Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

◘ 1.4.7 ◘ Hardcore ◘ LifeMC ◘ Factions ◘ LWC ◘ 09.02.br 17:00 ◘ 2gb Ram ◘ Zapraszam ! ◘

FroostuTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, witam was wszystkich bardzo serdecznie (jak zwykle haha) i mam zaszczyt zaprosić was na nowy serwer mojej produkcji który głównie należy do mojego kolegi. (WhiteParty). A więc zapoznam was z informacjami ogólnymi ; )

jkzb.jpg

A więc serwer jest otwarty i dostępny dla wszystkich graczy, lecz jeżeli ktoś się nie będzie nadawał do gry prędzej czy później zostanie wyeliminowany przez innych graczy z gry, ponieważ na serwerze jest plugin LifeMC który dodaje nam do gry życia za diamenty. Mianowicie na start mamy 3 życia, po trzech zgonach zostajemy zbanowani do momentu kiedy inny nie zbanowany gracz nas ożywi kosztem swoich 2 żyć. Ale możemy także te życia doładować po przez zjedzenie diamentu (1 diax=1życie).

Na serwerze jest także zainstalowany plugin jakim jest LWC, ma on za zadanie zabezpieczać nasze skrzynki przed tym aby nie zostały one okradzione oraz zniszczone przez innych graczy. Posiadamy również plugin jakim jest Factions dzięki niemu założysz własną gildie na serwerze wraz z innymi graczami. Dodatkowo dzięki pluginowi można zabezpieczać tereny gildii oraz wiele różnych ciekawych rzeczy. Na serwerze dla graczy dostępne są 2 rangi jedna podstawowa "Pirat" oraz druga płatna do nabycia w bardzo niskiej cenie w porównaniu do innych serwerów jest to tylko 6zł a nazywa się ona "SuperPirat" posiada ona oczywiście różne dodatkowe możliwości które urozmaicą nam grę. Jak na informacje ogólne to chyba wszystko co miałem do powiedzenia, pytania możecie zadawać w temacie, w grze, na maila bądź na skypa.

kkjr.jpg

Serwer startuje dzisiaj 9 lutego 2013 roku o godzinie 17:00 z możliwym małym opóźnieniem, aby połączyć się z serwerem wystarcz użyć do tego naszego adresu IP

ayux.jpg

s103.scrv.pl:26678

lub tmcorporation.csrv.pl

Posiadamy również naszą strone internetowa na której będą dodawane różne informacje na temat serwera

http://tmcorporation.cba.pl/ W informacjach ogólnych to chyba na tyle :P Przejdźmy dalej.

meas.jpg

Essentials

LifeMC

We oraz Wg

AuthMe

LWC

Factions

iConomy

oraz wiele innych pluginów które pomogą administracji jak i graczom ;)

bakf.jpg

Głównymi administratorami na serwerze są WhiteParty oraz Manniek, jednak poszukujemy paru ludzi do pomocy a mianowicie 1 moderatora ponieważ jednego już mamy oraz 1 administratora w grze. Podania na dane stanowisko proszę napisać według własnego uznania ponieważ Ty sam powinieneś wiedzieć co powinien potrafić Moderator czy Administrator.

Ktoś kto dołączy do grupy administratorów nie podlega opłacie serwera lecz było by miło ;)

_____________________________________________________________________________________________________

Jakieś pytania lub wątpliwości ? Pisz śmiało jesteśmy otwarci na skargi jak i komplementy oraz inne propozycje.

_____________________________________________________________________________________________________

PEACE

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start się opóźni o 15 minut , czyli na serwer będziecie mogli wchodzić o godzienie 17:15 czasu Polskiego.

