Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi wyskakuję to po 10 minutach gry , wiesz może czym to jest spowodowane ? mam net.framework każdą wersję .

29885189808039542691.jpg

Opublikowano

No właśnie pobiera mi się ten PL ;) zaraz zobaczę czy to działa :) bo mam 57lvl i jest ciężko, a nie chce mi się zrobić dopa i hematki dropić :) mam nadzieję że będzie to działało ;)

Opublikowano

Przyda się na pewno komuś.

Aktualnie zajmuję się tworzeniem plików serwerowych metin2 pod serwer hamachi.

Opublikowano

Mam problem zmieniłem server info i wyskoczył mi tam jakiś błąd że aplikacja coś tam, no ale chyba ip sie zmieniło włączam gre a tu dalej CH1... CH2... CH3... pomóżcie mi !!! najlepiej podeślijcie mi pliczek z zmienionym już serverinfo bo coś czuje, że jak zapisuje to właśnie nie zapisuje mi sie ;C

Prosze baardzo o pomoc !!!

Opublikowano

Ja Gram na ravi.eu tylko że ciężko się w to gra :D Dlatego mam nadzieję że ten mod będzie działał :D

PS: Ten link:www.speedy.sh/dwSS9/mod-config.cfg

Ma wirusa :)

Opublikowano

Witajcie. Mod działał przez 15 minut a potem przestał działać. A mianowicie gdy się loguje to pisze BŁĄD PODCZAS ŁĄCZENIA Z SERWEREM wtf ? Czy to tymczasowe

Opublikowano

Ja Gram na ravi.eu tylko że ciężko się w to gra :D Dlatego mam nadzieję że ten mod będzie działał :D

PS: Ten link:www.speedy.sh/dwSS9/mod-config.cfg

Ma wirusa :)

sam masz wirusa -.- jak taki mały pliczek txt moze miec wirusa

x

Opublikowano

Witajcie. Mod działał przez 15 minut a potem przestał działać. A mianowicie gdy się loguje to pisze BŁĄD PODCZAS ŁĄCZENIA Z SERWEREM wtf ? Czy to tymczasowe

Cześć mateusz ,moim zdaniem ten sposob juz nie dziala

Opublikowano

Po kilku sekundach mnie wywala z serwera ten sposób jeszcze działa?

Tak, przynajmniej z 3h temu logowałem się i działało.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie Polecam Teraz Grać na CamerModzie na Ravia.eu ,ponieważ dodali nowego questa który automatycznie banuje graczy na modzie.

Pozdrawiam.

Disturbed_by_GfxSmurf.png

Administrator na Serverach MT2 % MC

http://www.mpcforum.pl/topic/939011-zapowiedz-a-survival-frakcjeyouworld-online-247-a-152svfrakcjededyk/#entry7304147 - Już nie długo Start !! Zapraszamy !!

Opublikowano

Ja mam wszystko aktualne i tak mam zostaniesz połączony z serwerem.

Na pewno masz aktualne? pobierz te serwerinfo co podałem wyżej musi działać.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...