Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z InifnityWar !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teoretycznie nie polecam serwera.

Admini bugują, latają na God Mode, wyrzucają graczy z eventu, by inny admin mógł sobie wbić, banują za byle przekleństwo oraz są duze laggi ..

A na dodatek scr z buggującym adminem:

wtfeha.png

@Edit

Chyba to jest temat o Infinity ... Mam prawo ocenić ten serwer tutaj i wydac o nim własną opinię zachecającą do grania lub nie.

Może zmieńcie to na "[infinityWar]Pytania oraz pomoc " lub coś w ten deseń ...

// Nie raz pisaliśmy, że to jest temat dotyczący problemów, pomocy związanej z InifnityWar, jeżeli chcesz wstawić ss'y, opinie, wrażenie - obojętnie z czego to do działu Media. | Wilczek

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Teoretycznie nie polecam serwera.

Admini bugują, latają na God Mode, wyrzucają graczy z eventu, by inny admin mógł sobie wbić, banują za byle przekleństwo oraz są duze laggi ..

A na dodatek scr z buggującym adminem:

wtfeha.png

Jeżeli chcesz się pochwalić... pokrytykować to do działu media...

Przypominam ostatni raz, bo dostałem PW.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jak mam pobrać z tej stronki bo trzeba przez ten program "MEGA BETA" bo mi jakieś okno wyskakuje i mi nie pobiera co mam robić?

Opublikowano

Pomocy. Kazdy zawodnik w grze ma 0 pingu i kazdy jest invi. Porty odblokowałem i dalej to samo

• Przeczyść komputer programem CCleaner i Odkuracz.
  • Użyj programu Advanced System Care!
  • Użyj programu typu GameBooster.
  • Wyłącz wszystkie zbędne aktywne programy ( typu. gadu gadu , skype )
  • Dodaj War Rock do wyjątków antywirusa.
  • Użyj programu 5StarGameTuner
  • Zmień ustawienia gry na low lub medium .
  • Zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

to też robiłem i nic nie pomogło. czasami po upływie np 2 rund ping z 0 zmienia sie u kazdego na 999 ale i tak nikogo nie widze i nikt nie widzi mnie

Opublikowano

to też robiłem i nic nie pomogło. czasami po upływie np 2 rund ping z 0 zmienia sie u kazdego na 999 ale i tak nikogo nie widze i nikt nie widzi mnie

A odblokowałeś porty u operatora czy w routerze?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A zadzwoń do operatora sieci i poproś o otwarcie wszystkich portów... ;)

zadzwoniłem przed chwilą i poprosiłem o otwarcie portów. Po sprawdzeniu powiedziano mi ,ze wszystko jest w porzadku porty sa otwarte nic nie jest blokowane i nic nie zrobili. a problem dalej ten sam 95% osób 0 pingu i nikogo nie widać ani mnie też nie. Sprawdziłem i na normalnym wr mimo tego że też zdażają sie 999 to i tak wszystkich widze a na infinity lub innych prywatnych nikogo nie widze.

Opublikowano

Dla prywatnych serwerow musisz odblokowac dane porty. Na przyklad dla WRPSP sa to:

TCP: 5340 
TCP: 5330 
UDP: 5350 
UDP: 5351 

Dla Infinity sa inne. Zapytaj o to ktoregos z adminow lub na ich forum i moze podadza

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znowu nie działa serwer. Jakiś update?

Być może tylko prace techniczne nad serwerem, przerwa na konserwację serwera - jak nie ma info na ich forum to skąd mamy wiedzieć.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@UP

Możesz dokładnie wyjaśnić jaki plik zip? Za dużo to nie mówi ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@UP

Możesz dokładnie wyjaśnić jaki plik zip? Za dużo to nie mówi ...

Bo jak daje game start to mi sie robi patch i nagle sie nie robi i pisze loading zip

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pobierz launcher i podmień:

https://infinitywar-server.com/homepage/downloads

Ew. NET.Framework 4 i Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable

Jeszcze możesz próbować do skutku, bo to może być jakiś błąd. Pamiętaj o wyłączeniu antywirusa.

MAL

Opublikowano

Witam pobrałem dzisiaj infinitywar odpalam i patrze ,że mam problem gdy wchodze na konto to pisze ,że mam pobrać luanchera no więc pobrałem zmieniłem i znowu ten błąd prosze o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...