Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AMV, openingi, endingi, soundtracki warte uwagi

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie widziałem zbyt wielu AMV w swoim życiu, ale mogę stwierdzić, iż to ze spokojem wbiło się na 1 miejsce produkcji tego typu, które widziałem. I coś mi się zdaje, że raczej już tego miejsca nikomu nie odda.

Cholera, takie coś skleić i to w 2004 roku , jak ktoś widział trochę tytułów sprzed tego roku to doceni również wartość, a nie tylko kunszt do "sklejania scen".

btw. ogarnia ktoś z jakiego anime jest ten facet z małymi, okrągłymi fioletowymi okularami?

@TheMadMan9512

Znalazłem już wczoraj, tylko nie chciało mi się już wracać i posta edytować xD Mimo to dzięki!

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@indywidualistaA

Kurde z zaledwie 80 rozdziałowej mangi zrobili: 3 pełne serie (ok. 100 odc.), 20 specjali (po 8 minut), 4 OVY, film i jeszcze jakieś inne małe gówno, niezła eksploatacja xD

Człowiek ma kilka serii zaczętych, a rozpoczyna kolejną... ja to jakiś dziwny jestem, kiedyś było nie do pomyślenia bym zaczynał kolejny tytuł nie skończywszy poprzedniego, a teraz chyba 6 tytułów oglądam (nie liczę aktualnie emitowanych) jednocześnie. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@indywidualistaA

Kurde z zaledwie 80 rozdziałowej mangi zrobili: 3 pełne serie (ok. 100 odc.), 20 specjali (po 8 minut), 4 OVY, film i jeszcze jakieś inne małe gówno, niezła eksploatacja xD

Człowiek ma kilka serii zaczętych, a rozpoczyna kolejną... ja to jakiś dziwny jestem, kiedyś było nie do pomyślenia bym zaczynał kolejny tytuł nie skończywszy poprzedniego, a teraz chyba 6 tytułów oglądam (nie liczę aktualnie emitowanych) jednocześnie. 

Jest co oglądać :D Ale podoba mi się ta stara kreska, a może po prostu to, że nie ma CGI i wszystko jest rysowane :P Co one tam potrafią odwalić xD

Kiedy oni w końcu coś zarobią xD

gfgdf

Opublikowano

Tak bardzo.. wpadło mi to w ucho, że nie mogę się oderwać od tego openingu (szczególnie refren) - ale i tak pewnie to już tutaj było. 

True love survives all