Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] Najlepszy injector do plików DLL

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawię wam najlpeszy injector do plików DLL. Injector ten jest lepszy od znanego PerX, i poprawnie injectuje każde pliki.

Ten injector poprawnie działa na :

Windowsie XP i Windowsie 7 każdy bit. Z nim nie będziesz miał problemów.

• Skan :

https://www.virustotal.com/file/f6baf08e94b03ed6ed0a60a1194f935087e22606f49492626a2ce80c43e3403f/analysis/1358190294/ 

Instrukcja :

Tak wygląda injector na windowsie 7

pOboe.png

A tak na windowsie xp
Zjq6e.png

W "What to inject" wpisujemy "cabalmain"
W "How to inject" wybieramy Automatically.
W Browse DLL szykamy naszego pliku DLL. Potem tylko odpalamy gre i już ;)

Pozdrawiam Degistive.

Kappa.

Opublikowano

zrobiłem tak jak wszystko klikam mam zaznaczone manually i klikam inject wyskakuje procces not found, gdy mam zaznaczone automatically nawet nie chce się zaznaczyc inject ;< pomocy

Opublikowano

@up Jak już wybierzez plik to musisz Cabala odpalić. Potem dopiero inject, jak masz manualnie. Spróbuj napisać tak cabalmain.exe może pomoże.

Kappa.

Opublikowano

robie wszystko jak jak w instrukcji a też mi nie działa windows 7 ...pomoże ktoś ?

Opublikowano

w sensie tak sciągnłem ten injector sciagnełem do niego trainer cabal, odpalam injector robie to co jest na instrukcji, wlaczam normalnie cabala injector sie wylacza wchodze do gry i gra jest normalnie nie działa ten hack pomoże ktoś?

• 9 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ty chcesz uruchomić CS'a czy Cabala? Bo już nie rozumiem. Jeśli CS'a to nie ten dział -_-
Dodajesz swoje dllki poprostu i wpisujesz w What to inject nazwe procesu, czyli w Twoim przypadku prawdopodobnie csgo.exe

• 7 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...