Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To już chyba pszesaca. jan Paweł II Zajebał mi szlugi...

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

''Masz może znaczki z Janem Pawłem II? Brakuje mi jednego z 1981 r. jak gwałci 5-latkę. Masz na wymianę?'' ~ to mnie rozwaliło xD

@top

Są gorsze rzeczy i śmiesznejsze od bardzo dawna i nie jest to żadne odkrycie. Najdziwniejsze jest dla mnie ten obrazek na fanpage tego 1 gościa, dlaczego te dzieci trzymały radzieckie narzędzia? :D Jeszcze nie widziałem takiego zwariowanego prawnika który chroni prawa a jednocześnie je łamie :ninja:

@edit

Tak wiem, zaraz ktoś napisze że najlepiej mnie powiesić na szubienicy, spalić, zgwałcić, wykastrować, zagryść etc. etc. :P

Opublikowano

jebać kościół, bo to jedno wielkie gówno i wy (pionki w tym całym systemie) nie wiecie co sie dzieje na samej górze i gdy dorośniecie to może zrozumiecie, że czasami trzeba używać mózgu a nie dawać na jebaną tace co tydzień, skoro:

proboszczowi parafii w diecezji płockiej. Zarabia 4486 zł na rękę. I ma jeszcze dodatkowy tysiąc z połówki etatu katechety.

Raport pokazuje też, w jakim stopniu Kościół jest finansowany przez państwo. Rocznie to 492 mln 615 (tys.)? zł. Osobno policzono utrzymanie etatów katechetów - 350 mln.
także jebnijcie sie w te puste łby i bądźcie ateistami albo módlcie sie dla SIEBIE a nie dla KOŚCIOŁA i tych jebanych pedofilów
btw. serio uważacie że Jan Paweł II nigdy nie zabawiał się z dziećmi, bo jest polakiem?

xxxxxxx

Opublikowano

Jaką ja mam z was beke, to po prostu poezja. Te filmy to jest zwyczajne PROWO karachanów albo innych karaluchów. Ten fp to mikroskopijna część tego, co można znaleźć na polskich chanach. Wy łapiecie ból dupy, a karaluszkom z karachana rosnie e-penis. Jeśli żartować, to ze wszystkiego, albo z niczego. W żartach nie powinno istnieć coś takiego jak tabu, bo z ćpuna który sie zaćpał można żartować, a z pawulona nie? Bitch please. Z tego co wiem według bilbii WSZYSCY(niezależnie od piastowanej funkcji) powinni być traktowani jednakowo.

Na deser, z dedykacją dla zagorzałych katoli: JP2GMD!

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Jaką ja mam z was beke, to po prostu poezja. Te filmy to jest zwyczajne PROWO karachanów albo innych karaluchów. Ten fp to mikroskopijna część tego, co można znaleźć na polskich chanach. Wy łapiecie ból dupy, a karaluszkom z karachana rosnie e-penis. Jeśli żartować, to ze wszystkiego, albo z niczego. W żartach nie powinno istnieć coś takiego jak tabu, bo z ćpuna który sie zaćpał można żartować, a z pawulona nie? Bitch please. Z tego co wiem według bilbii WSZYSCY(niezależnie od piastowanej funkcji) powinni być traktowani jednakowo.

Dokładnie, to, co było na tym fanpejdżu, to jeszcze nic, co można zobaczyć w polskim internecie. Na wykopie czy karachanie się dzieją takie rzeczy, że ja nawet nie mam takiej wyobraźni..

Opublikowano

Asparte byłeś już w tym psychiatryku?

Teorie wyssane z palca równie dobrze powiem że pierdolisz sie z swoim kolegą bez dowodów.Jak traktowac to rowno.

Take cos to zwykle ubliżanie i obraza najwyraźniej wyszłeś z gorszego gimnazjum.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Teorie wyssane z palca równie dobrze powiem że pierdolisz sie z swoim kolegą bez dowodów.Jak traktowac to rowno.

Take cos to zwykle ubliżanie i obraza najwyraźniej wyszłeś z gorszego gimnazjum.

Nie, z psychiatryka mnie wyjebali, przykro mi.

