Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SYSTEM LIG.WTF?

ziombel95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie to wszystko działa w idiotyczny sposób, nawet jeżeli było rankingi 'elo' to i tak za wygraną mogłeś dostać 15, a za przegraną -17, podobnie jest z systemem lig.

Chore jest to że mając pecha do ludzi po prostu nie wyjdziesz z tego gówna. Dużo osób twierdzi że gry da sie wycarrować jedną postacią, albo to komunikacja jest kluczem do zwycięstwa, bullshit.

W kolejce czy też podczas gry będąc bardzo miły, nie obrażając i nie komentując gry innych a nawet wspierać innych dobrym słowem to i że sie tak wyraże, ch*ja to da.

Wystarczy że trafi się ktoś, kto nawet bez przywitania się, nienapisania gdzie idzie i tak weźmie sobie kogo chce. Na to nie mamy wpływu, a to się bardzo często zdarza.

Kolejnym dosyć uporczywym problemem jest AFK. Powodów jest dużo, niewydajny internet, wyjście z powodu złego humoru, "sorry but i have football training".

Przez to też są przegrywane mecze. Wiem, wiem że są tacy kamikadze którzy by wygrali gre 1vs5 ale no prawda jest taka że bez jednej osoby w teamie jest już bardzo ciężko.
No i chyba ostatnim problemem jest brak skilla w grze. Znam kilku osobników ktorzy wbili na dopalaczach expa 30level w przeciągu maksymalnie dwóch tygodni i ich inteligentne wypowiedzi (mają po około 40 wygranych na normalu) "spier*alaj z tą niestandardową bo rankedy duo gram".

Tak sobie czytam tą moją **ujową wypowiedź i wnioskuje że chyba przerzucę się na gry singleplayer, gdyż tam nie musisz polegać na ludziach którzy wezmą Ci taricka do jungli.

Co do postów wyżej, samemu gry nie da sie wycarrować choćbyś srał niewiadomo jak i tak tego nie wycisniesz gdyż nawet jeżeli miło zagadujesz do ludzi, pomagasz im to albo się nie wyfarmią, albo mają 0:6 i koniec gry. Wystarczy focus na nafeedowanego "Ciebie" a twój adcarry mający przykładowe 0:6 nic nie robi enemy team.

Koniec użalania się.

lownfast

Opublikowano

Mam do was prośbę. zastanówcie się nad tym jakie głupoty wygadujecie. Każdy system jest dla was zły, bo nie możecie się wybić. Jakoś nie widzę, żeby ludzie z Gold i Platinum takie samie pierdoły mówili.

System jest bardzo zmyślny i według mnie dobry. Ukryte elo dobiera ci przeciwników na twoim poziomie ale tylko dla twojej własnej satysfakcji zostajesz np. w gold league

Przestańcie się użalać nad tym, że przeciwnik okazał się lepszy od was.

dla przykładu. Wczoraj wygrałem mecz 4 vs 5 gdzie mieliśmy AFK od samego początku gry. efekt, +20 LP. Nikt z przeciwnego teamu nie płakał, że przegrali, po prostu okazaliśmy się o wiele lepsi od nich i pogodzili się z tym.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie. Dlaczego podczas wyboru postaci, wyjdę, oprócz kary czasowej zostają mi odjęte punkty LP , czy jak to się teraz tam zwie ?

Aha, czyli mam rozumieć, że jeżeli znajdzie się dwóch baranów, którzy z góry są nastawieni na trolling, biorą dajmy na to kassadina do jungli, bo takich ogrów widziałem, to ja mam za to pokutować ?

Nie wystarczy, że otrzymuje karę czasową, dlatego że nie chciałem grać z góry przegranego meczu ?

91.jpg

Opublikowano

Ja jak narazie nie mam z tym problemu że malo pkt dostaje a dużo zabiera.

Np na ostatnim wygranym rankedzie dostałem + 17 a na ostatnim przegranym zabrało 11.

Więc mogę powiedzieć że ten nowy system jest dla mnie miły xD

Opublikowano

Od wczoraj gram ranked 3v3 , i to jest boskie 3 osoby kumpli , ziomki 2 i ty ,skype lub ts3 gra jest cudna i nie musisz cierpiec przez troll i inne gowna.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...