Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Admin zrobił ci SS na wh? To już nie problem!

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadam się z kosioro  nauczcie się grać to nie będziecie mieć takich problemów , miesiąc na dm i dobry cfg odrazu lepiej sie gra .

Pzdr dla każego  noskilowca która gra na wh :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest gowno prawda co ty tu piszesz screnow nie da rady podmienic ani tuningowac je zeby byly czyste.

po pierwsze pierwszym elementem ktory nas z miejsca dyskwalifikuje jest data modyfikacji kazde ssy dawane przez admina 

wykonuja sie w ciagu 1 sekundy jeden screen wiece jak bedziecie grzebali w panicie to powadzenia zycze nie da rady stuningowac 5 ssy w 5 sekund. zeby nie zmienial sie data modyfikacji

PainT ? kto to powiedzial ze mozna  zmieniac je najwieksza glupota jaks slyszlem.

Po druge kolega wyzej napisal ze mozna demko nagrywac caly czas i pozniej ssy czyste cos takego

oturz to nastepne brednie poniewaz jak dostaniemy ssy w amxbans jest twoj ban o ktorej godzinie go dostales

wiec nie ma c***a.

Macie tu link do pobrania paczki Antyss to powino pomoc przed wejsciem na serwer wejdzie w opcje i ustawcie na anty ss i po problemie admin ktory wam zrobi ssy beda czyste poniewaz program sam wylaczy wh.

Link:http://www.mpcforum.pl/topic/756148-antiss-wallhack/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To chyba tylko działa na niedoświadczonych adminów/UBTeam.

Po pierwsze data modyfikacji może mieć tylko 1-3 sekundy różnicy max. Po drugie waga wszystkich screenów musi być dokładnie taka sama..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja tam znam najłatwiejszy sposób z wszystkich. Nie grać na WallHacku, a ss'ów nie będzie, a jak będą to wstawić na forum i napisać adminowi żeby się nauczył odróżniać czitera od dobrego gracza. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no ale wrzuci takie ssy i od razu widać że ssy są zmodyfikowane :) UBT raczej ogarnięte jest i od razu się połapie pozdrazwiam ;/

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Hmm, ogólnie Cziterstwa jak i "Piractwa" nie wielbie.

Poza tym, przecież godzina po edycji się zmienia... Tak samo data, jeżeli robimy to w ogóle w inny dzień/ Waga.Te zamazania mogę zrobić nawet w Picassa... Wg mnie poradnik no sens.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli się znasz to admin tego nie rozpozna. Jak proporcjonalnie przerobisz ss'y będą miały one taką samą wagę, a datę zmienić w total commander. Testowałem i nie widać nic :)

76561197967532978.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli się znasz to admin tego nie rozpozna. Jak proporcjonalnie przerobisz ss'y będą miały one taką samą wagę, a datę zmienić w total commander. Testowałem i nie widać nic :)

Nie tylko data i waga odpowiada za to. Na niektórych serwer SSy można wstawić tylko do kilku godzin. A poza tym prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw po demku.

Opublikowano

Śmieszy mnie, że "forum nie popiera piractwa", a cheaterów jak najbardziej.

Druga sprawa, że za pomocą paru narzędzi można spokojnie sprawdzić, czy ss został przerobiony czy nie i już nie mówię tu o dacie ssów. Na mniej ogarniętych serwerach przejdzie, owszem.

W6iB9H1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...