Co do pierdolenia się z kolegą, to kto ci powiedział o mojej orientacji? CHciałem to jeszcze potrzymać w tajemnicy :/

Anyways, już myślałem, że nikt nie łyknie tego prowo, a jednak są jeszcze ludzie, których boli tyłek o wszystko ^,^

Last.fm

Opublikowano

Mnie to nie boli Janusz Maj moze pierdolic dzieciaki a magmagikXVI moze skakac wyżej niż małysz.

Odwołujesz sie do bibli będąc zapewne niewierzącym

Sad.

Co do wyrafinowania żartu mylisz się najwyraźniej w psychiatryku nie uczyli że o zmarłych sie źle nie mówi

To troche jak z zartem

Mów go dobrze albo wcale pajacyku.

Opublikowano

teorie wyssane z palca to kolesie, którzy popierdalają w klapkach przez pustynie, typ co rozstąpił morze, rodząca dziewica, chodzenie po wodzie, robienie z krwi wina no i kurwa klonowanie itemów np. chleb czy te ryby czy ki chuj

zlapales prowo i tyle, ludzie z tego fanpejdza robili to prowo a ludzie je lapali i tak wyszlo, ze teraz pojda siedziec.

Opublikowano

Tu nie chodzi tylko o poglądy religijne, Jan Paweł II jest dla wielu wielu ludzi jest autorytetem i nie dziwie się dlaczego. Miał też duży wpływ na wojnę nie tylko w Polsce ale ogólnie na świecie np Argentyna z Wielką Brytanią, pouczcie się historii. Jest to osoba którą należy szanować i robią to nie tylko osoby wierzące. Gamonie. Jesteście bardzo wkurwiający.

Opublikowano

teorie wyssane z palca to kolesie, którzy popierdalają w klapkach przez pustynie, typ co rozstąpił morze, rodząca dziewica, chodzenie po wodzie, robienie z krwi wina no i kurwa klonowanie itemów np. chleb czy te ryby czy ki chuj

zlapales prowo i tyle, ludzie z tego fanpejdza robili to prowo a ludzie je lapali i tak wyszlo, ze teraz pojda siedziec.

Rejestracja 8 luty 2k13 wydaje mi sie ze za bardzo mnie nie znasz i nie wiesz ze człowiek taki jak ja nie łyka takiego jadu.

Obrażanie dorosłych i religii bardzo dorosłe posunięcie.

Ja nietoleruje nietolerancji przykro mi nie śmieje się że ktoś nie wierzy w Boga bo przywykłem do tego że tak jest i już.

Jakbyś pogadał o sprawach religii z pierwszym lepszym księdzem byś się wyłożył na pierwszych argumentach

Martwisz Mnie.

Opublikowano

spinacie się jakby nasrali wam do lodówki.

ludzie, to było tylko dla "zabawy"
jedni śmieją się z Biebera inni z Jacksona a jeszcze inni z Papierzaka.

Każdy ma inni pogląd na wszystko.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Wasze sądy są niczym u boga będą odpowiadać .

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

spinacie się jakby nasrali wam do lodówki.

ludzie, to było tylko dla "zabawy"

jedni śmieją się z Biebera inni z Jacksona a jeszcze inni z Papierzaka.

Każdy ma inni pogląd na wszystko.

Nie ze wszystkiego powinno się żartować są granice. Dla zabawy to chyba autorów tego czegoś zrobili.

Opublikowano

Nie ze wszystkiego powinno się żartować są granice. Dla zabawy to chyba autorów tego czegoś zrobili.

Granice wyznaczasz sobie sam. Jeśli ktoś lubi "czarny humor" to myślę że ta granica się wydłuża.

Tak więc wszystko zależy od człowieka.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Czyli śmainie się z osoby, która zaćpała się albo zachalala się jest juz w porządku?

Last.fm

Opublikowano

beka z biebera jest cały czas a on też jest przykładowo autorytetem dla niektórych, tak jak beka z wszystkiego co jest na świecie. jedynie nasz kraj ma taką mentalność, że bezsensowność ponad wszystko

papysh koks

Opublikowano

Czyli śmainie się z osoby, która zaćpała się albo zachalala się jest juz w porządku?

Kto sie zacpał cwaniaku?

Opublikowano

Mnie jako osoby niewierzącej/nieuduchowionej/whatever to nie rusza

Na 100% nie zjadę nikogo za toczenie beki z pawulona czy tam innych duchownych, a nawet istnieje szansa, że się do takiej osoby przyłączę

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...