Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Lineage2] Lineage2 - Tworzenie Serwera Prywatnego

Evangeder

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Jaką kronikę używasz ?

Przecież napisał Hellbound i że na innych kronikach jest tak samo..

~VIP USER~

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przecież napisał Hellbound i że na innych kronikach jest tak samo..

Człowieku o-o spójż na datę jego postu ..."Napisano 28 wrzesień 2010"

_________

Wiecie czy może już są pliki serwerowe do "goddess of destruction" ?

x

• 4 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, nie wiem czy ten temat jeszcze ożyje, ale może ktoś się odezwie.

Otóż mam pytanie, czy da się w ogóle postawić server L2J C3?

Jeśli tak, to które pliki ściągnąć i w jakiej kolejności je wypakować, bo próbowałem kilku ustawień na własną rękę, ale zawsze utykam w tym samym miejscu: Przy odpaleniu startGameServer wyświetla mi błąd "BitSet ID Factory could not be initialized correctly. Unknown command: 'obj_id' in 'field list'" ...

I pytanie jeszcze czy w ogóle da się odpalić C3 na Windzie 7, bo gdy próbuję to zrobić to utyka to w fazie procesu i nie przechodzi do fazy uruchomionej aplikacji.

Opublikowano

No właśnie, próbowałem czyste C3 odpalić, żeby chociaż zobaczyć czy klient działa i ni chu chu, za to C4 działa bez problemu, podejrzewam że do C3 i niżej potrzeba XP'ka =/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Na wstępie powiem że bardzo fajnie, że temat stawiania serwera L2 nadal żyje i że forum jest aktywne...

Mam taki mały problem...już po odpaleniu plików serwera później klienta i wpisaniu loginu i pass wyskakuje okienko w którym wybieram serwer (w moim przypadku jest to Lionna) pojawia się kłopot a mianowicie w oknie GameServer wyskakuje błąd:

"session key is not correct. closing connection"

oczywiście nie udaję się połączyć z serwerem i nie pójdzie dalej

Czy ktoś z was wie może jak przeskoczyć ten problem ?

Opublikowano

dziękuje za szybką odpowiedź :)

ale z updatem też jest mały kłopot...

zapomniałem napisać że próbuje postawić serwer C4 i wszystkie clienty które znalazłem mają ten sam problem (session key is not correct. closing connection)

próbowałem aktualizować clienta poprzez LineageII.exe z głównego katalogu ale za każdym razem kończy się to tym samym - "the connection to the update server has beenterminated",

czy jest może jakiś inny sposób aktualizacji?

A może ktoś z was ma linka do już gotowego klienta ?

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tych plików nie spolszczysz. Póki co jest tylko polski serwer globalny, a do plików globalnych nikt jeszcze nie ma dostępu ;_;

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

hey mam problem zrobiłem serwer do CT2.3 (Gracia Final) ale mam problem. serwer stoi a jak załączam klienta gry i próbuje się zalogować na serwer to automatycznie klient się wyłącza. Proszę o pomoc

• 1 rok później...
Opublikowano

Wiem, może i odkopane, ale mógłby ktoś dodać te pliki co były? Nie potrafię się odnaleźć na tej nowej stronie. Potrzebowałbym do freya, może ktoś ma ?

Na gg i skype jestem rzadko, aby się umówić pisać na pw.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

A jakies info co do wagi plikow?

Być kimś za kogo Siebie sam uważasz, a nie biec za stadem bydła i w gównie się tarzać...

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

niestety ale poradnik jest średni, jest przedewszystkim bardzo ale to bardzo nieczytalny, musiałbyś zacząć używać kolorów aby to wszystko miało ręce i nogi

• Aive zmienił(a) tytuł na [Lineage2] Lineage2 - Tworzenie Serwera Prywatnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...