Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BudynKraft][24\7][FreeBulid+PaintBall][4GbRam][50S][Administracja 16+][Dedyk][DziałkiAutomat] - ZAPRASZAMY - Oficjalny temat ! Nie usuwać !

BudynCraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Imię Aleksandra

- Wiek 17

- Znajomość pluginów 10/10 mam własne serwery dedykowane ale też spędzam czas na serwerach innych

- Znajomość komend 9.99/10

- Skype posiadam podam na PW po przyjeciu

- Czy jesteś ogarnięty jestem :> No napewno jestem dziewwczyna

- Napisz coś o sobie Bardzo lubię grac w minecrafta i spędzać wolny czas na graniu w niego. Często organizuje na serwerach konkursy lub eventy z czego gracze są zadowoleni. Też ładnie buduję a nawet mam sporo projektów przy sobie więc napewno coś wybuduję u was jak się dostane. Oczywiście wszystkie budowle były budowane na moich serwerach a gracze lubią je zwiedzać. Więcej czasu jednak spędzam przy naprawie działek czy przydzielaniu ich chyba, że w tym przypadku, że działki są automatyczne. Mam jednak w sobie jeden lub więcej minusów a, że nikt nie jest idealny moge je podać. A więc tak pierwsze - mam dysleksję ale staram sie nie popełniać błędów, czasami zapominam poprawić swojego błędu ale zawsze dokładnie czytam co napisze i poprawiam.

- Ile będziesz spędzać czasu na serwerze 3-4h w czasie wolnego 1-3h w tygodniu

Opublikowano

Nick: WhiteFrost

imie: pawel

znajomosc pluginow: 10/10

znajomosc komend: 10/10

Czy jestes ogarniety: Jestem

Cos o sobie: Lubie minecraft i inne gry tego typu lubie pilke nozna i siatkowke lubie rower ale nie lubie szkoly :D

ile bedziesz spedzac czasu na serwerze: 3-6h

P.S mam angielski komputer i niemoge pisac tak samo jak po polsku

:)

Opublikowano

- Imię - Wojciech

- Wiek - 13

- Znajomość pluginów - PLuginami się nie interesowałem bo nie potrzebowałem ale mogę się zająć 2/10

- Znajomość komend - 7,8/10

- Skype - kuchta. (wymagana kropka ;p)

- Czy jesteś ogarnięty - Jestem jak na swój wiek dobrze ogarniam;p

- Napisz coś o sobie - Hmm chciałbym pomóc administracji ogarnąć serwer nie popełniam błedów ortograficznych bo wiem że to szpeci jesli pisze admin na jakimś serwerze ;]

- Ile będziesz spędzać czasu na serwerze - Czasu mogę spędzać od 4 godzin powyżej chyba że pójdę na trening lub na orlik ;]

To wszystko pozdrawiam Kuhciik

i2e.png

by Valky

Opublikowano

Serwer ciekawy, mapa ładna i dobrze rozplanowana. Jest potencjał i to duuuży :) Widać że h@ zależy i się stara. Serdecznie zapraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...