Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BudynKraft][24\7][FreeBulid+PaintBall][4GbRam][50S][Administracja 16+][Dedyk][DziałkiAutomat] - ZAPRASZAMY - Oficjalny temat ! Nie usuwać !

BudynCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka panie i panowie xD mam pewien pomysł który moge zrealizowac jak się dostanę na moda a więc tak jest to pomysł na event. Nazwa była by NormalGames! gra toczyla by sie tylko podczas eventu ninijeszym miejsce gdzie to by sie odbywalo bylo by pod szklaną kompuła ogromniastą.
Bylyby tam poukrywane w różnych miejscach skrzynie z bezcennymi a czasami gorszymi rzeczmi ta osoba która to znajdzie bierze to i cieszy sie swoją nagrodą (właśnie przedchwilą tego typu event był na moim serwerze)

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka panie i panowie xD mam pewien pomysł który moge zrealizowac jak się dostanę na moda a więc tak jest to pomysł na event. Nazwa była by NormalGames! gra toczyla by sie tylko podczas eventu ninijeszym miejsce gdzie to by sie odbywalo bylo by pod szklaną kompuła ogromniastą.

Bylyby tam poukrywane w różnych miejscach skrzynie z bezcennymi a czasami gorszymi rzeczmi ta osoba która to znajdzie bierze to i cieszy sie swoją nagrodą (właśnie przedchwilą tego typu event był na moim serwerze)

Na pw lub forum napisz o tym. wyjaśnij dokładnie na czym to ma polegać

Opublikowano

- Nick Matrixes

- Imię Mateusz

- Wiek 14

- Znajomość pluginów 9/10

- Znajomość komend 10/10

- Skype TheMatrixes

- Czy jesteś ogarnięty Tak

- Napisz coś o sobie: Mam na imię Mateusz mam 14lat, lubię grać w minecrafta oraz inne gry typu sandbox.

- Ile będziesz spędzać czasu na serwerze Około 2/3h

Opublikowano

Podanie na Budowniczego.

- Imię : Tomek

- Znajomość pluginów : Odpowiednia.

- Znajomość komend : To co potrzebne znam... inne mniej ważne duperele też :)

- Czy jesteś ogarnięty : Chyba tak :)

- Napisz coś o sobie : Hmmm... Oczywiście lubię minecrafta a najbardziej budować budynki ładnie i użytkowe. Po za tym trenuję piłkę nożną i koszykówkę, no ale to chyba nie jest zbyt istotne. Dodatkowymi moimi cechami są : gotowość do pomocy w każdej chwili i w każdy możliwy sposób wedle zakresu moich możliwości. Nie raz posiadałem admina, moda i inne stanowiska na różnych serwerach, więc obycie w tych sprawach posiadam. :)

- Ile będziesz spędzać czasu na serwerze : Ile się da... Średnio 3-4h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...