzejx ty pajacu...

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Myślicie że dlaczego ludzie na tym roum dzielą się na "lepszych i gorszych"?Dlatego że niektóży umieją grać po cichu,siedzieć na pojedyńczych spawnach i nie szpanować hackiem,a inni wbijają gdy LoT jest otwarte,hc 999 i walą na przekór wszystkiemu...

PS: ktoś tam coś pisał o tym że zaczyna z CM - a masz wogóle firgeprinta?

PS2: Energy2000 a nie energy200....

\m/ \m/

Opublikowano

@up

nic dodaj nic ujac, a co ja mam wnosic, do tego forum? nie pytam o pakiety czy cos podobnego, bo w odroznieniu od Ciebie pewnie wiem czym one sa. I nie chodzi mi tu o pakiety C1 czy jak one tam leca tylko pakiety jako czesci przesylanych danych w sieciach komputerowych, zwane inaczej datagramami. Nic nie wnosze, bo nie mam w opisach mega super pro programmer. To co pisze, pisze dla siebie, lub do pracy i nie sa to hacki, tylko aplikacje. A po drugie nie pracuje z reguły na platformie Windows, i tylko Ci ktorzy chociaz raz w zyciu widzieli strukture katalagowa systemow Unix/Linux po moim nicku od razu poznaja, na czym pracuje. Wiec pointa jest taka, ze moj kod sie nie przyda pro hackerom..., bo w Waszym mniemaniu jestem leszcz, n00b czy jak zwal i niech tak zostanie:D.

:end exit

que?

Opublikowano
@up

nic dodaj nic ujac, a co ja mam wnosic, do tego forum? nie pytam o pakiety czy cos podobnego, bo w odroznieniu od Ciebie pewnie wiem czym one sa. I nie chodzi mi tu o pakiety C1 czy jak one tam leca tylko pakiety jako czesci przesylanych danych w sieciach komputerowych, zwane inaczej datagramami. Nic nie wnosze, bo nie mam w opisach mega super pro programmer. To co pisze, pisze dla siebie, lub do pracy i nie sa to hacki, tylko aplikacje. A po drugie nie pracuje z reguły na platformie Windows, i tylko Ci ktorzy chociaz raz w zyciu widzieli strukture katalagowa systemow Unix/Linux po moim nicku od razu poznaja, na czym pracuje. Wiec pointa jest taka, ze moj kod sie nie przyda pro hackerom..., bo w Waszym mniemaniu jestem leszcz, n00b czy jak zwal i niech tak zostanie:D.

:end exit

...bla bla bla

PS.Skad mozesz wiedziec czy znam sie na pakietach czy nie? Jak widac nigdzie nie napisalem o sobie pro i nie dalem do swojej sygny opisow w stylu,procent zaawanasowania w danej dziedzinie. Zachowujesz sie jak dziecko,nie dali ci pakietow wiec sie rozplakales razem z kolega. :unsure:

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano
...bla bla bla

PS.Skad mozesz wiedziec czy znam sie na pakietach czy nie? Jak widac nigdzie nie napisalem o sobie pro i nie dalem do swojej sygny opisow w stylu,procent zaawanasowania w danej dziedzinie. Zachowujesz sie jak dziecko,nie dali ci pakietow wiec sie rozplakales razem z kolega. :unsure:

lol, ale Ty jestes dziwny. Czy ja napisalem gdziekolwiek, ze prosze o pakiet czy cos takiego? Jedyna moje pytanie na tym forum, to bylo pytanie o lot, zreszta wysmiane. ja sie nie rozplakuje, bo nawet nie mam cm czy wpe, wiec moze najpierw czytaj co ja pisze, a potem komentuj co? Panie Dorosly. Napisalem w tym topicu tylko swoje zdanie, ze to forum nie sluzy wymianie jakichkolwiek informacji tylko podzialowi na to co kto wie, a co jest tajemnica poliszynela. A propos pakietow: sluchaj zalisz sie czy chwalisz swoja wiedza na ich temat? Bo mnie to nic nie interesuje. Nauczyc sie czytac i rozumiec tekst, bo bez tego odpowiedzi typu bla, ze zachowuje sie jak dziecko i ze placze.

end.

que?

