Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MetroxMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo mam kontakt z nimi? xD

Brednie. Serwer będzie właczony gdy wejdzie SurMistrz.

Pozdrawia i Zaprasza [TGM]JohnyBaton

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

Opublikowano

Nie polecam serwera niżej wypiszę DLACZEGO !
* Padają channele - Administracja zamiast się tym zająć to sobie urządzają zabijanie bossów w dużej ilości po czym łapiesz laga bo oczywiście musi Ci w jednej sekundzie wyskoczyć komunikat że GM zabił sobie np. 10 wodzów orków... Piszesz do nich z pytaniem odnośnie buga, chcesz pomóc to albo Ci nie odpiszą albo się wylogują...

* GM GIBON nawet nie raczył zbanować swojego kumpla który cisnął na WH i ciągle tylko zgłaszającemu cheatera wypisywał że zaraz pójdzie i go sprawdzi i zbanuje (było to jakąś godzinę temu) do teraz nie został zbanowany.

Chcą pozyskiwać coraz więcej ludzi a zamiast tego ich tracą bo nie zajmują się tym co trzeba.

Odnoszę wrażenie że w tym TEAMIE są osoby które mają pierwszy raz styczność z funkcją GM i nie potrafią się zachować, piszą między sobą na ogólnym, zabijają bossy - niby sprawdzają drop, tylko po co ? skoro CH jest ważniejsze?

gdzie ma być radość z gry skoro w ciągu 30 min potrafi wywalić z gry ok. 20 razy...

Serwer ogólnie jest fajny tylko ta administracja 14-17lat...

Opublikowano

Tez nie polecam czemu?

Po 1, podalem 2 dni temu 4 bugi juz na 10 lvu GiboNku niech będa ze to bledy) ze np? bransy nie ma na start szkaty ucznia 40 lv na forum luka zamiast pisac napisz temat to pisze naisz teamt podalem i do teraz tego nie naprawili kompletnie sobie nie radza innym dali metki wczoraj a jak ja go poprosilem o pare metkow tto on nie... i ON MOWI ZE NA SERRWACH GM nie jest przy wymianie eq? a jak sie go poprosi to jest a jak ich pooprosilem t o oni nie nie nie tam w tym team jest z 6 osob i se nie radza wczoraj o 3 w nocy czy o 1 padly ch naprawili to o 12 prawie... bez przyczyn normalnie padlo ch niby naprawiianie bledow a chuja naprawili szczerze ten serwer moze jest fajny ale admini pojebani jak na kazdym serwie podam przyklady grayst srevolution itd itd... Mozecie dawac raporty bo 2 razy wulglem i chuj wam! to jest cala prawda pozdrawia Perserga

Tez nie polecam czemu?

Po 1, podalem 2 dni temu 4 bugi juz na 10 lvu GiboNku niech będa ze to bledy) ze np? bransy nie ma na start szkaty ucznia 40 lv na forum luka zamiast pisac napisz temat to pisze naisz teamt podalem i do teraz tego nie naprawili kompletnie sobie nie radza innym dali metki wczoraj a jak ja go poprosilem o pare metkow tto on nie... i ON MOWI ZE NA SERRWACH GM nie jest przy wymianie eq? a jak sie go poprosi to jest a jak ich pooprosilem t o oni nie nie nie tam w tym team jest z 6 osob i se nie radza wczoraj o 3 w nocy czy o 1 padly ch naprawili to o 12 prawie... bez przyczyn normalnie padlo ch niby naprawiianie bledow a chuja naprawili szczerze ten serwer moze jest fajny ale admini pojebani jak na kazdym serwie podam przyklady grayst srevolution itd itd... Mozecie dawac raporty bo 2 razy wulglem i chuj wam! to jest cala prawda pozdrawia Perserga

Iz dodam ze jak im tlumaczylem co robia zle mnie logalo bo ich prawda boli logneli mie z 20 razy a GiboN spamowal "prawidlowo" to wiecie...

Opublikowano

Stabilność serwera? chyba musicie przeczytać znaczenie tego słowa ponieważ CH jak padały tak padają.
Zgłosiłam że nie działają śluby, nie przenosi na ceremonie - nie raczyliście tego nawet naprawić.

Nie polecam serwer, dużo mówią gówno robią.

Opublikowano

Cała prawda o MetroxMT2.

Team lata na wolnym z EQ navi jeżeli nie robisz tego co oni a jesteś w Teamie wywalają Cie :*.

TGM dostaje pełne prawa(ahhaha). Jaki z tego plus?? Korzystają gracze :>. EQ rozdane z Postaci Cywilnej FuckTyczny by [GM]Johny hahah pozdro. Dziekuje za tą przyjemność :>

Opublikowano

Po 1 nie masz GM'a po 2 Navi ma HA po 3 jesteś żałosny i kłamiesz bo nie dali Ci GM i usuneli Cię z posady ponieważ nie przeszedłeś okresu próbnego a po 4 jeszcze raz jesteś żałosny :*
Pozdrawiam,

Kiken.

