Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

◘ 1.4.7 ◘ Hardcore ◘ LifeMC ◘ Factions ◘ LWC ◘ 09.02.br 17:00 ◘ 2gb Ram ◘ Zapraszam ! ◘

FroostuTM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam kupilem vipa i dali mi bana

Ozon nie zmyślaj, nic nie kupowałeś w cale nie masz bana, napisałeś to tylko dlatego że nie przyjąłem cie na stanowisko Administratora ani Moderatora.

PEACE

Opublikowano

Nick: RefikPL

Imię: Karol

Coś o sobie:Interesuję się informatyką oraz dziewczynami.Lubię gotować :)
Dlaczego ty ?:Ponieważ jestem ogarnięty,bardzo dobrze znam komendy,oraz ogarniam ortografie.Chciałbym żeby na serwerze nie było cheaterów,i panowała miła atmosfera ;)
Ile przeznaczasz czasu na MC?:Dziennie 2-3h :)

Stanowisko:Administrator

Opublikowano

RefikPl według mnie moge cie wziasc na okres probny ;)

Ja natomiast nie do kończ, bo popatrz na to ile pluginów czeka na poprawne działanie a nie potrzebujemy kogoś kto umie to co ja i ty :/

PEACE

Opublikowano

imie:czarek

nick:czarli

o sobie lubie grać w sg i lubie trworzyc parkury

dlacego ja: jestem ogarem i nie daje ludziom rang typu mod op itd nie daje ludziom itemuw jusz raz bylam adminem mam doświatrzenie

stanowiszko admin

Opublikowano

Zapraszam do gry ! Pierwszy dzień udany ! :p Poszukujemy Administratora !

PEACE

Opublikowano

Zedytowałem główny post tematu oraz dodałem w nim ip żeby nie trzeba było przepisywać z obrazka dam wam je też tutaj

s103.scrv.pl:26678

lub tmcorporation.csrv.pl

Dodam też że zostały dodane sklepy nowe warpy oraz wiele innych ciekawych rzeczy miedzy innymi plugin na losowe kordy na mapie :p /tpr - wyrzuca nas na losowe koordynaty na mapie : pp

Zapraszam do gry ! :p

PEACE

Opublikowano

Imię: Merik ;3
Nick: Lor3ns
Kilka słów o sobie: Mam na imię Merik Minecraftem interesuję się od ponad 2/3 lat ;d . Jestem poważną osobą ale lubie też się posmiac ;D .

Dlaczego ja ? : Chcę pomóc w rozbudowie serwera, Odrazu wszystkiego nie będę miał wkutego w jeden paluszek ale po jakimś czasie wszystko dam rade zrobic, jestem cierpliwy więc nie będzie problemów z innymi graczami ;P, jestem też bardzo pomocny i pracowity i będę pomagał graczą w wszystkim. Jestem do dyspozycji dla kazdego gracza :), znam większość komend ktorych potrzebowałem jak byłem zwykłym graczem ;dd. Często pomagam w rozwoju servera (Polecam server znajomym) Gram dziennie od 2-4 godzin. Bardzo mi się spodobał ten server dlatego bardzo zależy mi na zostaniem admininem lub modelatorem ;>

Dziękuje za przeczytanie, prosze rozpatrzyc moje podanie :P

Opublikowano

Imię: Merik ;3

Nick: Lor3ns

Kilka słów o sobie: Mam na imię Merik Minecraftem interesuję się od ponad 2/3 lat ;d . Jestem poważną osobą ale lubie też się posmiac ;D .

Dlaczego ja ? : Chcę pomóc w rozbudowie serwera, Odrazu wszystkiego nie będę miał wkutego w jeden paluszek ale po jakimś czasie wszystko dam rade zrobic, jestem cierpliwy więc nie będzie problemów z innymi graczami ;P, jestem też bardzo pomocny i pracowity i będę pomagał graczą w wszystkim. Jestem do dyspozycji dla kazdego gracza :), znam większość komend ktorych potrzebowałem jak byłem zwykłym graczem ;dd. Często pomagam w rozwoju servera (Polecam server znajomym) Gram dziennie od 2-4 godzin. Bardzo mi się spodobał ten server dlatego bardzo zależy mi na zostaniem admininem lub modelatorem ;>

Dziękuje za przeczytanie, prosze rozpatrzyc moje podanie :P

W najbliższym czasie na pewno WhiteParty rozpatrzy twoje podanie gdyż ja nie mam na to żadnego wpływu ale moim zdaniem na administratora jest to trochę za mało ponieważ jak ja jeszcze byłem administratorem to szukaliśmy bardziej wykwalifikowanej osoby, ponieważ jak pewnie widać sami popełnialiśmy błędy i popełniać będziemy ;) Do puki nikt nas nie pod uczy xD Noo ale na moderatora to jak najbardziej Ja bym Cię przyjął :p Oczywiście służę pomocną dłonią dla WhiteParty dalej, pomagam mu jak tylko potrzebuje coś poprawić pod względem technicznym ;)

Polecam serwer i zapraszam do gry !

PEACE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...