Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackMetin [Hamachi]

LoveeIssDeaad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciagle On-Line jest dodaj moze do innego metina ?

Pisalem z tym do kamila on mowi ze cos w serwie cos nie tak

Ps; Kiedy 1'wszy raz gralem przed twoim wyjazdem wszystko bylo ok po wyjezdzie nagle nic nie dziala

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurcze serwer z prezentacji fajny ale gdy próbowałem wbić na stronę żeby się zarejestrować to nie działa i to już 2 dzień HA nie odpisuje na hamachi, tak samo mam problem z launcherem wrzucałem do 10 klientów dochodziło do "Logowanie" i wywalało na pulpit :(

Opublikowano

Hey jesli macie jakies problemy to piszcie na naszym forum w mojej nazwie hamachi

tak strona off jak bedzie strona dzialala napisze wam zaniedlugo mysle ze bedzie dzialala :)

Prosze nie wkur... mnie ile razy mam pisac ze ja mam na hamachi off pisanie !!!!!!!!!!!!!!!

beznazwyyr.png

Opublikowano

Proszę usunięcie tego posta, niechcący nacisnąłem "NAPISZ" a nie chciałbym dostać % ostrzeżenia więc dla Moderatorów itp, proszę o usunięcie posta aby nie był double post ;-)

Pozdrawiam

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Hey jesli macie jakies problemy to piszcie na naszym forum w mojej nazwie hamachi

tak strona off jak bedzie strona dzialala napisze wam zaniedlugo mysle ze bedzie dzialala :)

Prosze nie wkur... mnie ile razy mam pisac ze ja mam na hamachi off pisanie !!!!!!!!!!!!!!!

Spokojnie spokojnie, num masz offline ;D i dobrze według mnie ;D

Nu i tak jak Pani HA napisała, prosimy o napisanie na forum BlackMetin ;D

Nie wiecie jaka jest stronka ? Kliknijcie pod spodem "BlackMetin- Oficjalny Forum Serwera"

BlackMetin- Oficjalny Forum Serwera

Pozdrawiam.

EDIT:

Pisalem z tym do kamila on mowi ze cos w serwie cos nie tak

Ps; Kiedy 1'wszy raz gralem przed twoim wyjazdem wszystko bylo ok po wyjezdzie nagle nic nie dziala

Num ale już jest wszystko ok, wiesz nie tak dawno się dowiedziałem o tym, z 2 dni temu ? :P

Nie będzie tego problemu którego tutaj opisałeś :P

Kurcze serwer z prezentacji fajny ale gdy próbowałem wbić na stronę żeby się zarejestrować to nie działa i to już 2 dzień HA nie odpisuje na hamachi, tak samo mam problem z launcherem wrzucałem do 10 klientów dochodziło do "Logowanie" i wywalało na pulpit :(

Co do logowania to już nie wina klienta, ale już jest rozwiązany kłopot więc będzie dobrze, jak tak się 1 raz stanie, to proszę napisać na forum BlackMetin a od razu zaragujemy :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hey no nic strony nie da sie uratowac :D

wiec konta robie recznie <3

tutaj prosze przeczytac: Oficjalne Forum BlackMetin Wystarczy ze klikniesz w ten link i przeczytasz i bedziesz wiedzial jak zrobic konto :rolleyes:

Tutaj mozesz przeczytac o konkursie za 2 dni: Oficjalne Forum BlackMetin

To zapraszam do gry :)

beznazwyyr.png

Opublikowano

Taka moją mała podpowiedź: można założyć na szybko stronę rejestracyjną na xampp'ie. Podstawowa nie jest niczym więcej jak czarnym tłem i polami do uzupełnienia, ale lepsze to, niż zakładanie ręcznie - na pewno dla graczy wygodniejsze jak i dla Cb.