Opublikowano

dokladam sie do wypowiedzi @up

+ cos od siebie

Widac Twoje IQ... ,,Prosze Pana".. a to dlaczego? Otoż dlatego ze teraz pewnie poznałeś nowe słowo które wymienił kolega wyzej tzn. a.nimal

energy200 tylko sie nie poplacz przypadkiem ^.^
i teraz spodobało Ci sie to słowo i będziesz nim spamował zanim chcesz wcisnąć Dodaj odpowiedź zastanów sie 100 razy czy jest ona poprawna i zgodna z tym co myslisz i zgodna z tematem ... jeżeli tego nie potrafisz nie prowadz dyskusji...

A btw. wyprzedzam Cie jeżeli /home Chcesz cos takiego napisać :P - wiem ze nie potrzebujesz ,,obrońcy" czy coś takiego poprostu nie było sensu pisać tego samego co Ty ;p wiec poprostu dałem te 3 grosze od siebie :P

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Czy tak musi być zawsze? Załóżmy - Tibia - tam,jak poprisisz polaka o item to cię zwyzywa,a jak poprosisz załóżmy szweda to ci da...20lvl szwed bije 200lvl polaka,a polak boi się mu oddać bo wie że potem go opadną całą armią...polacy powinni trzymać z polakami,na przykładzie innych krajów...a nie ciągle tylko "wiem ale nie powiem , "sprzedam ale nie dam" , "nei tam po to moje i fokule!111" ...ehhh...na forum powinniśmy trzmać się razem,jeśli jeden coś odkryje to mówi innym itp..popatrzcie na mpc.com..tam nie zależnie od narodu każdy każdemu pomaga..a przynajmniej większość...więc nie róbcie z siebie dzieci,a nawet jeśli macie 13 lat (tak jak ja) to nie okazujcie tego...tylko bądźcie normalni..

ehh...dziwnie napisane ale może ktoś zakapuje :P

\m/ \m/

Opublikowano

A powiedzieć Wam dlaczego są teraz takie tajemnice? Nie chodzi mi o pakiety np. na dupe, bo to wiadome że raczej nie wyjdzie.. Ale chodzi mi o np. to włączenie CM'a? Wiadomą rzeczą jest że Lodi sprzedawał cm'a. Sprzedał go x liczbie osób, y odeszła na stałe od MU. Teraz gdy CM przestał działać to 5% z X wiedziało jak odpalić to cacko. Dziwicie się że to chcieli zachować dla siebie? Proste. Nie chcą aby CM przestał działać. Ok, powiecie "ale to forum ma służyć wymianie informacji itd.", ok. Jestem pewien na 100% że gdyby CM nie pochodził jako tako z mpc.pl, to dawno by było info że to działa, jak odpalić itd. To jest pewne. Ja np. nie chcę się w to mieszać, wiadomo z jakich powodów...

Jak myślicie, jak Melzar wydał CH4, i zostało srackowane, a na mpc.pl oczyszczone i wrzucone później na mpc.com to nie bronili tego? Bronili! Bo jedna osób miała z tego jakiś zysk... (wtedy bodajże Lodi wrzucił CH3 z metodą odpalenia na globie)

Przeczytajcie to i się zastanówcie...

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

mowie,ze nie chce sie klocic i robic problemy, chce mi ktos bana/warna rzucic, ok:), ale tak naprawde to nasuwa mi sie pytanie o celowosc istnienia takiego forum skoro i tak wszystko dziala w dwie strony

a) mpc.pl -> mpc.com

B) mpc.com-> mpc.pl

Fajnie ze macie dzialajacego cm'a itd. Nie zazdroszcze, macie fajnie, ja nie mam i zyje, tylko naprawde po co to forum jest w takim razie?

