Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja waga

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Waże 63 kg i mam 168 cm.

Nie jestem dorosły, a obliczyłem sobie BMI dla doroslych, bo dla młodziezy nie znalazłem.

Wydaje mi się, że mam wielki brzuch, chcę przejść na diete.

Co polecacie wpierdalać, jakieś rady, może powiedzcie czego nie wolno mi konsumować.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Waga odpowiednia, więc nie rozumiem o co ci chodzi, nie jesteś pełnoletni, więc i tak urośniesz. Nie ma sensu przechodzić na dietę, jeżeli już tak bardzo ci to przeszkadza, rób aeroby.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Nie siedzieć dużo przed komputerem, tylko się ruszaj np. zapisz się do jakiegoś klubu, siłownia, basen.

Chodzisz pewnie do gimnazjum, to ćwicz na każdym WF.

Dieta? W tym wieku, nie będzie dla cb dobra.

"Kochanego ciałka nigdy za wiele"

Opublikowano

Nie jedz słodyczy to napewno:) Codziennie po 30 brzuszek, jeśli chcesz nabrać mięśni to ciężary polecam:) Rzeczy typu kebab możesz jeść bo to nie jest wcale "niezdrowe" jeśli jest tam dużo warzyw.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie jedz słodyczy to napewno:) Codziennie po 30 brzuszek, jeśli chcesz nabrać mięśni to ciężary polecam:) Rzeczy typu kebab możesz jeść bo to nie jest wcale "niezdrowe" jeśli jest tam dużo warzyw.

Heh a jadłeś gdzieś kebaba w którym byłoby dużo mięsa? xD Wszędzie nawpierdalają warzyw :)

Urośniesz jeszcze (strasznie niski jesteś) wystarczy normalnie ćwiczyć i nie ma problemu..

Ja tam jestem grubokościsty, mierzę 1,90m i ważę 105kg

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Nie spożywaj pustych kalorii, tj. słodycze, słodzone picia, chipsy, ciastka. Staraj się unikać dużych ilości niezdrowych węglowodanów, np. makaronu, ziemniaków. Nie jedz smażonych potraw, spróbuj gotować coś na parze. I najważniejsze... ćwicz coś, obojętnie co! Piłkę nożną w klubie, siatkówkę, jogging po szkole, siłownia. Nie jesteś pełnoletni, więc Twój organizm się jeszcze rozwija, więc nie głoduj się - rozdziel 3 duże posiłki na 5-6 mniejszych.

Opublikowano

Nie chcę nabrać mięsni, bo to chyba nie miało by sensu w moim wieku.

@top

Ja nie twierdze, że jestem gruby, ale u mnie każdy w klasie kto ma 160-170 cm wazy ode mnie mniej o jakieś 10-15 kg.

To co, wiekszość chłopaków miało by niedowage?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ja tam na 180cm mam ok 80kg, i jakos tego nie uwazam za otylosc xD Troche silki, klub MMA i proboje dobic do 90 kg ;P

@up wiesz zeby zrobic miesnie musisz miec troche cialka, miesnie ci nie wyrosna same ze skory :) Mowie ci to z wlasnego doswiadczenia ;)

Opublikowano

Jedziesz regularne ćwiczenia w domu - 4x 25 brzuszków, 4x 10 pompków, 4x 15 przysiadów, jesz regularnie owoce, normalne dania (nie za dużo miensa i tłuszczy) + do tego biegaj sobie regularnie raz dziennie i styknie ;)

Ja to stosuję i jest ok (oprócz miensa)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Up

mam wykonywać az tyle ćwiczeń jednego dnia?

Rozumiałbym gdybym mial schudnąć 30 kg, ale ja chcę tylko pozbyć się tłuszczu brzucha.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@2UP

pompków? miensa? i Ty jesteś w MMT?

@Up

a czy 100 brzuszków, 60 przysiadów i 40 pompek rozdzielone na jakiś tam czas to tak dużo? ;o Nie musisz zrobić wszystkiego od razu ;c

anyway, najlepiej pobiegaj codziennie i będzie dobrze.. + nie wpieprzaj wszystkiego co się da (ogranicz słodycze, tłuste mięso, ziemniaki, sztuczne napoje...)

Opublikowano

@Up

Rozumiałbym gdybym mial schudnąć 30 kg, ale ja chcę tylko pozbyć się tłuszczu brzucha.

Ja ci radze zostac z tym brzuszkiem ;)

Opublikowano

@Up

Rób to 3x w tygodniu tylko. Ja też mam bebzon i to robię sobie 3x dziennie ;)

Albo żryj buraki.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Up

beka z Ciebie trochę.

Ja robię 2-3x a6w, 4x 50 pompek, i ćwiczenia na poszczególne partie mięśniowe i nie chudnę. Wystarczy żebyś jadł sporo białka i będziesz ważył tyle samo albo i więcej a nie będzie widać brzucha tylko mięśnie. Ja mam 173cm, a ważę 70kg. Wystarczy poćwiczyć i żreć białko i jest dobrze, bynajmniej można się pokazać jakoś na basenie etc.

Opublikowano

Ja mam wzrost 189cm i wagę 98kg i jebie ten system ten kto powie, że jestem gruby ma po mordzie i chuj możesz siedzieć w domu przed kompem, ale nie jedz dużo brzuszki chociaż rób 20 co 15minut.

Opublikowano

@up

A co polecasz z zawartością bialka

serki wiejskie - mają jakieś 23h białka w 100g, pić pleko, jeść ser, bo tak samo ma dużo białka. No i mięso z kurczaka itp. ryby. Najlepiej gdybyś chodził na siłownie, i dziennie jakieś ~100g białka jadł.

Opublikowano

serki wiejskie - mają jakieś 23h białka w 100g, pić pleko, jeść ser, bo tak samo ma dużo białka. No i mięso z kurczaka itp. ryby. Najlepiej gdybyś chodził na siłownie, i dziennie jakieś ~100g białka jadł.

Chłopak nie chce byś gruby, czytaj temat.

Waga prawidłowa na gimnazjum to około od 45 kg do 65 kg.

Proponuje ćwiczyć na WF, czasem basen, ograniczyć się od komputera i to powinno pomóc w twoim problemie.

Ja mam wzrost 189cm i wagę 98kg i jebie ten system ten kto powie, że jestem gruby ma po mordzie i chuj możesz siedzieć w domu przed kompem, ale nie jedz dużo brzuszki chociaż rób 20 co 15minut.

Twoje teksty są powalające/żałosne:

Darek4

Mostro chuj ci w plecy.

dziś, 22:01

Darek4

Chuj cię obchodzi leszczu .

dziś, 18:58

Darek4

Chuj ci w dupe ..

dziś, 22:40

Opublikowano

Granice wagowe według BMI dla podanego wzrostu:

Wyniszczenie: poniżej 42.1 kg

Wychudzenie: od 42.3 kg do 49.1 kg

Niedowaga: od 49.4 kg do 54.8 kg

Waga prawidłowa: od 55 kg do 70.3 kg

Nadwaga: od 70.6 kg do 84.4 kg

I stopień otyłości: od 84.7 kg do 98.5 kg

II stopień otyłości: od 98.8 kg do 112.6 kg

Otyłość kliniczna: powyżej 112.9 kg

To do twojego wzrostu masz wagę w normie więc nie wiem o co chodzi ;D dopiero jak jesteś starszy to część szpiku kostnego czerwonego zamienia się na szpik żółty i rośniesz na masę i w szerz (Czytalem w książce od biologii xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...