Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackMetin [Hamachi]

LoveeIssDeaad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm serwerek fajnie się zapowiada tylko mało epików jak na serwer hamachi pvp .

jesli pojdzie wszystko ok to postaram sie dodac cos nowego :)

jak cos serwer dzis bedzie On-Line do 1:00 lub dalej :D

beznazwyyr.png

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało rozbudowany serwer. Brak systemu ulepszeń z tego co widzę ( WTF ?? )

W shopach EQ które już było publikowane kilka lat temu , do tego takie SF robi się z 2-3 dni , przynajmniej mi tyle to zajeło.

Pozdrawiam.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

W shopach EQ które już było publikowane kilka lat temu , do tego takie SF robi się z 2-3 dni , przynajmniej mi tyle to zajeło.

Pozdrawiam.

Heh VirQu system ulepszen specjalnie jest usuniety ;) no i co ze 2-3 dni sie robi ?

moze ja wiecej czasu potrzebuje do wszystkiego nie pomyslales :)?

tyle odemnie hihi

jak cos prosze nie spamic na hamachi !! :)

beznazwyyr.png

Opublikowano

Gralem u cb jako Killer :D. Nwm czy wbic tera..

Opisz mi bony to wbije..

I ogarnij bugi bo na twoim starym serwie to bylo ich w uj

Opublikowano

Odradzam serwer. Powód ? Administracja stoi w miejscu i się całują zmianki 6/7 po 50kk żeby zrobić eq na jedną klasę przynajmniej trzeba biegać co minute bo u kapitana dostaje się kasę. Gdy powiedziałem żeby zmienili cene zmian 6/7 albo dali po 200szt to GA kamil zapytał mnie czy kiedyś cokolwiek z serwerów miał zmianki po 6/7 200szt i że mam mu dać ss'a że taki o to serwer jest, a na to żeby postawili kapiana na środku dowiedziałem się że ma on swoje miejsce i mam sobie chodzić po pieniądze. Brawo dla administracji serwera :) Pozdrawiam Klubowicz.

Opublikowano

Odradzam serwer. Powód ? Administracja stoi w miejscu i się całują zmianki 6/7 po 50kk żeby zrobić eq na jedną klasę przynajmniej trzeba biegać co minute bo u kapitana dostaje się kasę. Gdy powiedziałem żeby zmienili cene zmian 6/7 albo dali po 200szt to GA kamil zapytał mnie czy kiedyś cokolwiek z serwerów miał zmianki po 6/7 200szt i że mam mu dać ss'a że taki o to serwer jest, a na to żeby postawili kapiana na środku dowiedziałem się że ma on swoje miejsce i mam sobie chodzić po pieniądze. Brawo dla administracji serwera :) Pozdrawiam Klubowicz.

FanyZiom ale zes teraz dojebal :D

ceny nie zmienie bo nie ma po co kapitan jest nie daleko wiec nie placz ze masz daleko do kapitana

heh no stoimy na srodku ale jak ktos sie o cos pyta to ciagle odpowiadamy... wiec nie mow ze olewamy serwer no dobra jak musze isc zw

to nie znaczy ze nie interesuje sie ale wiesz ja mam tez zycie rl nie tylko mt2 :D

nie bedzie po 200 bo sie nie oplaca heh po 1 to zrob swoj serwer i rob na nim wszystko wiesz jednak to takie latwe nie jest

PS: i jeszcze w grze mi sie chwalisz "dodalem komentarz teraz to napewno nikt ci na serwer nie wejdzie" to tak samo ci odpisalam przed chwila wiec teraz ty czytaj

nwm ile ty masz lat :)

beznazwyyr.png

Opublikowano

wez idz i jebnij sie o mur jakis prosze cie bardzo nie mogles edytowac postu swojego tylko miec powod do napisania kolejnego... ? i do tego ja tez musialam heh

no nic no z tego ss'a wynika ze ty jestes dzieckiem heh wiem dodanie prezki i wgl serwa na mpcforum liczy sie tez z hejterami ale trzeba

jakos przezyc :) wkoncu takie zycie no "Administracja to dzieci" tak jasne tylko ze ty masz mniej lat od nas... :D

hejterku pierdolony piszesz takie posty i myslisz ze jestes kurwa swiety/ta ;D (huhu ze mna tez ma to w polowie wiec mowie to tylko do cb i w polowie do mnie)

