Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To już chyba pszesaca. jan Paweł II Zajebał mi szlugi...

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Granice wyznaczasz sobie sam. Jeśli ktoś lubi "czarny humor" to myślę że ta granica się wydłuża.

Tak więc wszystko zależy od człowieka.

Tego nie można nawet nazwać czarnym humorem a tylko i wyłącznie głupotom.

Czyli śmainie się z osoby, która zaćpała się albo zachalala się jest juz w porządku?

Zachlanie się i zaćpanie to całkiem co innego, ale czy napisałem, że powinno się z nich śmiać ? Nie rozumiem Twojego postu. Śmierć nie jest czymś z czego należy się śmiać.

beka z biebera jest cały czas a on też jest przykładowo autorytetem dla niektórych, tak jak beka z wszystkiego co jest na świecie. jedynie nasz kraj ma taką mentalność, że bezsensowność ponad wszystko

papysh koks

Przestudiuj słowo autorytet.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto sie zacpał cwaniaku?

Ćpun.

chyba logiczne

@Up.

Głupotą jest ograniczanie się.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Będę się śmiał z kogo mi się tylko podoba, a wam chuj do tego.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

dokładnie, a jak jesteście tacy kurwa wierzący to zacytuje coś "Bóg nie stoi po żadnej stronie – mówi o przebaczeniu"

elo

Opublikowano

No to idz sie smiej z innymi kolegami pojebami z zmarłych elo.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A to jak ktoś umarł to ma jakieś specjalne przywileje i nie można z niego kręcić beki?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zabawa trwa póki ktoś się nie śmieje ze zmarłego ktory jest twoim bliskim.

Skąd możesz być tego taki pewien? ;]

A to jak ktoś umarł to ma jakieś specjalne przywileje i nie można z niego kręcić beki?

Nie, bo tak mówił ksiądz na kazaniu!

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

dokładnie, a jak jesteście tacy kurwa wierzący to zacytuje coś "Bóg nie stoi po żadnej stronie – mówi o przebaczeniu"

elo

Ty jesteś kurwa taki głupi czy udajesz tylko? Trzeba być wierzącym żeby mieć szacunek do osób które się zasłużył nie tylko dla wiary ale dla Polski. Ja sam nie chodzę do kościoła ale w Boga wierzę a w te cuda nie.

@down JPII nie jest jeszcze świętym. Wyjdź już stąd bo wkurwiasz oko.

Opublikowano

on ma tytuł świętego, tak jak ty masz blue membera, nikt się z ciebie śmiać nie może

dobre prowo nie

Opublikowano

A wiesz, że z wielką chęcią? Wyjebane mam w to, robię co chcę. Żyje w wolnej Polsce i nikt mi nie będzie rozkazywał, czego nie mogę mówić.

Podsumowując.

NIECH ŻYJE WOLNA POLSKA, PRECZ Z KOMUNOM !

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Chuja macie a nie rację, żałosne podejście większości "rewolucjonistów" i "wolnych ludzi" z tego tematu chyba powinno się zostawić bez komentarza. Żenada...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Chuja macie a nie rację, żałosne podejście większości "rewolucjonistów" i "wolnych ludzi" z tego tematu chyba powinno się zostawić bez komentarza. Żenada...

Kucyk, Ty się nie udzielaj tylko zakładaj homonto swoim czworonożnym przyjaciołom i do roboty.

brony.jpg

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

I pomyśleć co będzie się działo za kilka lat, jak tacy imbecyle jak wy dojdą do władzy. 8S

Uwierz mi, że jeśli ten kraj wytrzyma Biedronia i Grodzka, to nic złego się nei stanie ;]

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

I pomyśleć co będzie się działo za kilka lat, jak tacy imbecyle jak wy dojdą do władzy. 8S

na pewno ty będziesz miał odcięty internet, przynajmniej ja bym tego dopilnował, ale jakoś nie ciągnie mnie do tego gówna

Opublikowano

Kucyk, Ty się nie udzielaj tylko zakładaj homonto swoim czworonożnym przyjaciołom i do roboty.

brony.jpg

Laugh it up boy...

Nie mam zamiaru się wdawać w idiotyczne dyskusję, sami się obdzieracie ze wszelkiej godności, to mi wystarczy :)

Uwierz mi, że jeśli ten kraj wytrzyma Biedronia i Grodzka, to nic złego się nei stanie ;]

Co ty pieprzysz? o.O

Opublikowano

Niewierzący u władzy

Zajebiście, może księżom dostanie się w dupsko i ruszą się do uczciwej pracy

Ksiądz pedofil karany jak każdy inny zwyrol, a nie przenoszony do innej parafii itd. itd.

Jak na moje rząd niewierzących byłby lepszy niż to co obecnie mamy

s2c77Oa.png

Opublikowano

Niewierzący u władzy

Zajebiście, może księżom dostanie się w dupsko i ruszą się do uczciwej pracy

Ksiądz pedofil karany jak każdy inny zwyrol, a nie przenoszony do innej parafii itd. itd.

Jak na moje rząd niewierzących byłby lepszy niż to co obecnie mamy

A pomyślał by ktoś, że ateiści to inteligentni, świadomi, niewierzący w stereotypy ludzie... No cóż.

Opublikowano

Jak dla mnie osoby gadające coś w stylu " JP II gwałcił małe dzieci" to zwykli trole.

Mało tego, są to trolle które nie potrafią wymyślić niczego lepszego i idą na skróty.

Każdy wie że obraza papieża idealnie uderza we wszystkich katolików to też trolle robią to na złość.

Wszyscy którzy czują się urażeni są idealnym pokarmem dla tej hołoty i niestety taka jest prawda.

Sam się denerwuję gdy widzę jak ktoś wypisuje takie głupoty no ale co z tym możemy zrobić. ;/

HBV27j.png

Opublikowano

Nie wgłębiałem się bardziej w ten temat lecz po obejrzeniu tego filmiku odniosłem wrażenie,
że ludzie widzący to pierwszy raz... z góry zakładają, że osoby wymienione w filmiku faktycznie muszą być autorami tej stronki.....
Napisali, że haakerzy się wkradli i lista osób... skąd możecie wiedzieć czy w 100% autentyczne są te informacje...
nawet jeżeli Ci rzekomi hakerzy wkradli się na to konto to poszczególne konta prowadzące fanpage również mogły być utworzone przez kogoś innego ?
Jak ktoś na YT wpisze sobie Donald Tusk i napisze jakiś koment odnośnie np. VATu (bo teraz tego masa) to nie znaczy, że on to napisał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...