Pozdrawiam

Opublikowano

Taka moją mała podpowiedź: można założyć na szybko stronę rejestracyjną na xampp'ie. Podstawowa nie jest niczym więcej jak czarnym tłem i polami do uzupełnienia, ale lepsze to, niż zakładanie ręcznie - na pewno dla graczy wygodniejsze jak i dla Cb.

Pozdrawiam

heh nie bo reje i wszystko jest ale port 80 blokuje mi i nie da rady by ktos wszedl tylko ja moge na reje wejsc :(

beznazwyyr.png

Opublikowano

Można odpalić logowanie bez portu 80, albo jeszcze proście zrobić aby się odpalił.

Jeśli chcesz pomocy to napisz na GG, a raczej odpisz ;)

Opublikowano

Można odpalić logowanie bez portu 80, albo jeszcze proście zrobić aby się odpalił.

Jeśli chcesz pomocy to napisz na GG, a raczej odpisz ;)

Koleś po 1 nie da rady zrobić w sumie zobacz teraz przykładzik xamp owszem tam łatwiej zmienić port na inny ale co jeśli porciki ma wszystkie zablokowane w routerze prócz tych podstawowych ?;D

przyjmimy udaaaało się zmienić porcik w pliku konfiguracyjnym xaampa ale nadal nie da się wejść przez ten porcik nowy? np. 81 ;)

Co do FreeBSD też trzeba w pewnej ścieżce znaleźć plik konfiguracyjny i się pobawić lecz na freebsd jest lekko lipa gdyż inną konfiguracje ma ;x ale ok zmieniliśmy wszystko ładnie fajnie ale nadal nie działa.. i co zrobisz koxie ?;)

Co do zmiany portów jak tak napisałeś na logowanie to masz pojęcie o czym wgl mówisz ? weź podręcznik i czytaj sobie linijka za linijką xD mi się nie chce ale podstawowe informacje znam.. ;)

Hm co do stronki to będzie działała.. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wyłącz Skype Jak masz Port 80 czerwony Albo Pomyśl co blokuje i to zamknij :)

Yy Warum co ty pier... ;d

nawet skype nie mam pobranego juz

i nie mam nic co moze blokowac :)

wszystko jest jak bylo heh

PS: Naprawilam juz nie trzeba pisac na PW mozna konta zrobic na str bye :)

beznazwyyr.png

Opublikowano

Koleś po 1 nie da rady zrobić w sumie zobacz teraz przykładzik xamp owszem tam łatwiej zmienić port na inny ale co jeśli porciki ma wszystkie zablokowane w routerze prócz tych podstawowych ?;D

przyjmimy udaaaało się zmienić porcik w pliku konfiguracyjnym xaampa ale nadal nie da się wejść przez ten porcik nowy? np. 81 ;)

Co do FreeBSD też trzeba w pewnej ścieżce znaleźć plik konfiguracyjny i się pobawić lecz na freebsd jest lekko lipa gdyż inną konfiguracje ma ;x ale ok zmieniliśmy wszystko ładnie fajnie ale nadal nie działa.. i co zrobisz koxie ? ;)

Co do zmiany portów jak tak napisałeś na logowanie to masz pojęcie o czym wgl mówisz ? weź podręcznik i czytaj sobie linijka za linijką xD mi się nie chce ale podstawowe informacje znam.. ;)

Hm co do stronki to będzie działała.. ;)

Pozdrawiam.

Da się, bez portu 80 - bez żadnego portu :)

Wystarczy prosta konfiguracja xampp'a. Po niej wystarczy mieć odpalone apache.

Jeśli dalej nie wierzysz, napisz na PW a mogę Ci pokazać na swoim przykładzie.

Serdecznie pozdrawiam

@Edit down:

Prosiłem, abyśmy nie wchodzili w dyskusję w tym temacie, ponieważ jest to spam.

Powiedziałem - chcesz dowodu - pisz na PW. A nie bezsensownie się upierasz przy swoich racjach.

Opublikowano

Jest on ?

Czemu licznik na stronie nie działa ?

Będzie już działać prawidłowo.. cierpliwości.. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...