Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walentynki

kr4box

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Walentynki są beznadziejne. Nigdy tego nie obchodziłam i nie mam zamiaru. Jeśli jednak chodzi o prezenty dla drugiej połówki, to są inne, dużo lepsze niż stricte kupne :) (bez podtekstów, Lenart -.-)

#don't care

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Walentynki są beznadziejne. Nigdy tego nie obchodziłam i nie mam zamiaru. Jeśli jednak chodzi o prezenty dla drugiej połówki, to są inne, dużo lepsze niż stricte kupne :)

haha ktoś tu się ucieszy ^.^ :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

haha ktoś tu się ucieszy ^.^ :D

Tak, bo będąc z kimś już trochę czasu w wieku ponadgimnazjalnym seks to jest coś wybitnie niespotykanego.

Proszę Cię.

Trolling is a art.

Opublikowano

Kup różę, wyjdź z nią na spacer, zrób coś szalonego, nie wiem dokładnie, bo ja na walentynki zrobię prezent swojej drugiej połówce i wyczyszczę ją ze śmieci, zdefragmentuję dysk oraz otworzę obudowę i odkurzę.

Opublikowano

Mojej dziewczynie podaruje róze i czekoladki

Oczywiscie moja dziewczyna to buffka i miło spedzimy walentynki w metinie, ponieważ ma być sporo atrakcji m.in ciekawy event

Opublikowano

Zawsze kupuje czekoladki i róże, ale i tak nigdy ich nie je, zawsze ja je musze jesc :(. Może dlatego że jest gumowa moja lala?

skpUo.png

Opublikowano

Mefedron Koka feta tablety i skun

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

po chuj prezenty skoro ona i tak to ma w dupie i tak bedzie zle i tak sie doczepi ze jestes drugi dzien w tych samych spodniach i tak ci wygarnie ze roza ma inny kolor niz ona lubi, ze film byl nudny, ze zanudzales ja ... najlepiej kupic bombonierke, bo ryj jej zatkasz i tobie tez da na pewno jesli nie to zalosna jest ahaha

4ieVbpu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...