Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na moje serwery! DragonServ S1[Frakcje+Survival][1.4.7] DragonServ S2[Industrial][1.4.7]

Smak1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera, same dzieci grają na serwie (przcietnie 0-3 osoby online, więc serw nie cieszy sie duzo popularnoscia). Jedynym plusem jest administracja, skończyłem grę ze względu na graczy i na to, że dzięki spawnowi, na ktorym sie deda ( ponieważ trzeba skoczyc w dol a woda nie neutralizuje damage, jakis bug), jakis noob przejal caly nasz teren i cieszyl sie jak glupi... Ponadto robią reklamy w prezentacjach innych serwerów.

Ogólnie to serwer bardzo niedopracowany...

Opublikowano

Serwer to porazka! . Frakcje raz sa raz sie kasują . Szkoda gadac. Serwer niedopracowany!!!!!!

Na spawnie zjedza sie w dol gdzie woda na tablicy ma nas ratowac. A tam raz sie da zjechac a raz sie deda!

Pozdrawiam: Giorgio

Opublikowano

Serwer lipa, dlaczego tak sądzę? Może i nawet nie wbiłem, ale widać to po komentach i reklamach... Postaralibyście się chociaż dopracować reklamę, o serwerze nawet nie wspomnie.
Ne polecam.. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...