Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss] Czasami grasz naprawdę honorowo

Lupusisko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja ostatnio tez dostałem 5x Honorr od Enemy ale za to ze sam wygrałem gre Rengarem

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

serio? aż trzeba było ss wstawić?

Nie ty pierwszy i nie ostatni

Czemu ludzie nie zaczną wstawiać czegoś naprawdę ciekawego.

@topic

gj.

mogłeś pokazać za co dostałeś te honory

Opublikowano

Ja mimo swojego kulturalnego zachowania, czyli nic zlego nie pisalem do enemy jedynie gl & hf itp. ostatni honor dostałem z miesiąc temu. Straszne jest to, że nikt nie honoruje wartosciowych graczy, carruje gry czasem i zwyciezamy i zero brak honoru, nawet po bardzo wyrownanej grze. Pamietam jak raz dostałem honor +2 jak przegralismy, tylko wtedy dostałem ostatnio honor. -.- Beznadzieja 35 honoru.

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Cóż jestem osobą, której praktycznie nie zdarza się przegrywać przez team, jeśli już przegrywam to w 95% przez siebie i przez moje błędy. Lubię dowodzić drużyną, dobrze mi to idzie i myślę, że gdybym dalej miał tyle czasu co kiedyś bezproblemowo wróciłbym w okolice 1800 ELO (znaczy się platynowej dywizji).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...