Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To już chyba pszesaca. jan Paweł II Zajebał mi szlugi...

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie osoby gadające coś w stylu " JP II gwałcił małe dzieci" to zwykli trole.

Mało tego, są to trolle które nie potrafią wymyślić niczego lepszego i idą na skróty.

Każdy wie że obraza papieża idealnie uderza we wszystkich katolików to też trolle robią to na złość.

Wszyscy którzy czują się urażeni są idealnym pokarmem dla tej hołoty i niestety taka jest prawda.

Sam się denerwuję gdy widzę jak ktoś wypisuje takie głupoty no ale co z tym możemy zrobić. ;/

Na tym opiera się lewacka ideologia. Zgnoić ideały przeciwników bo sami ich nie mają.

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A to jak ktoś umarł to ma jakieś specjalne przywileje i nie można z niego kręcić beki?

Jeśli byłeś/jesteś chowany w dobrym domu to tak.

A wiesz, że z wielką chęcią? Wyjebane mam w to, robię co chcę. Żyje w wolnej Polsce i nikt mi nie będzie rozkazywał, czego nie mogę mówić.

Podsumowując.

NIECH ŻYJE WOLNA POLSKA, PRECZ Z KOMUNOM !

Pewnie masz banie z historii poczytaj 5 razy co to komuna :3.

Jak chcesz sie posmiac z zmarłych to są takie sekty dla was takich świrów przyjmują od tak.

Niewierzący u władzy

Zajebiście, może księżom dostanie się w dupsko i ruszą się do uczciwej pracy

Ksiądz pedofil karany jak każdy inny zwyrol, a nie przenoszony do innej parafii itd. itd.

Jak na moje rząd niewierzących byłby lepszy niż to co obecnie mamy

/Co ty pierdolisz?

Wkładasz wszystko do jednego worka jeśli twój brat jest pedofilem to ty też i twój ojciec też są pedofilami?

Nie. A w taki worek wkładacie księży.Ich nie bronie lecz uwazam ze ich praca jest bardziej uczciwa niz zgrywanie gier przez intrnet ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Przepraszam .. możecie mi dać warna ale.. musze to napisać...

Tylko SKURWIELE robią takie filmiki.

Roventiuss
212528fc17.png

Opublikowano

To nie jest robienie beki tylko robienie z siebie debili.To nie jest kwestia tego czy ktoś wierzy/nie wierzy tylko szacunku dla tych któży sobie na to zasłużyli.Tak jak napisał missbułgaria nie można wsztkich wkładać do jednego worka trafiły się pier****** pedofile ale są też Ci któży nimi nie są.

Opublikowano

A to jak ktoś umarł to ma jakieś specjalne przywileje i nie można z niego kręcić beki?

Nie ,ale jak ktoś ma odrobinę oleju w głowie to By nie robił takich rzeczy ;)

Żarty żartami ,ale trzeba mieć tez jakieś hamulce.

Matek Ciebie to nie dotyczy kręć nadal tą swoją "beke"

Chociaż to co robią ludzie twojego pokroju nie jest śmieszne, a wam się wydaje że jest dziwne.Ładnie musicie mieć nasrane w tych "łbach"

Opublikowano

''Masz może znaczki z Janem Pawłem II? Brakuje mi jednego z 1981 r. jak gwałci 5-latkę. Masz na wymianę?'' ~ to mnie rozwaliło xD

@top

Są gorsze rzeczy i śmiesznejsze od bardzo dawna i nie jest to żadne odkrycie. Najdziwniejsze jest dla mnie ten obrazek na fanpage tego 1 gościa, dlaczego te dzieci trzymały radzieckie narzędzia? :D Jeszcze nie widziałem takiego zwariowanego prawnika który chroni prawa a jednocześnie je łamie :ninja:

@edit

Tak wiem, zaraz ktoś napisze że najlepiej mnie powiesić na szubienicy, spalić, zgwałcić, wykastrować, zagryść etc. etc. :P

Zjem Ci kota.
Opublikowano

Macie napierdolone w miejscu gdzie powinniscie miec mózg .

Niechodzi tu o wolnosc słowa czy o wyznanie był swietnym człowiekiem i wiele zrobił .

Szacunek mu sie nalezy czy tego kurwa chcecie czy nie.

Opublikowano

Widać, że bekowcy to jedno, wielkie stado gówna. Jestem ciekaw, czy Ty będąc zmarłym chciałbyś widzieć i słyszeć, jak się z Ciebie naśmiewa np. Twoja mama albo ktoś inny z rodziny, bezmózgu. Twoja era debila, mateq już dawno przeminęła i nie rób z siebie na siłę hatera i wielkiego bekowca na mpc. Jesteś tak samo pojebany jak reszta Twoich niewierzących ziomków.

Widząc Twój stosunek do największego sercem Polaka zapewne cieszyła Ci się japa, jak Jan Paweł II umierał, co ? Weź wypierdalaj już z tego forum, bo jesteś żałosny jak Twoje beki.

Co do tematu, to takich debili powinno się zamykać na długo.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak dla mnie osoby gadające coś w stylu " JP II gwałcił małe dzieci" to zwykli trole.

Mało tego, są to trolle które nie potrafią wymyślić niczego lepszego i idą na skróty.