bo rozumiem mozna hejtowac ale ty juz na serwerze zachowales sie jak dziecko ehh no i po co sie jeszcze chwaliles ze ss'a dales sama bym sie skapla :)

beznazwyyr.png

Opublikowano

wez idz i jebnij sie o mur jakis prosze cie bardzo nie mogles edytowac postu swojego tylko miec powod do napisania kolejnego... ? i do tego ja tez musialam heh Zapomniałem :)

no nic no z tego ss'a wynika ze ty jestes dzieckiem heh wiem dodanie prezki i wgl serwa na mpcforum liczy sie tez z hejterami ale trzeba Hejterami ? Ok spoko dzięki .

jakos przezyc :) wkoncu takie zycie no "Administracja to dzieci" tak jasne tylko ze ty masz mniej lat od nas... :D Dziecko :) Na pewno jestem starszy od ciebie :) Chcesz to zapraszam na ts3 jeżeli wiesz co to jest :)

hejterku pierdolony piszesz takie posty i myslisz ze jestes kurwa swiety/ta ;D (huhu ze mna tez ma to w polowie wiec mowie to tylko do cb i w polowie do mnie) Po co przeklinasz to cie postarza :) ?

bo rozumiem mozna hejtowac ale ty juz na serwerze zachowales sie jak dziecko ehh no i po co sie jeszcze chwaliles ze ss'a dales sama bym sie skMHm

Opublikowano

wez

idz i jebnij sie o mur jakis prosze cie bardzo nie mogles edytowac

postu swojego tylko miec powod do napisania kolejnego... ? i do tego ja

tez musialam heh Zapomniałem :)

no

nic no z tego ss'a wynika ze ty jestes dzieckiem heh wiem dodanie

prezki i wgl serwa na mpcforum liczy sie tez z hejterami ale trzeba Hejterami ? Ok spoko dzięki .

jakos przezyc :) wkoncu takie zycie no "Administracja to dzieci" tak jasne tylko ze ty masz mniej lat od nas... :D Dziecko :) Na pewno jestem starszy od ciebie :) Chcesz to zapraszam na ts3 jeżeli wiesz co to jest :)

hejterku

pierdolony piszesz takie posty i myslisz ze jestes kurwa swiety/ta ;D

(huhu ze mna tez ma to w polowie wiec mowie to tylko do cb i w polowie

do mnie) Po co przeklinasz to cie postarza :) ?

bo

rozumiem mozna hejtowac ale ty juz na serwerze zachowales sie jak

dziecko ehh no i po co sie jeszcze chwaliles ze ss'a dales sama bym sie

skMHm

hah brawo a myslalam ze juz nie czytasz tego co pisze no ty jestes starszy?

patrz co napisales na hamachi:

================================================

== ==

== [19:32:45] >> zaraz ci opinie serwer zepsuje :) ==

== [19:33:57] >> Otrząśnij sie ! ==

== [19:41:05] >> odpisz tu zacnie ==

== [20:14:52] << haha zepsujesz jasne ;D powodzenia :) ==

== ==

=================================================

dobra ale takie cos mniejsze dzieci pisza ehh dobra skoncz ;) i ja skoncze :D

beznazwyyr.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

Haha ^^ VirQu ^^ 1 raz jak robiłeś serwa to stawiałeś pół roku xD więc zamilcz że zrobiłeś taki serwer w 2-3 dni, jakbyś to robił 1 raz to byś nie ogarnął serwa w 2-3 dni :)

Stary, odradzasz mówisz.. haha stary ale to jest serwer PvP hihi co do mzianek i dodań ojjj naprawdę to taki ból ?:( oj przykre, a może Ty zrobisz zmianki po 200 sztuk ?:)

Haha no bo tak Kapitan ma swoje miejsce :D jego miejsce nie jest w m1 na środku ;*

0211195402.jpg

haha kocham Cie <3 szkoda że nie dałeś jak napiałem że na 6/7 trzeba difa wgrać którego mam itp ;D ale wiesz co Ci powiem, ładnie podkreśliłeś ;*

wez idz i jebnij sie o mur jakis prosze cie bardzo nie mogles edytowac postu swojego tylko miec powod do napisania kolejnego... ? i do tego ja tez musialam heh Zapomniałem :)

no nic no z tego ss'a wynika ze ty jestes dzieckiem heh wiem dodanie prezki i wgl serwa na mpcforum liczy sie tez z hejterami ale trzeba Hejterami ? Ok spoko dzięki .