P.s Jeśli sądzisz że ktoś coś dostał i dostał to od cb to pokazuje jaki ty jesteś nie odpowiedzialny i żałosny ktoś Ci ufa a ty to zaufanie wykorzystujesz i tyle dla mnie jesteś 0! Tępić takich jak ty trzeba.

To co napisał debil uP to kłamstwo :)

A tak ponadto serwer jest już stabilny oficjalne info na stronie!
I wgl polecam serwer fajni gracze fajnie się gra i ciekawy system wbijania skilii (Pierścień Levii) + ogarnięci admini da się pogadać.

Opublikowano

Po 1 nie masz GM'a po 2 Navi ma HA po 3 jesteś żałosny i kłamiesz bo nie dali Ci GM i usuneli Cię z posady ponieważ nie przeszedłeś okresu próbnego a po 4 jeszcze raz jesteś żałosny :*

Pozdrawiam,

Kiken.

P.s Jeśli sądzisz że ktoś coś dostał i dostał to od cb to pokazuje jaki ty jesteś nie odpowiedzialny i żałosny ktoś Ci ufa a ty to zaufanie wykorzystujesz i tyle dla mnie jesteś 0! Tępić takich jak ty trzeba.

To co napisał debil uP to kłamstwo :)

A tak ponadto serwer jest już stabilny oficjalne info na stronie!

I wgl polecam serwer fajni gracze fajnie się gra i ciekawy system wbijania skilii (Pierścień Levii) + ogarnięci admini da się pogadać.

Zobaczysz coś zaraz niżej pionku liżesz im dupe widze :>

*Bugi, bezradność Administracji. Serwer może już stabilny ale team nie bardzo :>

aa jeszcze jedno jak widać wyżej nie tylko ja mam takie zdanie o tym serwerze.

Opublikowano

Kiken a co ty na to !

84461922690752658707.jpg

90718613626566683670.jpg

Moge dać więcej jak chcesz ;D

To może coś jeszcze ; D Na serwie nie ma navi - Wiadomość od SurMistrza ,a tu proszę !

0216152455.jpg

SS od radzia ;)

sasawf.png

Opublikowano

Kiken i co powiesz na tamte ss??

Sam widziałem jak GiboN marudził Surowi o Trutke z Navi, nie wiesz jak jest to się nie wypowiadaj! Bo jesteś żałosny typie *.*

Opublikowano

Co do tego eq z navii, niektórzy z team'u mówili iż ma je tylko SurMistrz, ale wczoraj w ogłoszeniach pojawił się temat w którym było napisane, że navi mają tylko stali członkowie team'u. W sumie to już nie wiem co mam myśleć na temat tego eq, niby f3sz mówił, że nic w logach nie było bo sprawdzali. Jednak, co można powiedzieć o tych ss, wyglądają na prawdziwe.

Opublikowano

Ja sobie przekładałem na drugą postać i też w logach nie było. Jakaś magia?

Opublikowano

To nie moja wina ze jesteś takim debilem i eq sobie porobiles i teraz chcesz rozdawać .

Usuniemy ci eq ibd plakal -.- Jejciu takie dziecinen zachwoanie i grozenienie mi na GG boże zastanów się 3x zanim cosnapiszesz bo nie weisz z kim tańczyć : )

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

To nie moja wina ze jesteś takim debilem i eq sobie porobiles i teraz chcesz rozdawać .

Usuniemy ci eq ibd plakal -.- Jejciu takie dziecinen zachwoanie i grozenienie mi na GG boże zastanów się 3x zanim cosnapiszesz bo nie weisz z kim tańczyć : )

1. Ty i GiboN mi groziliście.

2. Dziecinne jest wasze latanie na wolnym z EQ navi.

Opublikowano

Naucz się pisać to po 1.

Po 2 nic nie usuniecie , bo ch**a wiecie.

Po 3 znam nie jedną osobe z eq od Admina

Nie polecam tego syfu !

SurMistrz Noobek :

Ja

Nic Ci nikt nie usunie mam prawo dodać ss'y

15:05

SurMistrz

gówno masz

15:05

prawo

wysrać się masz prawo

I ty śmiesz Johnego nazywać dzieciakiem ?

O ku**a SurMistrz ! Macie tutaj SS'y z ostatniej chwili ;)

88646738129250557429.jpg

77617363194945452226.jpg77858450116406585026.jpg

sasawf.png

Opublikowano

"Powód Bana na forum: Chamskie zachowanie w stosunku do Administracji"

Nie byłem "chamski" ja Tylko rozdałem eq. I jak widać przydało się, cała topka leci na moim EQ :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...