Każdy wie że obraza papieża idealnie uderza we wszystkich katolików to też trolle robią to na złość.

Wszyscy którzy czują się urażeni są idealnym pokarmem dla tej hołoty i niestety taka jest prawda.

Sam się denerwuję gdy widzę jak ktoś wypisuje takie głupoty no ale co z tym możemy zrobić. ;/

ohh sory, że tacy ludzie używają mózgu i próbują uświadomić takich DEBILI jak ty co się dzieje, bo jesteś zapatrzony w staruszków w szatach którym staje na mszy gdy jakieś dziecko przebiegnie przez sale dlatego stoją za tym gównem jak czytają te bzdury

no ale jak widać nie da rady

xxxxxxx

Opublikowano

a ja odprawiam czarne mszy co niedziele!

//jakoś mnie to nie rusza, jestem ateistą a ostatnio w kościele byłem 6 lat temu...

robię beke z każdego jak Mateq

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

a ja odprawiam czarne mszy co niedziele!

//jakoś mnie to nie rusza, jestem ateistą a ostatnio w kościele byłem 6 lat temu...

robię beke z każdego jak Mateq

masz aspiracje do zostania lewakiem.

76561198001815076.png
Opublikowano

Widać, że bekowcy to jedno, wielkie stado gówna. Jestem ciekaw, czy Ty będąc zmarłym chciałbyś widzieć i słyszeć, jak się z Ciebie naśmiewa np. Twoja mama albo ktoś inny z rodziny, bezmózgu. Twoja era debila, mateq już dawno przeminęła i nie rób z siebie na siłę hatera i wielkiego bekowca na mpc. Jesteś tak samo pojebany jak reszta Twoich niewierzących ziomków.

Widząc Twój stosunek do największego sercem Polaka zapewne cieszyła Ci się japa, jak Jan Paweł II umierał, co ? Weź wypierdalaj już z tego forum, bo jesteś żałosny jak Twoje beki.

Co do tematu, to takich debili powinno się zamykać na długo.

Jak nie będę żył, to będę miał wyjebane na to czy ktoś się ze mnie śmieje czy nie, przecież kurwa będę martwy - nie będę istniał. Jak mogłoby mi wtedy coś przeszkadzać?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Kurwa ludzie, co mnie jakis papierzak obchodzi? Klada wszedzie w mediach i gimbazach ze wielki czlowiek, sluga Bozy... A prawda jest taka ze zwykly papiez jak kazdy inny, tylko ze z polandii wiec duma narodowa. W ZADNYM kraju nie mowia o nim tyle co w Polsce.

Opublikowano

Kurwa ludzie, co mnie jakis papierzak obchodzi? Klada wszedzie w mediach i gimbazach ze wielki czlowiek, sluga Bozy... A prawda jest taka ze zwykly papiez jak kazdy inny, tylko ze z polandii wiec duma narodowa. W ZADNYM kraju nie mowia o nim tyle co w Polsce.

I kurwa dobrze mówią... Dzisiejsza gównażeria z takimi jak ty na czele ma tak spierdolony system wartości i tak nieodpowiednie autorytety, że szkoda nawet myśleć co z wami będzie...

@Mateq

Nie rób z siebie debila, zbyt inteligentny na to jesteś...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

I kurwa dobrze mówią... Dzisiejsza gównażeria z takimi jak ty na czele ma tak spierdolony system wartości i tak nieodpowiednie autorytety, że szkoda nawet myśleć co z wami będzie...

@Mateq

Nie rób z siebie debila, zbyt inteligentny na to jesteś...

powiedział 14 latek, który miał ustawionego kucyka w awatarze

aa i jebie mnie twój autorytet jan paweł II bo moge mieć swój, nawet jakiegoś jebanego alfonsa lub chuj wie kogo, bo nikt mi nie zabroni uważać go za autorytet

xxxxxxx

Opublikowano

ohh sory, że tacy ludzie używają mózgu i próbują uświadomić takich DEBILI jak ty co się dzieje, bo jesteś zapatrzony w staruszków w szatach którym staje na mszy gdy jakieś dziecko przebiegnie przez sale dlatego stoją za tym gównem jak czytają te bzdury

no ale jak widać nie da rady

Debila to sobie gnoju szukaj w rodzinie :)
HBV27j.png

Opublikowano

A tak serio to koles od filmu to troll i zrobil tylko reklame .
Tresc z Fanpage:

487731_414255265325819_903254382_n.jpg
"Pozdrawiam Jan Pawel II"(dopisek admina)

Wielki troll i tyle w temacie...

Opublikowano

Debila to sobie gnoju szukaj w rodzinie :)

nie musze, skoro jednego już znalazłem tutaj (CIEBIE) moge napisać drukowanymi jak nie zrozumiesz

xxxxxxx

Opublikowano

Tu nie chodzi tylko o poglądy religijne, Jan Paweł II jest dla wielu wielu ludzi jest autorytetem i nie dziwie się dlaczego. Miał też duży wpływ na wojnę nie tylko w Polsce ale ogólnie na świecie np Argentyna z Wielką Brytanią, pouczcie się historii. Jest to osoba którą należy szanować i robią to nie tylko osoby wierzące. Gamonie. Jesteście bardzo wkurwiający.

CZemu ukrywał pedofilie w Kościele? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...