Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Nerf Vi, Xina i Jarvana

Lupusisko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla wszystkich, którzy ostatnio cieszyli się grą jedną z tych postaci: niestety czeka je nerf. Chwilowo niewiele więcej wiadomo, jednak Morello zdradził, że team odpowiedzialny za balans gry będzie zajmował się każdą z tych trzech postaci. Co dokładnie zostanie znerfione – nie wiadomo. Jedno jest jednak pewne – Vi, która nie zaznała aż tak wiele gry na zorganizowanej scenie, teraz ma jeszcze mniejsze szanse zagościć na niej na stałe.

z: http://how2win.pl/nerf-vi-jarvana-iv-oraz-xin-zhao/

Opublikowano

Dziś grałem z Vi...

Owniła jak nie wiem.

Jarvan w sumie zawsze był OP w dobrych rękach, podobnie xin.

Opublikowano

akurat jarvan był zbalansowany tyle, że jego shield był dosyć chujowy, a nerf xina to już była sprawa oczywista

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

xin to pro ;D a do vi niech zmienia ;x

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

nerfa xina rozumiem. Bez żadnego escape systemu ganki xina w 90% kończyły się killem na jego koncie.

Vi mia troche za duży damage, pewnie tylko tym się zajmą.

Jarvana to faktycznie nie rozumiem, w dobrych rękach ma świetne ganki ale damage średni więc o co chodzi?

Opublikowano

Ale i tak nie rozumiem po co np. Xina nerfić. Co do Jarvana to się nie wypowiadam, ale VI to jak najbardziej zasłużony nerf i mam nadzieję, że jak największy, bo ta postać po prostu jest broken. Może ją jakoś naprawią.

91.jpg

Opublikowano

nerfa xina rozumiem. Bez żadnego escape systemu ganki xina w 90% kończyły się killem na jego koncie.

Vi mia troche za duży damage, pewnie tylko tym się zajmą.

Jarvana to faktycznie nie rozumiem, w dobrych rękach ma świetne ganki ale damage średni więc o co chodzi?

jarvan ma olbrzymie dmg :)

Opublikowano

Wreszcie nerfią Xina <3

Co do Vi już taki szczęśliwy nie jestem ;c z Jarvanem to samo ;cc

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Ale i tak nie rozumiem po co np. Xina nerfić. Co do Jarvana to się nie wypowiadam, ale VI to jak najbardziej zasłużony nerf i mam nadzieję, że jak największy, bo ta postać po prostu jest broken. Może ją jakoś naprawią.

a po to aby podczas ganku na bocie nie zabijał adc + supp mających po full hp 1 vs 2. W early ma zbyt duży dmg, jungle ma jedną z najlepszych w grze ( oj tam, oj tam,, z kosturem może nie wychodzić z lasu do 25-30 : 00 ), ulti powinni zostawić, bo jest takie sobie, a e powinno mieć mniejszego slow'a . Bo jak pro ganki, to na czymś musi ucierpieć,

graphic.png

Opublikowano

Xin !!! Gj riot. On op jest z jego q pada kazdy w early... Przy ganku + nim sie gra jakby many nie mial -zerowy kosz skillow.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

xin i vi - bardzo dobrze, xin ma strasznie op early i z Q ma slowa i dmg jak pojebany, a vi jest bardziej przesadzona niż jax.

Jarvan - wtf? Ta postać imho zawsze była słaba.

Opublikowano

Jarvan jest po prostu za słaby dlatego go nerfia ( nc )

vi - jak najbardziej !

xin - nie będe tego komentował, dobrze wyważona postać.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Majne championen nerfen ? Oh Gaden !

Ja Xinem robiłem sieke w early q+e i koniec. Potem to już kwestia skilsa. Jarvanem w sumie nigdy nie grałem, Vi też dla mnie ciotowata jest.

No, zobaczymy jaki Xin będzie nerf miał.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Hahahaha! Nie ma to jak wypuścić skiny do postaci po to żeby je znerfić! Gj riot!

Co do Vi to dobra jest mocna i oby ten nerf był delikatny bo lubiałem ją, a teraz to już będzie pewnie doniczego.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Now deals 100/200/300 (down from 125/225/325/30/20)
Cooldown is now 120/110/100 (Up from 100/90/80

Xin (chodzi o ulti)

<>

Opublikowano

ahahhaha ulti znerfili. No to ładnie. Ganki będzie miał, jakie miał wcześniej.

A tak z innej beczki, nadal uważam, że Xin Husarz jest o wiele ładniejszy od tej nowej, która wgl. szału zbytniego nie robi ; ))

91.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...