Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK]Galaretka CSGO WH

mutek34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proste wh zrobione przeze mnie do CSGO. Hack wlacza zielona powloke w okolo kazdego przeciwnika, podobnie jak w trybie obserwatora.

Na dzien 22.01.2014 jest vac3 proof, a przynajmniej dla wszystkich modulow vaca3, ktore udalo mi sie zlogowac. (UNDETECTED)(NIEWYKRYWALNY)

Status nieznany na dzien 10.02.2014

Nie bede go rozwijal za free, jak ktos chce czegos wiecej to licze na dotacje $$ (paypal [email protected])
Uzywam statycznych adresow, wiec po kazdej aktualizacji gry trzeba czekac az naprawie hacka.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/1ee704059f7d2ed1513b09a7476afabf4a7d3f850712eb8be1edb845841fa47b/analysis/1392467629/

Download:

http://www.speedyshare.com/QTyWZ/Galaretka-CSGO-2014.02.15.rar

Jak odpalic:
Sposob I:
1)Wlaczamy gre
2)Uruchamiamy injector.exe
3)Wbijamy na serwa i gramy
Sposob II:
1)Wlaczamy injector (np. z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/850619-tutorial-najlepszy-injector-do-plikw-dll/)
2)Wlaczamy gre
3)Ladujemy injectorem galaretka.dll do csgo.exe
4)Wbijamy na serwa i gramy

Ustawienia:
Klawisz F2 - wlacza/wylacza powloke w okol kazdego przeciwnika
Klawisz F3 - wlacza/wylacza brak rozrzutu (nie mylic z odrzutem) (moze powodowac problemy z dzwiekiem i animacjami)
Klawisz F4 - wlacza/wylacza napis w gornym lewym rogu

Screen:
6zxt.jpg

Video:

Zbieram +

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na dzien 18.20.2013 jest vac3

18.20? wtf?

Twój cheat powiadasz? dowody?

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

18.20? wtf?

Twój cheat powiadasz? dowody?

Dzieki, poprawilem date.

Nie potrzebuje zadnych dowodow, nie wierzysz to nie wierz. Do tf2 tez byla kiedys galaretka na tym forum ode mnie.

Zbieram +

Opublikowano

Wszystko robie tak jak w instrukcji i wchodze na boty i nie dziala ;/ teraz wchodze na serwer sprawdze czy na serwerze dziala.

Nie ma tej zielonej obramowki

Napisz na steam : vanosh11 , moge nawet zaplacic jak cos.

Na serwie tez mi nie dziala !

Opublikowano

Aktualizacja w pierwszym poscie.

Dodalem brak rozrzutu, mozliwosc wlaczania/wylaczania poszczegolnych opcji i dolaczylem galaretkowy injector do paczki.

Zbieram +

Opublikowano

Odpal Wh , wejdz na serwer oznaczony tarcza i lecisz z banem od VAC :P , logika cebulaków.

Opublikowano

Odpal Wh , wejdz na serwer oznaczony tarcza i lecisz z banem od VAC :P , logika cebulaków.

Sprawdzalem moim emulatorem vaca i dla modulow vac3, ktore posiadam, galaretka jest poki co niewykrywalna.

Zbieram +

Opublikowano

Sprawdzalem moim emulatorem vaca i dla modulow vac3, ktore posiadam, galaretka jest poki co niewykrywalna.

Predzej czy pozniej i tak polecisz z banem na Vac

Opublikowano

Predzej czy pozniej i tak polecisz z banem na Vac

Jak jestes nieogarniety.

Vac to gowno i nie banuje za to czego nie jest pewien.

Osobiscie jeszcze mnie nie zbanowal za zaden moj hack, a zajmuje sie tym w wolnych chwilach od dwoch lat.

Zbieram +

Opublikowano

wrzuciles go tutaj, ktos podkabluje i papa, + VAC3 skanuje ci pc podczas gdy ty czitujesz, dlatego najlepiej injectowac z pendrive i go wyciagac, wieksza masz pewnosc ze legit wszystko bedzie

Opublikowano

wrzuciles go tutaj, ktos podkabluje i papa, + VAC3 skanuje ci pc podczas gdy ty czitujesz, dlatego najlepiej injectowac z pendrive i go wyciagac, wieksza masz pewnosc ze legit wszystko bedzie

Skanowanie dysku jest zrobione glownie pod konkretne platne cheaty ktorych nie sa w stanie wykryc w pamieci.

Galaretka jest moim zdaniem zbyt malo znana zeby sie developerzy vaca w ogole nia zainteresowali.

Nie dziala niestety ;/

nie działa po dzisiejszej aktualce

Zaraz to ogarne i wrzuce zaktualizowana.

Edit:

Naprawiona wersja pod dzisiejsza aktualizacje jest juz w pierwszym poscie.

Zbieram +

Opublikowano

Skanowanie dysku jest zrobione glownie pod konkretne platne cheaty ktorych nie sa w stanie wykryc w pamieci.

Galaretka jest moim zdaniem zbyt malo znana zeby sie developerzy vaca w ogole nia zainteresowali.

Zaraz to ogarne i wrzuce zaktualizowana.

Edit:

Naprawiona wersja pod dzisiejsza aktualizacje jest juz w pierwszym poscie.

moze i jest malo znana, ale tam masz cos takiego jak zglos cheat, wysylasz, oni go dodaja do bazy, i papa, wystarczy jeden konfident i wszyscy maja bana, kilka razy juz padlem ofiara takich frajerow ;f

Opublikowano

Zinjectowałem tym injektorem ze sposobu 2, normalnie mam zielone napisy w rogu w grze, tylko że ani f2 ani f3 nie pomaga, cały czas jest 0 zamiast 1

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Zinjectowałem tym injektorem ze sposobu 2, normalnie mam zielone napisy w rogu w grze, tylko że ani f2 ani f3 nie pomaga, cały czas jest 0 zamiast 1

Ja mam ten sam problem.

Opublikowano

Ja mam ten sam problem.

W pierwszym poscie jest nowa wersja pod dzisiejsza aktualizacje. Dodalem tez alternatywna metode wykrywania klawiszy jesli stara sie nie powiedzie. Jesli dalej nie pomoze to napiszcie mi priva i sprobujemy cos podzialac.

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...