Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]/Troll_mode off

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam jesteś marnym trollem więc po co się wypowiadasz ?

Na tak

Lol, Lenart marnym trollem? Good to know.

Nie łapę prowo, nie odpowiadam na takie debilne tematy, bynajmniej się w nie 'nie wczuwam'. Anyway, inni to robią i chyba zgodzimy się, że to nie ma sensu, bo dopóki trolle nie mają konsekwencji, to będzie ich pełno.

Wtedy i ja stracę możliwośc trollowania, ale lepsze to niz patrzeć na wybitnie kiepskie prowokacje gimbazy.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Tak.

"Jaki lubicie dżem"

Tak.

Tak.

Tak

yep

Łapiecie prowo, to tak macie. Anyways, na TAK.

TAK

Tak.

Tak, 7 dni warna + 5 a najlepiej 10%.

Trollom mówimy nie !

Tak

4770714280454741315510.png
Opublikowano

@UP fajnie że masz własne zdanie na ten temat :)

Ja dalej uważam że dobry troll nie jest zły.
Zaczęło powstawać wiele głupich tematów tworzonych przez trzynastolatków ale w końcu się im to znudzi.
Dalej jestem za tym by wyłączyć w pogaduchach naliczanie postów znudzi im się spam

tumblr_m7fcxvWnPJ1r9zkvoo1_400.gif

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Sam czasem lubie sie usmiac z dobrego tematu ,ale teraz juz to na siłe wymyslaja , jakeis debilne tematy ,co kupic ,jakie auto ,jaki autobus.

Kiedys całkiem inaczej wygladały trolle.

+ idiotyzm ban na kilka dni i tyle.

Opublikowano

Sam czasem lubie sie usmiac z dobrego tematu ,ale teraz juz to na siłe wymyslaja , jakeis debilne tematy ,co kupic ,jakie auto ,jaki autobus.

Kiedys całkiem inaczej wygladały trolle.

+ idiotyzm ban na kilka dni i tyle.

DOBRY troll, a "trolle" tych gimbusów, to olbrzymia różnica. Z nich nie chce mi się śmiać, co najwyżej z głupoty autora.

Opublikowano

To ja mam lepszy pomysł.

Dodajmy kolejkę moderacyjną do każdego działu i niech wszystko będzie kontrolowane. Pozbędziemy się trolli, reklam itp.

Albo może zamknijmy rejestrację? Trolli przynajmniej nie przybędzie ;-)

Poczytajcie troszkę definicji słowa "Forum" :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

jestem na Tak ale co im po warnach? jak by był RMFC to by dawał najpierw procenty(tak do 40-45) a potem szedł ban <3

banany na 7dni a dla najlepszych permy
"Dobry troll nie jest zły."

równie dobrze można zrobić nowe sub-forum o nazwie Trollin'

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

To ja mam lepszy pomysł.

Dodajmy kolejkę moderacyjną do każdego działu i niech wszystko będzie kontrolowane. Pozbędziemy się trolli, reklam itp.

Albo może zamknijmy rejestrację? Trolli przynajmniej nie przybędzie ;-)

Poczytajcie troszkę definicji słowa "Forum" :)

MPC to nie poligon.

Opublikowano

Tak się zastanawiam, czy moderatorzy, jak i użytkownicy znają regulamin tego forum ;-) Przecież tego typu tematy, które nie mają żadnego celu lub są robione dla tzw "beki", podchodzą pod spam. Pogaduszki są specyficznym działem, gdzie tak naprawdę można zapytać o wszystko lub też porozmawiać o wszystkim, oczywiście o tematach, które nie naruszają regulaminu globalnego. Mimo to istnieje tam regulamin lokalny, który jasno przedstawia, że:

Spam, posty mało, lub nic nie wnoszące do tematu. Kara = 5%.

Dodatkowo takie tematy można również podciągnąć pod łamanie tego pkt:

Utrudnianie pracy moderatorom i administratorom. Kara = 5%.

W końcu jest to zaśmiecanie działu przez co team moderacyjny ma więcej roboty.

Więc... reasumując. Sugestia proponująca to, co już od dawna jest wprowadzone i wcielone w życie. Przynajmniej powinno być przez opiekunów Pogaduszek.

Opublikowano

Na nie, od takich tematów są pogaduszki. Ale dobrym pomyslem byloby wylaczenie tam naliczania postow.

Opublikowano

Nie będziemy ograniczać użytkowników w tematyce tematów. Można tam zapytać praktycznie o wszystko, jeśli oczywiście to ma sens. Ja zawsze warnuje tematy gdzie widać, że ktoś usiłuje 'trollować'. Poradniki z kategorii "Jak włączyć komputer/Painta" są poniżej krytyki. Idiotyczne odpowiedzi również zasługują na odpowiednią karę. Dajemy możliwość dyskusji na każdy temat, który ma jakąś wartość.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...