Chociaz z drugiej strony faktycznie, spojrzalem na definicje forum na wiki o oto cytat:

służy do wymiany informacji i poglądów między osobami
. No i faktycznie ta role spelnia mpc.pl.Wymiana informacji: "u mnie dziala","skasowanie na prosbe kolegi" oraz pogladow: "placzacy dzieciaku "(to o mnie). Tak w sumie to chyba nie mam juz wiecej co pisac.

/bye

que?

Opublikowano

Dziwne:/ robie tak jak napisales i i nic sie nie dzieje :| tzn wchodzi do gry ale nie ma serwerow do wyboru "Midgard" "Helheim" Pomozcie prosze:(

wydalem na Cheaty razem okolo 300zł za 1 wersje i 2(pod cc) i wiecie?? zle sie z tym czuje ze ktos wie jak odpalic CM a nie mowi:( a 300zl na drzewie nie rosnie

Opublikowano

"Nom ale tak to jest..nie każdy ma wrzystko. " jak cos to Wszystko usiadz ze slownikiem i nie pisz w kazdym temacie tego samego topicu.. zal mi takich idiotycznych dzieci

Opublikowano
Dziwne:/ robie tak jak napisales i i nic sie nie dzieje :| tzn wchodzi do gry ale nie ma serwerow do wyboru "Midgard" "Helheim" Pomozcie prosze:(

wydalem na Cheaty razem okolo 300zł za 1 wersje i 2(pod cc) i wiecie?? zle sie z tym czuje ze ktos wie jak odpalic CM a nie mowi:( a 300zl na drzewie nie rosnie

Sprawdź czy masz loopacka włączonego.

Opublikowano
Czy tak musi być zawsze? Załóżmy - Tibia - tam,jak poprisisz polaka o item to cię zwyzywa,a jak poprosisz załóżmy szweda to ci da...

musi bo niestety jestesmy narodem samodestrukcyjnym jest takie powiedzenie "polak polakowi wilkiem" ktore w pelni oddaje nasza nature. Przebywam na codzien z ludzmi roznych kultur i narodowosci i naprawde nie ma drugiej tak niezyczliwej i zawistnej nacji jak polacy (nie mowie o wszystkich ale o wiekszosci z nas).

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano
niemogles sie opanowac zeby zrobic przypal? no swietna robota teraz male usrance beda robic supreme przypal , gz , lol hoy z ta gra , oto wiec mamy to! andrzejx - wszyscy kierujmy mu podziekowania za przyszla blokade cm , bo jak teraz wejda takie dzieci to zall myslec co sie bedzie dzialo <_< swietna robota! gratulacje imbecylu badz z siebie zadowolony :blink: moze i to bylo proste ale jednak dla niektorych tych najglupszych ,nawet 1 osoba juz mi weszla na mysl bylo trudne , teraz pewnie wraca do mu i bedzie noobowsko zasowac.. gz gz gz moze jeszcze opublikuj pakiety na DC Hack? dobrze ze nieznasz tych koffanych sposobow na blesiki bo bylo by juz prz3j3b4n3 lol rush blesses rush allegros.

wedlug mnie twoj post jest smieszny dlaczego inni nie moga uzywac CMa tak jak wy skoro placili za ten szajs kase jak kazdy inny...

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Opublikowano

Inni w ogóle nie wiedzieli, że CM'a można uruchomić, a większość tych, którzy wiedzieli nie gra już w MU.

A chodzi o to, że teraz podjarane noobki zamiast spokojnie, po cichu sobie na tym expić będą na chama KS'uć legit graczom, żeby pokazać jacy to oni są pr0.

I skończy się tak, że CM'a całkiem zablokują.

aaa

Opublikowano
Inni w ogóle nie wiedzieli, że CM'a można uruchomić, a większość tych, którzy wiedzieli nie gra już w MU.

A chodzi o to, że teraz podjarane noobki zamiast spokojnie, po cichu sobie na tym expić będą na chama KS'uć legit graczom, żeby pokazać jacy to oni są pr0.

I skończy się tak, że CM'a całkiem zablokują.

ksuć to jeszcze nienajgorsze co morze być .Juz powoli zaczynam spotykać hacki w cc .Nie wiem po huj ten sposób podal chyba żeby innym życie uprzykrzyć .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...