Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Sealian.pl

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SIVLER MOGĘ ZROBIĆ TERAZ FILMIK Z SERW REKLAMĘ TAKĄ, ZAPOWIEDŹ?? SIVLER ODPISZ MI PW ALBO DAJ GG

ZROBIĘ FILMIK Z SERWA I BĘDZIE DUŻO OSÓB.

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Opublikowano

Popełniacie błąd startując przedwcześnie, wiele osób nastawiło się na grę 15.02 a tutaj nagle decyzja, że start odbędzie się znacznie wcześniej. Przyznam szczerze, że osobiście mi to odpowiada, jednak stracicie przez to wielu graczy, którzy nie odświeżają codziennie zapowiedzi.

Opublikowano

Popełniacie błąd startując przedwcześnie, wiele osób nastawiło się na grę 15.02 a tutaj nagle decyzja, że start odbędzie się znacznie wcześniej. Przyznam szczerze, że osobiście mi to odpowiada, jednak stracicie przez to wielu graczy, którzy nie odświeżają codziennie zapowiedzi.

Wstawią jeszcze dzisiaj prezke w publikacje.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Woohoo ... Kolejny niewypał SivleR'a :) . Wygląda no niby fajnie , ale i tak połowa wie , że nic z tego :)

Opublikowano

klient do godziny bo jednak musialem cos poprawic i wrzucic na nowo, dam launcher maly w razie czego wkleicie go do innego klienta a za ten czas pobierzecie nasz normalny full klient

UP@ pisalem ze tu robilo wielu doswiadczonych adminow:) chcesz sie zalozyc ze wyjdzie i jest wszystko ok?

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Serwer wydaję się dobry zawitam na niego ale mam zasadnicze pytania:

~~ Jest umiarkowany balans postaci? Bo w ww. poscie napisałeś ,że lepiej grać tym i tym...

~~ Ogarniecie ataki DDos czy więcej będzie czekania i przerw od grania?

~~ Napisałeś,że max 60% na magie .. Tylko w jednej zbroi wybranej czy OGÓLNIE w całym eq?

Proszę o odpowiedzi.

Opublikowano

Uhuhu. Widzę, że zdecydowaliście się na konkretne wbudowane bonusy. Mam nadzieję, że jest poprawny balans i nie będziemy padać na 3/4 hity bodziaka, ninji czy szamana, bo to jest zapewne bardziej prawdopodobne, niż np na strefkę BM'a skoro będą spore absy na magię.

Opublikowano

klient do godziny bo jednak musialem cos poprawic i wrzucic na nowo, dam launcher maly w razie czego wkleicie go do innego klienta a za ten czas pobierzecie nasz normalny full klient UP@ pisalem ze tu robilo wielu doswiadczonych adminow:) chcesz sie zalozyc ze wyjdzie i jest wszystko ok?

Nie lepiej zrobić patcher by nie wrzucać cały czas klienta ?

Opublikowano

Serwer wydaję się dobry zawitam na niego ale mam zasadnicze pytania:

~~ Jest umiarkowany balans postaci? Bo w ww. poscie napisałeś ,że lepiej grać tym i tym... Bo sa zawsze niewielkie roznice, ale umiarkowany jest, dlatego np pododawalismy niektorym klasom wiecej na ludzi w zbroi czy cos aby bylo rowno

~~ Ogarniecie ataki DDos czy więcej będzie czekania i przerw od grania? nie powinno byc problemow

~~ Napisałeś,że max 60% na magie .. Tylko w jednej zbroi wybranej czy OGÓLNIE w całym eq? ogolnie

Proszę o odpowiedzi.

Poza tym ,o balans sie nie bojcie, w razie czego poprawimy, spokojnie bedzie wszystko lux ale nie w 1 dzien zbudowali rzym przeciez;p

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Poza tym ,o balans sie nie bojcie, w razie czego poprawimy, spokojnie bedzie wszystko lux ale nie w 1 dzien zbudowali rzym przeciez;p

ie rzucaj cytatami tylko kiedy klient:)

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

SivleR z immortala? :)

Server ciekawy(do zabawy oczywiście)jednak zmniejszczie bonus na ludzi , odp na magie i hp w zbrojkach (do 20magia 20ludzi 5k hp)

Opublikowano

A teraz ja mam kilka pytań, a mianowicie:

- Będzie TS3? Jeśli tak to kiedy?

- Kiedy będzie sprawne forum?

- 6/7 bon zawita czy rezygnujecie z tego?
- Jak często będą organizowane eventy/konkursy?

- Jak stoicie z zabezpieczeniami?

- Czego nie będzie w IS?

- Kiedy

Liczę na odpowiedź i mam nadzieję, że nikt z teamu nie rozda swoim lizodupom po pewnym czasie Navi, bo jeśli spełnicie moje oczekiwania zawitam tu z mocnym hukiem wraz z potężną ekipą.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...