Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]/Troll_mode off

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym, żeby debili zakładających tematy w pogaduszkach 'o dupie Maryni', tylko po to, żeby następnie oznajmić, że to troll, warnować? Nie wiem jaki sens mają pogaduszki, w których można zapytać o coś nie związanego ze światem gier, skoro 90% tematów tam to "trolle", na dodatek takie idiotyczne, że łeb mały.

@druga sprawa, dlaczego z -50% mam 0%? :c

Opublikowano

W przypadku tego tematu ,,Ucieczka". No kurczę myślałem, że naprawdę ma taki problem, aż mi się go żal zrobiłem i chciałem w jak najlepszy sposób mu odpowiedzieć, aby czegoś głupiego nie robił, a tu pisze, że to trol. Nie to jest lekka przesada.

Myślę, że takie coś powinno być 7 dni warna. Niech sobie odpoczną, a potem piszą + oczywiście 5%.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

yep

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Łapiecie prowo, to tak macie. Anyways, na TAK.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Łapiecie prowo, to tak macie. Anyways, na TAK.

Nie łapę prowo, nie odpowiadam na takie debilne tematy, bynajmniej się w nie 'nie wczuwam'. Anyway, inni to robią i chyba zgodzimy się, że to nie ma sensu, bo dopóki trolle nie mają konsekwencji, to będzie ich pełno.

Opublikowano

Huh, dokładnie. Też jestem na tak. Do tego pisałam kiedyś już taką sugestię. ;f

I teraz nie wiadomo już kto pisze poważnie i ma jakiś problem, a kto jaja sobie robi.

Pogaduszki - okej. Dyskusje jakieś, może niekoniecznie o grach, ale no bez przesady.

Opublikowano

Na Nie.

Bo dobrego trolla ciężko rozpoznać ;) A jak ktoś pisał serio ?
W końcu to pogaduszki i pisze się tam na każdy temat nawet nie związany z grami ;)

Proponował bym tylko wyłączenie tam naliczania postów :)

Co do twojego -50% bo jakiś gimb się spruł że jemu to nie odpowiada i już nie ma talonów

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Na Nie.

Bo dobrego trolla ciężko rozpoznać ;) A jak ktoś pisał serio ?

W końcu to pogaduszki i pisze się tam na każdy temat nawet nie związany z grami ;)

Proponował bym tylko wyłączenie tam naliczania postów :)

Co do twojego -50% bo jakiś gimb się spruł że jemu to nie odpowiada i już nie ma talonów

Ale sytuacje, kiedy gość PRZYZNAJE się do trollingu i nikt nic sobie z tego nie robi są żałosne. Poza tym, myślałem, że %, które już są zdjęte, zostają. W takim razie, za poradniki, za które zdjęto mi te %, które następnie odebrano, mogę znowu wykorzystać do zdjęcia warnów? :c

Opublikowano

Po aktualizacji nie ma już pkt ostrzeżeń na minusie, xDes :).

@up

Dobry trolling różni się od tematów "jaki dżem najlepszy, tut: jak ugotować makaron"

Opublikowano

Ale sytuacje, kiedy gość PRZYZNAJE się do trollingu i nikt nic sobie z tego nie robi są żałosne. Poza tym, myślałem, że %, które już są zdjęte, zostają. W takim razie, za poradniki, za które zdjęto mi te %, które następnie odebrano, mogę znowu wykorzystać do zdjęcia warnów? :c

Jak ktoś pisze "to trolling" to już debil i powinni mu dać 5% i 3 dni bana za spam

Po aktualizacji nie ma już pkt ostrzeżeń na minusie, xDes :).
@up
Dobry trolling różni się od tematów "jaki dżem najlepszy, tut: jak ugotować makaron"
Też się cieszę

Opublikowano

albo trolle typu co kupić dziewczynie na walentynki? A odp: riba ;x oczywiście na tak .

To już co innego, takie odpowiedzi traktowane są jako spam/offtop i są "nagradzane" :)

@up

Coś w stylu "perm na 4 dni"

Opublikowano

albo trolle typu co kupić dziewczynie na walentynki? A odp: riba ;x oczywiście na tak .

Może ona lubi wirtualne prezenty ?

To już co innego, takie odpowiedzi traktowane są jako spam/offtop i są "nagradzane" :)

@up

Coś w stylu "perm na 4 dni"

Spamisz i nic nie wnosisz do tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...