hejterku pierdolony piszesz takie posty i myslisz ze jestes kurwa swiety/ta ;D (huhu ze mna tez ma to w polowie wiec mowie to tylko do cb i w polowie do mnie) Po co przeklinasz to cie postarza :) ?

bo rozumiem mozna hejtowac ale ty juz na serwerze zachowales sie jak dziecko ehh no i po co sie jeszcze chwaliles ze ss'a dales sama bym sie skMHm

Starszy? a zachowujesz się jak dziecko tutaj tak pisząc, dorośnij :) bo dzieci płaczą a dorośli nie ;D

Tak postarza :D haha eh hejterze skończ :)

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Hmm grałem na Poprzednich wersjach i Administracja Ustawiła Takie Bony że PVP Nie miało Sensu Jak chciałes to zglosic to pisali ze nic nie zmieniaja.... Tera Boje sie wejsc i zobaczyc co się dzieje Ale Moze Wbije I Opisze Dokładniej CO Do Prezentacji to Lipna

Jednak nie zagram Pobierac 200mb cos Na Serwer jak widze po komentarach który długo nie postoiAlbo Wogółe nikt nie ebdzie grał. Hmmm Pobrało Sie Samo xD DObra Sprawdze i Zedytuje
Opublikowano

Jednak nie zagram Pobierac 200mb cos Na Serwer jak widze po komentarach który długo nie postoiAlbo Wogółe nikt nie ebdzie grał.

Serwer fajny itp ale administracja ma w dupie grę siedzą se w M1 i się dupczą...

Fajny serwer lipny team oraz bony.

Nie polecam!

Proszę bardzo [GA]Love "sam" się przyznał ze serwer nie dla graczy tylko dla GM!

Chodziło o 6/7 bon.

4oljt.jpg

V2

vwuy6s.jpg

Po czym piękny [GA]Love nie miał co robić i cały czas kickał ;*

A to nagroda na hamachii ;*

34znlt2.jpg

Ohh ;/ Ktoś wam zaspamił forum, ciekawe kto to zrobił <3

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Serwer fajny itp ale administracja ma w dupie grę siedzą se w M1 i się dupczą...

Fajny serwer lipny team oraz bony.

Nie polecam!

Proszę bardzo [GA]Love "sam" się przyznał ze serwer nie dla graczy tylko dla GM!

Chodziło o 6/7 bon.

4oljt.jpg

V2

vwuy6s.jpg

Po czym piękny [GA]Love nie miał co robić i cały czas kickał ;*

A to nagroda na hamachii ;*

34znlt2.jpg

Ohh ;/ Ktoś wam zaspamił forum, ciekawe kto to zrobił <3

Nie dziwię się brakuje porządnego serwera Hamachi

Chętnie bym na czymś ciekawym zagrał :)

@Topic

No mi się to średnio podoba ale małe coś te handlarze!

Opublikowano

Nie dziwię się brakuje porządnego serwera Hamachi

Chętnie bym na czymś ciekawym zagrał :)

@Topic

No mi się to średnio podoba ale małe coś te handlarze!

Hmm male handlarze czyli co ? :)

bo cos nie rozumiem

beznazwyyr.png

Opublikowano

Hmm male handlarze czyli co ? :)

bo cos nie rozumiem

Czyli zwalony serwer, po co robisz serwery dla siebie?

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Nie podoba Ci się możesz zostawić ten serwer i poszukać sobie nowego :) Zrób lepszy to pogadamy...

Teraz do Love sprawa ;3

Czy możesz zrobić jakieś ss-y broni i zbrojek ? ;D Ładnie proszę ;3

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

tu takie male ss'y broni moze nie wszystkie ale kilka jest ;)

ten 1 ss jest z broniami do wygrania jak cos :)

ss1wi.jpgss2zt.jpgss3wl.jpgss4wt.jpgss5qd.jpgss6a.jpg

a tobie juz nie odpowiadam ;) tak wgl czm codziennie przegladasz ta prezetacje jak ci sie nic nie podoba :D ??

beznazwyyr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...