Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MetroxMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwa

MetroxMT2 i ElestiaMt2.

SurMistrz i TaLLib banują tylko za to , że pokazałem całą prawde o serwie (U góry są SSy)

Te 2 serwy to jedno wielkie gówno.

sasawf.png

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ze wzgledu ze cie wywaliłem z ekipy psujesz mi repu ojjj nie ładnie :)

Jesteś tylko dzieciaczkiem który nie powiem już co bo dostane warna. ..

A serwer Polecam :) I zapraszam nie ma zadnego navi to są podróbki -.-

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wydaje się prawie identyczny jak Elestia ;x Dlatego też nie zagram, prezka 5/10 ;d nie ma nowych map itp ;p

maher8.png

Daj "Lubię to" jeśli napisałem według Ciebie coś pożytecznego :)

Pozdrawiam Cię IstnyDiabel za 5 procent za nic (no tak za opinie o serwerze)

"Serwer polecam ;) Bardzo ciekawy i fajne rozwiązania ;) Prezentacja bardzo ładna ;)Pozdrawiam :)" Myśl za co rozdajesz te punkty Diable.

Opublikowano

Ze wzgledu ze cie wywaliłem z ekipy psujesz mi repu ojjj nie ładnie :)

Jesteś tylko dzieciaczkiem który nie powiem już co bo dostane warna. ..

A serwer Polecam :) I zapraszam nie ma zadnego navi to są podróbki -.-

wez czlowieku nie sciemniaj nie bylem nawet moderatorem na twoim syfnym forum ,a gdzie byc mialbym w "ekipie" .

PLus mowisz do mnie dzieciaczkiem , a ile sam masz lat ? Tato ? Wez nie klam i nie piehdol glupot bo watpie by ktos w to uwierzyl .

zapewne nawet nei wiesz jak wyglada moja postac , sorry moze sprawdzisz moje konto ? czy sobie czasem nie wzialem czegos "bedac GMem" ?

albo tgm ? bo slyszalem ze kazdy w tm dostaje full prawa wiec co za problem mialem by wziasc sobie cos z navi ? :)

Servera nie polecam w dalszym ciagu.

teoretycznie hard , ale 2 dni od zaczecia gry teraz jestesmy wstane wbic 99lv.

BIZU Z NIEB LEZ - DROP ZEROWY !

Zamiast robic kolejny pojechany server TATO ogarnij pierw jeden i dopiero do mnie mow.

A nie piehdolisz i klamiesz ze bylem w tm , albo ze cos tam .

NIE POLECAM

Wydaje się prawie identyczny jak Elestia ;x Dlatego też nie zagram, prezka 5/10 ;d nie ma nowych map itp ;p

Nie ma nowych map bo to hardd , wiec po co dodawac nowe mapy jak lepiej wziasc gotowca?

max lvl 99 to w grocie sie wbija od 75lvla w 5h albo wiecej zalezy od ilosc pd i bonusow..

Opublikowano

MetroxMt2, na nim na pewno jest eq z navii, bo do tego można się przekonać przeglądając ss i widząc jak tacy jak Silent expia, kiedys mi tez pieprznął ponad 150k hitem, dziwne nie? Co do elestii nie narzekam póki co, ale sądzę, że i na niej pojawi się navi, więc lepiej uważajcie...

Nowicjusz
Opublikowano

MetroxMt2, na nim na pewno jest eq z navii, bo do tego można się przekonać przeglądając ss i widząc jak tacy jak Silent expia, kiedys mi tez pieprznął ponad 150k hitem, dziwne nie? Co do elestii nie narzekam póki co, ale sądzę, że i na niej pojawi się navi, więc lepiej uważajcie...

IDIOTA BYS POMYSŁAŁ ALBO BYS POGADAŁ TO BYS WIEDZIAL ZE SILENT TO JEST POSTAC PRYWATNA KTÓREGOS Z GM'ÓW A TY JESTES ZEREM

SERWER TEGO NIE POLECAM ALE ELESTIA FAJNA JEST

Opublikowano

Ten serwer to shit i Elestia pewnie też.

Ktoś to ładnie napisał

'' To kolejny nie wypał tego amatora SurMistrza''

sasawf.png

Nowicjusz
Opublikowano

Wez SurMistrz zamykaj te twoje marne 2 serwery i moze ogarnij jeden a porzadny bo na 1 10osób gra a na 2 az 20 ......

AMATOR.

Opublikowano

Ja zastanawiam sie po co zrobil elesie jezeli na metroxie od uja bugow bylo.. jest*

a teraz ani jeden ani 2 nie jest ogarniety zapewnie , nie wiem jak z elestia bo szkoda mi bylo czasu zeby pobierac nawet noca takie cos , bo zapewne rowniez niewypal z tego co widze.

Servery hard a sa latwiejsze niz niejeden MeDIUM , bynajmniej bylem na oxie 2x na poczatku to troche szkat bylo - truta , stalki .

pozniej zuo - ponad 50 ripperow i i perelek na zrobienie eq na 10 postaci , a epikow nawet sie nie oplaca robic przy takich pro bonusach wbudowanych.

Opublikowano

Co nowego w tym Serwerze niby jest?

Nic a nic.

Bazowe pliki i może zmieniony drop co zajmuje 5 minut.

Prezentacji gorszej nie widziałem.

Nie chcę być taki, że piszę tak konkurencji ale naprawdę postarajcie się bardziej.

W zamian tego ja odpalam harda :P

Opublikowano

Nie polecam serwer! Gram moze tlyko z 20 osób! Administracja nie dba o serwer! Dużo bugów! Stworzyli nowy serwer a o ten nie dbają! Eq rozdawane przez Administracje! Serwer tylko chyba był postawiony na cele zarobkowe!

Opublikowano

cele zarobkowe ? ciekawe kto im tam cos kupil w is , no chyba ze ktos jakis nieogarniety.. bo raczej kazdy norm czlowiek nie kupilby nic w isie gdzie mozna miec to po 24h gry.

Opublikowano

Czy każdy serwer teraz musi podpierdalać szkatułki mistrza czy co tam z Balantii? żenujące, ale po SurMistrzu można się tego spodziewać.

Opublikowano

Strona przenosi na inną nie związaną z serwerem - cls.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...