Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7]MultiWar [SURVIVAL+FRAKCJE][150 SLOTÓW][START DZIŚ O 19:00]

MultiWar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No,no zapowiada sie ciekawie. Na pewno wbije razem z kolegami. Bedzie ktos chetny zagrac ? Mam juz 5 ogarnietych i zaufanych osob. TS/Skype

Nom ja bym chętnie pograł też bym kogoś załatwił i może powstała by fajna ekipa jbc pogadamy jeszcze na ts albo na serwie
Opublikowano

Szukam Dobrego Członka Servera Który Pomoże ogarnońć MultiPlayer zaczołem od tego serva :D

Pozdro

Opublikowano

Szukam Dobrego Członka Servera Który Pomoże ogarnońć MultiPlayer zaczołem od tego serva :D

Pozdro

To radzę ci zmień server, tylko się zawiedziesz. Osiągniesz nieważne co ,a 2 minuty później nie będziesz miał kompletnie nic.Począwszy od narzędzi koncząc na schronieniu.

Ma ktoś teamspeaka i własną gildię? Z miłą chęcią do jakiejś dołączę. Prosiłbym tylko żeby gracz był po mutacji lub jakoś przed, a nie że ktoś ma 8 lat.

Opublikowano

Server Swietny :) mPvP Enemy z Kazdym ;)

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

Jakiś gość zarejestrował się na moim nicku- MCdeCrasher -.- domagam się zbanowania gościa na IP. Nie po to kupiłem MC żeby mi się podszywali -.-.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Dokładnie, widzę że powstaje coraz więcej gildii :)

A tak z ciekawości zapytam , ile ramu jest przeznaczone na minecrafta?

A tak wgl zróbcie coś z tymi dzieciakami... Tzn nie mam nic do dzieci , sam kiedyś byłem , ale kultury za grosz nie mają. Klną , wyzywają a potem się skarżą adminowi..

PS: Od kiedy masarnie się tworzy na survivalu? A zwłaszcza na wojnach?

Opublikowano

A tak z ciekawości zapytam , ile ramu jest przeznaczone na minecrafta?

A tak wgl zróbcie coś z tymi dzieciakami... Tzn nie mam nic do dzieci , sam kiedyś byłem , ale kultury za grosz nie mają. Klną , wyzywają a potem się skarżą adminowi..

PS: Od kiedy masarnie się tworzy na survivalu? A zwłaszcza na wojnach?

Na serwer jest przeznaczone 7,5GB . Na większości serwerów jest masarnia.
Opublikowano

Server fajny pomimo tego że straciłem 2x diax eq z ochrona 4 ale luzzik.. największą wadą są gracze , a dokładniej ich brak... 13 osób na wojnach gildii? To porządnej wojny nie stoczy się nie mówiąc o jakiś sojuszach itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...