Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AMV, openingi, endingi, soundtracki warte uwagi

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, także i ja wypowiem się w tym temacie.
Jest dużo świetnych openingów z anime, naprawdę ogromna ilość. Mimo wszystko, nie starczy mi miejsca ani czasu by tutaj te wszystkie openingi pokazać, więc dodam tylko te, które uważam za najładniejsze.
Drugi opening Sword Art Online, Innocence.

http://www.youtube.com/watch?v=wDdnF3Hr_eo

Opening Guilty Crown, My Dearest.

Opening Elfen Lied, Lilium

http://www.youtube.com/watch?v=Nl4zXuMeT6g

Hm. To chyba tyle ode mnie w tym temacie.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Up

by zrobić taką miniaturke musisz wstawić link poprzedzony i zakonczony odpowiednim "kodem" :D

Mi osobiście bardzo podoba się ten opening

Edytowane przez ShiroOnLoara
1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

Witam temat założyłem po to byście udostępnili amv ,które uważacie za najciekawsze lub super wykonane . Jako iż jestem fanem amv i mogę spędzać kilka godzin nad ich przesłuchiwaniem . Mam prośbę byście nie wrzucali jakiegoś gówna by nabić sobie posta , lub amv z 1 strony yt zaraz po wpisaniu "The best amv" lub czegoś takiego . Prosiłbym o udostępnianie amv ,które dosłownie zapierają krew w żyłach lub podanie nazwy kanałów które posiadają dobre amv i są warte subskrypcji . Dziękuje z góry i powodzenia. ^^

1382302052-U722126.jpg
Opublikowano (edytowane)

To 1 amv Klausa moim zdaniem ma już wręcz nudny soundtrack a samo amv czym super wyjątkowym nie jest .

Natomiast to amv od LastPchenx'a podchodzi do amv o które mi chodzi (mimo iż już widziałem to amv )Jest ono bardzo dobrze wykonane i z przyjemnością ogląda się to "x" razy .

Natomiast mi chodzi o amv, które wyraźnie różnią się od innych pod względem jakości np: to amv

wiem ,że jest ono już nawet dość znane ale moim zdaniem widać dużą różnice pomiędzy tym amv a amv "fairy tail - this is war ". Edytowane przez ShiroOnLoara
1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

Pal licho niską rozdzielczość i jakość 360p. Wystarczy obejrzeć to AMV, żeby przekonać się dlaczego jest świetne. Dla autora gratulacje.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Up

Takie amv to nie moje klimaty , ale własnie o coś takiego mi chodziło .

To amv , które teraz umieściłem ma dość dziwną muzykę ale popatrzcię proszę na zgranie muzyki z akcją jest naprawdę świetne!

1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

Up
Oba amv są fajne ,ale już dość znane(to "this is hallowen" ma ponad 3 kk wyświetleń ) a temat założyłem po to by upowszechnić dobre amv , które niestety ciężko znaleźć przez małą liczbę wyświetleń .

Takie jak np to :)

1382302052-U722126.jpg
  • 2 tygodnie później...