Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna ;HELP;

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam 14 lat i chodzę do gimnazjum.

Otóż od paru miesięcy podoba mi się pewna dziewczyna.

Ciężko mi z nią zagadać bo wokół niej ciągle krążą koleżanki...

Poradzicie coś?

Podarować jej coś na walentynki ?

Domyślam się, że ja też się jej podobam bo zauważyłem takie znaki.

Proszę o pomoc

1355505639-U800824.png

Opublikowano

Cześć.

Poradzicie coś?

Proszę o pomoc

Jakie znaki? Walentynki? Zawsze mozesz jej cos podarowac, problemu nie widze. Jak wokol niej kraza kolezanki to zalap chwile kiedy bedzie stala sama i podejdz zagadaj "Co tam, jak tam" itd. Co tez moze byc wyjsciem, oczywiscie jesli masz jej numer, zaprosic ja gdzies ;)

61093c6efb.png

Opublikowano

Jak pójdzie sama do łazienki (co jest rzadkie u kobiet), to idź i zaczep ją pod kiblem gdy będzie wychodzić z tekstem: "To jak? ...Srałaś?". Będzie tak zszokowana, że będziesz mógł ją nawet przelecieć, a ona nic nie powie.

Działa. Sprawdzone info.

Daj jej swoje pasy do metina

Bez przesady... Jak to dziwka, to go z eq opierdoli.
W sumie, jak masz yangi, to możesz jej dać na Riba +9.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ale nie było wśród tych znaków środkowego palca?

@top

Przede wszystkim zdejmij ten kostium pedobeara i idź na samosię. Możesz też włamać się jej do domu, rozebrać się i wejść do jej wanny a jak przyjdzie to przywitaj ją w wannie razem z szampanem i zaproponuj muzyczkę.

@top2

Wyślij jej prezent na walentynki (chyba tak to się robi(?)) a potem czekaj na reakcję.

Opublikowano

Człowieku, na forum o cheatach, botach ,hackach jak zagadać do dziewczyny.

Zaraz będzie tekst "daj jej riba +9" ._.

Daj jej nie wiem kwiatka czy co tam i tyle. Jak się nie uda to przecież masz fejsbuka ._.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Weź jej puść oczko jak się na Ciebie patrzy. Jak Ci też mrugnie to już jest Twoja i wtedy lajtowo podejdź i bajera się kręci.

Weź podejdź normalnie powiedz, że chcesz pogadać - przejdźcie się po korytarzu i rozmawiajcie.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

To jej to powiedz.

Wyeliminuj koleżanki, odprowadź ją do domu.

Popatrzyła na Ciebie, ta ?

Opublikowano

Cześć.

Poradzicie coś?

Proszę o pomoc

Domyślam się, że w szkole będzie coś w stylu poczty walentynkowej, dobrze mówię? Zrób jej kartkę, napisz żeby poczekała na Ciebie pod szkołą, albo żeby przyszła gdzieś w ustalone miejsce. W ten sposób zostaniesz z nią sam i będziesz mógł się wykazać. :) Powodzenia. ^^

Opublikowano

Podejść i zapytać czy lubi lody. A potem zabierz ja na lody ale to dopiero w wakacje lub wiosnę.

Ps. Ten komentarz mogę niektórzy z tymi lodami zle zrozumieć :D

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Głupio robisz że pytasz się tutaj na forum... Popisz na Fb zaproś na spacer pogadaj w walentynki zaproś ewentualnie w jakieś fajne miejsce i ciesz się życiem .Przecież dobrze wiesz że zakładając taki temat na mpc poleci masa hejtu.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Spytaj się czy lubi dynie, jak tak to jej zapierdol z dyńki i zabierz do siebie, jak nie to też jej zapierdol i zabierz do siebie.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Beka w chuj, twój nick i ten temat haha

W taki razie zaciągnij ją do kibla w szkole, poczekaj aż wszyscy pójdą na lekcje (gimbaza w końcu co nie?) i jedziesz z KOGZEM! Na kolana i do pana. A na walentynki kup jej miśka- pedobear'a myślę że jej się spodoba, może tak się ucieszy że będzie powtórka...

Opublikowano

ludzie kiedy zrozumiecie że podryw a miłość to 2 różne rzeczy bycie ze sobą nie znaczy kochanie się ale patrzcie po co z kimś być jeśli się go poderwało podryw nie znaczy zakochanie a potem sobie wmawiacie ze jak kogoś poderwaliście to on was kocha -.- ?

A tak ogólnie zaproponuj jej zrobienie ci loda to będzie idealny sposób na podryw ...

Opublikowano

TL:DR, ale jest kilka opcji. Mianowicie możesz ją przelecieć jak będzie szła do domu (znaczna część kobiet chciałaby spróbować seksu w terenie), możesz ją przelecieć z wykorzystaniem futrzanych kajdanek(ów? w/e) co dodatkowo wzbudzi w niej poczucie uległości (8% kobiet wg globalnej ankiety Durex otwarcie przyznaje się do fantazji o bdsm, a nieoficjalnie szacowana liczba w USA jest kilkukrotnie większa, innymi słowy jest szansa na instant turn-on).

Dodatkowo, po odbyciu stosunku, kobieta może zacząć mieć (polski to zjebany język, nie wiem) uczucia w stosunku do Ciebie. Nie oszukujmy się jednak- 99% się do tego nie przyzna, ale one night standy często kończą się próbami kontaktu od pań w nast. dniu i/lub dłużej.

Tak więc do boju, przeleć ją i jest Twoja.

Dziękować nie musisz. Trollbaitem jest tylko część tego posta, reszta zawiera informacje poparte naukowo i/lub z rzetelnych źródeł.

Skoro już zszedłem mały krok w psychologię, to poczytaj trochę o manipulowaniu ludźmi, też dobry sposób na większość tych "każdej-która-nie-jest-taka-sama-jak-inne". Ba, sprawdza się lepiej aniżeli pisane w oparciu o to książki o podrywaniu.

Trolling is a art.

Opublikowano

Podchodzisz do niej i mówisz prosto w oczy ,że ci się jej podobasz i czy umówiła by się z tobą do kinaa,spacer jak cię odrzuci to masz satysfakcję ,że próbowałeś

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Tak, i tym samym automatycznie się skreślasz.

Jeśli laska, która Ci się podoba stoi w grupie z innymi, a Ty elegancko wyskoczysz do niej z takim pytaniem (albo jakimkolwiek- zauważ kiedyś w klubach albo na imprezach jak dziewczyny niszczą gości) to na 99% zostaniesz either wyśmiany or z litości Ci odmówi.

Lepszym sposobem jest wyciągnięcie jej na bok, ale to też niezupełnie tak i nie zawsze działa, nie ma pewnego sposobu, Venti podał pewny, ale na odwrotny skutek.

Może trafiałem w życiu na same puste dupy, może i w mojej okolicy tylko takie są, ale to zdarza się całkiem często. Jeśli jednak przyjdzie jakiś zawodowy gracz Metina podważać 100% tego, co napisałem to prędzej czy później się przekonasz, jak to jest.

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...