Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komp ile kont na dt?

olopex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up tylko twoja karta jest lepsza od tego gt 630 o 50%,(tyle do up, reszta do autora) gt 630 ta dobra karta gdybyś robił np prezentacje w powerpoincie czy pracował w wordzie, w najnowsze gry na niej będziesz miał max 30fps i to w menu w grze przy jakimś wybuchu max 15 fps, idź do działu komputery napisz temat, że masz 1500zł i prosisz aby ktoś ci złożył komputer, po 10 minutach otrzymasz zestaw z normalnego sklepu a nie za allegro, bo tam komputery są składane z części pogwarancyjnych, które podziałają albo tydzień albo 5 lat w zależności od szczęścia.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

no i tam jak ktos napisał chodzi mi ze wszystko na najnizsza rozdzielczosc zminimalizowane wszystko powylaczane w grze ze tylko stoi i jedynie jak padnie to wstac i sie przedostac pod sciane albo pod kowala nie chodzi mi o to zeby np. grac 5 kontami na raz chociaz ciekaw jestem na ilu kontach by dało grac czysto bez lagów no ale okaze sie w poniedzialek lub wtorek.

Opublikowano

no i tam jak ktos napisał chodzi mi ze wszystko na najnizsza rozdzielczosc zminimalizowane wszystko powylaczane w grze ze tylko stoi i jedynie jak padnie to wstac i sie przedostac pod sciane albo pod kowala nie chodzi mi o to zeby np. grac 5 kontami na raz chociaz ciekaw jestem na ilu kontach by dało grac czysto bez lagów no ale okaze sie w poniedzialek lub wtorek.

Tak jak ci napisałem, porównaj sobie.

Opublikowano

To jest bardzo słaby komp takiego na allegro znajdziesz za 500zł, stara grafika na ddr3 i w dodatku 128 bitowa, poszukaj czegoś lepszego polecam procka i5 3570 i karte kup jakiegoś gtxa za 300zł będzie 2x wydajniejszy, ramu 4gb i spokojnie 5 kont ciągniesz bez lagów. Lepiej dołożyć pare zł i mieć sprzęt konkretny

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Opublikowano

haha. co to za gowno. ile za niego dajesz? nie kupuj tego! gpu ddr3 -_- . idz do dzialu komputery to ci cos zlozymy.

To jest bardzo słaby komp takiego na allegro znajdziesz za 500zł, stara grafika na ddr3 i w dodatku 128 bitowa, poszukaj czegoś lepszego polecam procka i5 3570 i karte kup jakiegoś gtxa za 300zł będzie 2x wydajniejszy, ramu 4gb i spokojnie 5 kont ciągniesz bez lagów. Lepiej dołożyć pare zł i mieć sprzęt konkretny

ZA 500ZŁ ?PROCESOR TEN to jest officialny i3 2k kosztuje 600zł ?? karta graficzna z 300zł ram kosztuje okolo 200zł nie dodajac reszty

za wysoka sygnatura

Opublikowano

2xup @ jak mozesz daj mi linka do tego kompa za 500zł kupie sobie 3sztuki to i w kiblu pogram

jak to takie "gówno" jak niektórzy mówia to na sprzecie jakim teraz siedze to moze jest mistrzostwo ?

Procek intel pentium 4 3.06

Grafika Ati Radeon Hd 2600

2gb ramu

dodam ze wszystko to ma z 5000lat świetlnych i z 4000lat temu przestało chodzic jak powinno poprostu jest stare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...