Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Sealian.pl

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekałem na coś takiego od dawna! :) Brakuje takich serwerów, nareszcie coś godnego uwagi, a nie hard-hard-hard.. rzygam tymi hardami już, nareszcie 4fun! Dawać ten start! :)

ZjaranaPanda

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzis nie ma szans, moze jutro, zobacze co sie bedzie tu dzialo, jak bedzie duze zainteresowanie to kolo 14 dam klienta i o 18 start

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Camerion s2

wszystko to samo i pewnie all bossy takie jak smierc zjawa 9 ogonow beda sie respic w av1 a smok itp w red lesie

prawda ?

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

wygląda super :) ale Ty SivleR już startowałeś z jakimś serwerem jakieś nie całe 2 tyg temu i był to jeden wielki nie wypał więc jak tak szybko w 2 tyg masz gotowy serwer? Nie było ani bety ani nic? Będą bugi na 80 % w takim wypadku :/ nic do Cb nie mam ale postaraj się coś zrobić dobrze jak już zaczynasz. A co do serwera z tego co widać na prezentacji wygląda fajnie wbije :)

Opublikowano

Nie to nie sa pliki cameriona.

przecież widze że to sa te same pliki nawet ten sam system ulepszeń broni mapy identyczne : )

w takim razie jak twierdzisz ze to nie pliki camerion to gdzie beda sie respic bosy ? standardowo ? gora soham itp ?

//BR3ND

Opublikowano

up@ bo to nie jest jakis serwer z jakimis pajacowatymi kostiumami albo fryzurami jak z afryki, to jest prawdziwy metin, trzymajacy sie kupy a nie jakis cyrk...

Dokładnie ! Widzę,że ktoś tutaj idzie świetną ideą ,,Stary dobry metin" i ,że ,,Metin jest Metinem" i o to chodzi ! ;-)

Podoba mi się serwer,interface również ciekawe no i Administracja świetna.

SivleR,Selve itd. Gratulacje ;) Świetnie możliwe,że uda mi się wpaść bo serwer mnie zainteresował ;)

Opublikowano

wygląda super :) ale Ty SivleR już startowałeś z jakimś serwerem jakieś nie całe 2 tyg temu i był to jeden wielki nie wypał więc jak tak szybko w 2 tyg masz gotowy serwer? Nie było ani bety ani nic? Będą bugi na 80 % w takim wypadku :/ nic do Cb nie mam ale postaraj się coś zrobić dobrze jak już zaczynasz. A co do serwera z tego co widać na prezentacji wygląda fajnie wbije :)

ale wspolpracuje z dobrym znanym adminem i on tutaj wszystkiego dopilnowal i jest dopiete na ostatni guzik, wspolpracowali tu tez inni....

eschra.jpg

Zapraszam!

Opublikowano

ale wspolpracuje z dobrym znanym adminem i on tutaj wszystkiego dopilnowal i jest dopiete na ostatni guzik, wspolpracowali tu tez inni....

to w takim razie wstrzymajcie się z starem do 15.02.2013r zareklamujcie dobrze serwer żeby było z 600-700 online :P

bo nie ma sensu odpalać jutro jak praktycznie małe zainteresowanie jest jak narazie

takich serwerów brakuje i mam nadzieje że gracze to docenią i oderwią się od hardow i innych monotonnych serwerów gdzie tylko się liczy dropienie i ulepszanie

ja tam zagram razem z ekipa

//BR3ND

Opublikowano

SivleR

Znowu serwer stawiasz ? :D Musimy pogadać, jak będę w domu..

Pzdr: Quake . <3

Oczywiście polecam, znany mi i ogarnięty Admin .. :)

PS: Zapodaj mi, GG na PW ^^

I odczytaj PW na MPC ! :) Ważne :D

sygnatura.png

Opublikowano

Zagram, Dodajcie zminę profki :). Ułatwi to exp BM itp. Zapraszam do jinoo

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Cos to jest dziwne, widze ze bm i szaman beda wielkim'' 000000000'' skoro zbroja na 190 daje 50 na magie to ciekawe ile daje na 230 + bony w eq :(

100% + na magie ... dzieki za gre

Opublikowano

Serwer zapowiada się Fajnie :)

Kilka Pytań :

• Ile jest % ABS na Miecze, sztylet i itp. ?
  • Fryzurki są u ?
  • Jak szybko wbija się max LvL ?
  • Zmianki i itp. u Handlarzy ?
  • 6/7 Bony są ?

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Serwer zapowiada się Fajnie :)

Kilka Pytań :

• Ile jest % ABS na Miecze, sztylet i itp. ?
  • Fryzurki są u ?
  • Jak szybko wbija się max LvL ?
  • Zmianki i itp. u Handlarzy ?
  • 6/7 Bony są ?

policz masz ss bonow to masz ile abs

fryzy u instruktorow tez masz na ss

jak sie "zawisi" i umie grac to mozna w pare dni, dokladnie nie wiem, nie expilem ale szybko idzie level

tak sa zmianki, tez masz na ss

tak sa 6/7 bez bonow na klasy tylko do expa typu na potwory sila czy kryt

eschra.jpg

Zapraszam!

Opublikowano

policz masz ss bonow to masz ile abs

fryzy u instruktorow tez masz na ss

jak sie "zawisi" i umie grac to mozna w pare dni, dokladnie nie wiem, nie expilem ale szybko idzie level

tak sa zmianki, tez masz na ss

tak sa 6/7 bez bonow na klasy tylko do expa typu na potwory sila czy kryt

Aha dzięki, ale ja tego ss nie ogarniam ;DD więc podaj w % ile abs...

Rekrutacja na Modka / Lub GM/TGM ~ ON ?

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Myślę, że zagoszczę tu bo wygląda ciekawie.

Tylko te expowiska +100 widzę mało orginalne, na większości takie są i exp mnie już tam troche nudzi, no ale jakoś przeboleje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...