Zapraszam

PEACE

Opublikowano

Ohayo

Imię: Jakub
Nick: Hiran
Kilka słów o sobie: Mam na imię Jakub Minecraftem interesuję się od ponad 2 lat :P

Dlaczego ja : Chcę pomóc w rozbudowie serwera, mistrzem nie jestem ale szybko się uczę jestem pomocny oraz mam poczucie humoru i "anielską cierpliwość" do ludzi którzy po mnie jadą (możesz mnie wyzywać a odwzajemnię się uśmiechem oraz upomnieniem) ponadto nie lubię jak ludzie się wyzywają ponieważ w minecraft'a grają także dzieci a moderator powinien pilnować tego by dzieciaki nie uczyły się bluzgów bądź kończyć spory w sposób mniej lub bardziej drastyczny (zależnie od sytuacji)

Nowicjusz
Opublikowano

Nick: KamyyL
Imię: Kamil
Coś o sobie: Jestem miły w stosunku do populacji miłej wobec mnie. Lubię pomagać innym etc.
Interesuje się sportem
Dlaczego ty ?: Chciałbym spróbować swoich sił na tym oto serwerze w roli moderatora,
bo to akurat bardzo dobrze mi wychodzi. Posiadam sprawny mikrofon, ts i takie tam.
Ile przeznaczasz czasu na MC?: Aktualnie mam sporo wolnego czasu, myślę że 3-4h na bank, a nawet dłużej

Opublikowano

Nick: Fumon437
Imię: Bartosz :)
Coś o sobie: Jestem bardzo miły ;), ogarnięty, lubie spamować :P, Interesuje się piłką nożną, Rowerami, Basenem, Serwerami, Grafiką, grami, dziewczynami i wszystkim czym chłopak powinien się interesować. Mam w planach postawic własny serwer ale nwm czy to wypali :) Mieszkam w Suszu (warmińsko-mazurskie) Mam skype: ultimate23442 i ogólnie lubie być Adminem jak i moderatorem :D

Aktualnie mieszkam w Irlandii ponieważ rodzice mają tutaj pracę :) Ucze się także w niedziele...(wiem przerąbane :D)

Dlaczego ty ?: Chciałbym sprubować swoich sił w byciu administratorem, jestem ogarnięty, mam mikrofon, miałem już pare serwerów hamachi ale wiadomo... serwery nie wypalały bo była mała ilosc graczy albo wogóle nikt nie wchodził :D. Na serwer chciałbym wprowadzić miłą atmosferę dużą ilość graczy jak i granie bez Hackerów bo jak wiadomo każdy tego nie nawidzi :P. Jeżeli szukacie kogoś z dużym doświadczeniem to możecie być pewni że moja wiedza + wiedza innych adminów stworzy naprawde wesoły, dobrze rozbudowany serwer :) Jestem także dobrym technikiem ale nie chciał bym nim być ponieważ jak byłem na innym serwerze to miałem same problemy :D

Ile przeznaczasz czasu na MC?: W tygodniu około 1-2H dziennie :) To troszkę mało ale wiecie. Chwila odpoczynku, lekcje, nauka i tak w kółko :D

Ale jeżeli będe miał więcej czasu to jak najbardziej 2-3H dziennie ale to max :D w Minecrafta gram od wersji 1.7.2. Ta gra mnie interesuje ponieważ lubie być kreatywnym ;)

Opublikowano

Wszystkie podania proszę o napisanie od nowa, jak dla mnie mało wartościowe napisz swoja jakaś konkretną a historie z MC gdzie administrowałeś itp.

PEACE

Opublikowano

@Hiranisko^^ - 2 głosy na Tak, 0 na Nie , przyjęty na okres próbny

@BSR! MaRR. - 0 głosów na Tak, 2 głosy na Nie, najpierw piszesz że twoje serwery są rzadkie jak kupa niemowlaka i nikt na nich nie chce grać a czytając dalej doczytuje się że masz bardzo duże doświadczenie. :/ Trochę jak by nie pasuje to do siebie.

PEACE

Opublikowano

@BSR! MaRR. - 0 głosów na Tak, 2 głosy na Nie, najpierw piszesz że twoje serwery są rzadkie jak kupa niemowlaka i nikt na nich nie chce grać a czytając dalej doczytuje się że masz bardzo duże doświadczenie. :/ Trochę jak by nie pasuje to do siebie

Ale mi nie chodziło w tym duże doświadczenie o to że umiem utrzymać serwa tylko znajomość komend. W ten sposób ;)

a o to że nie wypalały to była wina bo nie chciało mi się reklamować więc myślę że troszke ci wytłumaczyłem :P i tak pewnie nic tego nie zmieni :)

