Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG][WL][Towny][[magia] Avernus - Oblivion,Morrowind czy Gothic w wydaniu MC

Thoirin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie pytanko. Bo nie zostałem dodany do gry na nick: akomboo. Nie wiem czemu ... to dla tego że zły nick czy po prostu NIE kłamałem gdy pisałem czemu chce zagrać? Sam napisałem koledze wszystko co ma tam zrobić a nawet czemu chce grać też -.-. Więc nie wiem czy bardziej liczą się dla was podania w których ludzie kłamią czy uczciwi gracze ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up Podania są bardzo ważnym momentem podczas dołączania do naszej społeczności, ale ja tam nie wiem o co chodziło...

@ref

Opublikowano

Co mam zrobić jeśli mam premium i nick ''GruszekPie'' Jest to nick niezgodny z realiami średniowiecznymi,ale ja mam premium i chyba nie zmuszacie mnie do tego żebym używał wersji dla żebraków i biedaków ? Proszę dodajcie.Przynajmniej skina mam takiego ŚREDNIOWIECZNEGO.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przeczytałem prezentację 2 razy i jakoś linka do forum nie widzę -,-

Opublikowano

Dzięki ^^

Tylko jak próbowałem przez ip bo ktoś chyba pisał że jest ip w MOTD serwera to serwer mi nie działa jakie jest ip konkretnie ? Mam zamiar się dostać ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...