Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG][WL][Towny][[magia] Avernus - Oblivion,Morrowind czy Gothic w wydaniu MC

Thoirin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to bardzo porządny RP z towny. Pluginy dobrze dobrane. Mapa wygląda bardzo dobrze, a budynki dzięki doskonałym budowniczym jeszcze lepiej. Warto dodać: Na serwerze nie pałętają się trole i ludzie chcący poprawić sobie humor niszczeniem cudzej pracy i denerwowaniem wszystkich na około. Jest to zasługa WL i dobrego formularza z pytaniami oraz ciężkiej pracy adminów mającej na celu poprawienie jakości graczy serwera. Bardzo polecam i zapraszam wszystkich, którzy chcą pograć w miłym towarzystwie.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodam jeszcze, że akutalizacje bukkita do nowych wersji, razem z aktualizacją pluginów, robione są tak często jak to możliwe. Dlatego nie ma tak jak na innych serwerach, że od dwóch miesięcy jest już Minecraft 1.4.7 a Wy gracie jeszcze na 1.4.5 bo administracji nie chce się aktualizaować.

Opublikowano

Jeśli zarejestrowałeś się ale NIE ZOSTAŁEŚ PRZYJĘTY, oto możliwe powody:

1. Masz nieregulaminowy nick (typu Ziom1997, ProPL123, lord_Farquad). Pamiętaj też, że Twój nick jest czymś, co tworzy pierwsze wrażenie o Tobie. Jeśli wybierzesz nick typu „Gandalf” albo „Frodo”, zostaniesz przyjęty, ale Twoja inwencja twórcza zostanie oceniona jako przeciętna.

2. Masz zbyt mało lat. Przykro mi, ale tutaj grają ludzie zwykle 18+ i naprawdę nie chcemy mieć do czynienia z dziemi nudzącymi o „itemki” albo o „tepnięcie”. Poza tym na czacie, zwykle nocami, pojawiają się świńskie i dwuznaczne teksty, a my nie chcemy demoralizować społeczeństwa

3. Bezczelnie kłamiesz w swoim formularzu zgłoszeniowym. Jeśli ktoś pisze, że ma 14 lat i grał w „Kryształy Czasu” albo „Ultimę Underworld” (połowa lat 90) to albo nie wie co zaznacza, albo jest kimś naprawdę wyjątkowym. Przy czym wyjątkowych ludzi jest mało, więc statystycznie biorę pod uwagę pierwszą możliwość.

4. Wypełniasz swój formularz niestarannie. Jeśli w danym punkcie pisze że masz zaznaczyć CO NAJWYŻEJ trzy odpowiedzi, a Ty zaznaczasz pięć oznacza to, że albo nie rozumiesz tego co czytasz, albo tego w ogóle nie czytasz.

5. Powody, dla których chcesz grać na Avernusie są co najmniej śmieszne, a w najgorszym przypadku żałosne. Motywując swoje zgłoszenie tym, że „serwer podobno jest fajny” albo „bo uwielbiam rpg”, nawet nie wysyłaj tego zgłoszenia. Nie dostaniesz się. Pamiętaj, że rubryka ta przemawia najbardziej na Twoją korzyść i nawet jeśli masz 13 lat, ale napiszesz coś mądrego i sensownego, to zostaniesz przyjęty.

Opublikowano

@ref

Ruszyła nowa promocja:"Zostań dobrze urodzonym magiem! Do 15 marca trwać będzie specjalna, promocyjna oferta dla osób, które za jednym zamachem chciałyby uzyskać rangę maga oraz wysokie pochodzenie społeczne. Do wykupienia trzy zestawy statusów, wzbogacone o dodatkowe bonusy. Tylko dwa, a więc kto pierwszy, ten lepszy! Promocja nie łączy się z ofertą z Kantoru. Warto dodać, że gracze mogą skorzystać z danej oferty współnie – czyli razem ponosząc jej koszt a potem dzieląc się między sobą wszystkim, co ona zawiera."

Opublikowano

Bardzo zaintrygował oraz zaciekawił mnie wasz serwer.

Z chęcią wszedłbym na serwer i bliżej się z nim zapoznał.

Prosiłbym również o szybkie rozpatrzenie mojego podania.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bardzo zaintrygował oraz zaciekawił mnie wasz serwer.

Z chęcią wszedłbym na serwer i bliżej się z nim zapoznał.

Prosiłbym również o szybkie rozpatrzenie mojego podania.

Pozdrawiam.

Dodany. Zapraszam.

Opublikowano

18+ proszę rozpatrzeć moje podanie nie mam 18 lat ale nie jestem trollem

Prosiłbym o rozpatrzenie mojego podania

Opublikowano

18+ proszę rozpatrzeć moje podanie nie mam 18 lat ale nie jestem trollem

Prosiłbym o rozpatrzenie mojego podania

Wyślij jeszcze raz i upewnij się, że masz właściwy nick.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Super serwer! Zapraszam z całego serca. Jeżeli będziecie mieć na początku problemy z zaklimatyzowaniem się, wołajcie Atlefiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...