Opublikowano

@BSR! MaRR. - 0 głosów na Tak, 2 głosy na Nie, najpierw piszesz że twoje serwery są rzadkie jak kupa niemowlaka i nikt na nich nie chce grać a czytając dalej doczytuje się że masz bardzo duże doświadczenie. :/ Trochę jak by nie pasuje to do siebie

Ale mi nie chodziło w tym duże doświadczenie o to że umiem utrzymać serwa tylko znajomość komend. W ten sposób ;)

a o to że nie wypalały to była wina bo nie chciało mi się reklamować więc myślę że troszke ci wytłumaczyłem :P i tak pewnie nic tego nie zmieni :)

Jak na Administratora znajomość komendy nie wystarcz :/ Przykro nam.

PEACE

Opublikowano

f5 - Zapraszam do gry i życzę dobrej zabawy ! Za niedługo strona www będzie kompletna ;]

PEACE

Opublikowano

Nick: Ozon

Imię: Mikołaj

Coś o sobie: Jestem miły,interesuje się grami oraz piłką nożną.
Dlaczego ty ?: Jestem ogarnięty,Znam komendy 9/10 miałem własnego dedyka to czemu nie spróbować?:) Potrafie się dogadać z każdym bardzo dobrze ogarniam grę:)
Ile przeznaczasz czasu na MC?: Aktualnie mam sporo wolnego czasu, myślę że 7-8h na bank, a nawet dłużej

Stanowisko:Moderator

Opublikowano

@Gientus - Po pierwsze to mało ale to za mało informacje, po drugie nie wybrałeś stanowiska, po trzecie ale to tak ode mnie xD trochę no-lifisz ; ) To też nie za dobrze. Czyli sumując wszystko odrzucone podanie.

PEACE

Opublikowano

Nick: Arek24g

Imię: Arek

Coś o sobie: Nazywam się Arek, interesuję się Piłką nożną i komputerami i elektryką. Mieszkam w Chełmie Śląskim, umię ortografie i to chyba tyle :)
Dlaczego ty ?: Jestem ogarnięty, myślę że znam dużo komend miałem dużo serwerów od 5-50 slotów.
Ile przeznaczasz czasu na MC?: Mam dużo czasu jeszcze teraz ferie to ;)

:)

Opublikowano

Nick: Arek24g

Imię: Arek

Coś o sobie: Nazywam się Arek, interesuję się Piłką nożną i komputerami i elektryką. Mieszkam w Chełmie Śląskim, umię ortografie i to chyba tyle :)

Dlaczego ty ?: Jestem ogarnięty, myślę że znam dużo komend miałem dużo serwerów od 5-50 slotów.

Ile przeznaczasz czasu na MC?: Mam dużo czasu jeszcze teraz ferie to ;)

Podanie muszę odrzucić ponieważ też jest za mało wartościowe, nie napisałeś pozycji na którą chciał byś się dostać... Radzę przeczytać najpierw temat.

nowe podanie poszło w edit

Dodałeś tylko na jakie stanowisko chcesz się dostać a było więcej powodów dla których odrzuciliśmy podanie.

PEACE

Opublikowano

Nick: Ozon

Imię: Mikołaj

Coś o sobie: Jestem miły,interesuje się grami oraz piłką nożną.( W wolnym czasie ćwicze w klubie piłkarskim)
Dlaczego ty ?: Jestem ogarnięty,Znam komendy 9/10 miałem własnego dedyka to czemu nie spróbować? :) Potrafie się dogadać z każdym bardzo dobrze ogarniam grę :),Doszedłem do wniosku że moge pomóc ogarnać grę.
Ile przeznaczasz czasu na MC?: Aktualnie mam sporo wolnego czasu, myślę że 7-8h na bank, a nawet dłużej

Stanowisko:Moderator

Opublikowano

Tak ale podanie sie zmieniło

Tak ale nie znaczenie, koniec nie mam zamiaru pisać o tym w temacie chcesz się dowiedziec dlaczego dorzucone lub coś takiego zapraszam na Skype napisz do nas maila bądź w grze, byle byś mi tylko tematu nie zaśmiecał zbędnymi pytaniami które innych może nie interesują ?

PEACE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...