Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Try_X

Jaki czołg opisać w następnej kolejności?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który czo?g opisa? w nast?pnej kolejno?ci? Ameryka?skiego Wolverine czy mo?e niemieckiego StuGa?

• Wolverine
      8
    • StuG
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po zobaczeniu błędów ort. w Twoim poście odechciało mi się go czytać xD
Hahahaha... Błędów? Na prawdę, było ich bardzo dużo - źle napisałem "Zkątowany"(Napisałem coś jeszcze źle? Daj przykład)

Jeżeli celność 0,34 jest dla Ciebie wielka, to pozdro.

A jest mała?Lowe - Niemiecki Czołg premium tieru VIII 'go , uważany jest za jeden z najcelniejszych czołgów w grzeCelność działa - 0,33Może chodziło ci o to, że celownik się długo skupia? Nie wiemJa grałem z U-11 więc nie mogę stwierdzić czy jest tamto działo celne, ale z tego co widać w statystykach, jest to jedno z celniejszych dział w grzeJak odkupię KW-1 kiedyś, żeby kupić KW-2 to sobie sprawdzę, o co ci chodzi, że jest ono niecelne

shoob.png

Opublikowano

olek222, dnia 09 Feb 2013 - 13:34, napisał:

Hahahaha... Błędów? Na prawdę, było ich bardzo dużo - źle napisałem "Zkątowany"

(Napisałem coś jeszcze źle? Daj przykład)

A jest mała?

Lowe - Niemiecki Czołg premium tieru VIII 'go , uważany jest za jeden z najcelniejszych czołgów w grze

Celność działa - 0,33

Może chodziło ci o to, że celownik się długo skupia? Nie wiem

Ja grałem z U-11 więc nie mogę stwierdzić czy jest tamto działo celne, ale z tego co widać w statystykach, jest to jedno z celniejszych dział w grze

Jak odkupię KW-1 kiedyś, żeby kupić KW-2 to sobie sprawdzę, o co ci chodzi, że jest ono niecelne

Chociażby "żył byś".

Sam stwierdziłeś, że inaczej to wygląda na papierze a inaczej w praktyce. Lowe ma 0,35. Dodatkowo: Działo Lowe czyni wyjątkowym siła wylotowa, gdyż pocisk leci praktycznie w poziomie, a nie jego 0,35.:)

Opublikowano

Ma 0,33. Naucz się sprawdzać celność czołgu. Do tego te twoje "inne na papierze" jest przereklamowane. Grałem kilkanaście bitew z 57mm i jest bardzo celna. PS, Jaka siła wylotowa? Gościu, co ty ćpałeś, zawsze jak gram z Olkiem, to nigdy nie widziałem żeby pocisk poleciał w miejsce idealnie gdzie celował. To jest gra, gdzie jak masz kółko celownika, to może polecieć pocisk gdzie chce.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Opis moneymakerów "non-premium"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...