Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7]MultiWar [SURVIVAL+FRAKCJE][150 SLOTÓW][START DZIŚ O 19:00]

MultiWar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg MultiWar

informacje.png

strzalka.gifTYP: Survival + Frakcje

strzalka.gifSloty: 150

strzalka.gifIP: 192.166.219.195

strzalka.gifPotwory: Włączone

strzalka.gifZwierzęta: Włączone

strzalka.gifPvP: Włączone

strzalka.gifPremium: Nie wymagane

strzalka.gifNether: Właczony

strzalka.gifBialaLista: Do 19:00

inf.png
Start serwera dziś o 19:00, to właśnie wtedy zostanie wyłączona whitelista. Wszyscy mają równe szanse! Zostań najlepszą frakcją ! Weź udział w wojnach !
Zapraszamy na serwer ! :)

Generator by -outi-

Opublikowano

Smacznie. :)

@Edit

Mi się wyświetla, że serwer posiada 100 slotów.

Dzisiaj będzie 100 slotów, ponieważ 1 dnia renderuje się mapa, więc mogą być małe lagi.
Opublikowano

Zacnie milordzie :D. Będzie jakaś expiarka/większy exp? :D

Exp nie będzie zwiększony, szukasz sobię spawnerków i sam robisz expiarkę, bazę. :)
Opublikowano

ooo tak. Mam nadzieję że nie będzie jakiegoś dennego rozdawania itemów. Mam również nadzieję że jest jakiś plugin na wylogowywanie i ustawiony plugin na pokazywanie gracza na spawnie podczas logowania. Byłem na serverach które nie miały tego ustawionego ,a kordy można było uzyskać w 5 sekund.

Właśnie jeszcze jedna sprawa do admina: Prosiłbym jeżeli jest to możliwe i jeżeli będzie antyrelog na wprowadzenie jakiegoś pluginu żeby nie wyrzucało z servera jeżeli ktoś loguje się już na nick który jest w grze. Ludzie kombinują i po uderzeniu raz z miecza kolega loguje się na kogoś nick i ten ktoś ginie.

Opublikowano

@Up Takie coś chyba nie możliwe na bukkicie: "Ludzie kombinują i po uderzeniu raz z miecza kolega loguje się na kogoś nick i ten ktoś ginie."

7510260_4_1.png
Opublikowano

Czy na spawnie będzie spawner creeperów?

Aktualnie nie ma, ale zamierzamy zrobić :>

Nigdy nie rozdajemy itemów. Chyba, że podczas eventów, ale napewno nie są to jakieś sety prot IV czy tego typu rzeczy.

Opublikowano

Coś do szybkiego expa musi być komu sie chce expić? O to chodzi zeby byla masakra gildia jak i graczy kolo spawnu xD

Opublikowano

No,no zapowiada sie ciekawie. Na pewno wbije razem z kolegami. Bedzie ktos chetny zagrac ? Mam juz 5 ogarnietych i zaufanych osob. TS/Skype

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...